Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΛΟΥΓΚΡΑΣ

"Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ" ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ...

"Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ" ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!



ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ...

23 σχόλια

  1. ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΧΕΙ Η ΝΔ Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΟΓΟ, ΕΞΑΝΤΛΟΥΣΕ ΤΙΣ - ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ -ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΣΗ". 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ (ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ), ΤΟΥ ΡΑΛΛΗ, ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ (ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΥΧΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΤΩΣ Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ ΛΑΓΟΠΟΥΛΕ
    ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας πάει η λουλού στα κότερα να παίξει με τον πολίστα Τόνυ και τις σκόνες , να προσέξει μόνο μήπως στο τέλος χρειαστεί τις υπηρεσίες πρωκτοχειρουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό,τι και να πει, αυτοί από κάτω θα χειροκροτούν... Μπράβο, ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια Πολλά για τη σημερινή ΕΘΝΙΚΗ ε-
    πέτειο, που δυστυχώς αμαυρώθηκε από την εγκληματική δραστηριότητα κάποιων,
    που δε σέβονται την ανθρώπινη ζωή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι αγώνας εί
    ναι αυτός και εναντίον ποιων και με βάση ποια ιδεολογία το να στρέφουν ύ-
    πουλα, άνανδρα και απάνθρωπα όπλα ενα-
    ντίον παιδιών, που πάνε να βγάλουν ένα μεροκάματο! Διάβασα μάλιστα σε άλ-
    λη ιστοσελίδα ότι η κοπέλα, που ακόμη
    κινδυνεύει η ζωή της ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ
    ! Δεν ξέρω πια κατά ΠΟΥ να φτύσω! Ο-
    φείλω να συγχαρώ εγκαρδίως τον α΄σχο-
    λιαστή για το τόσο ωραίο, πετυχημένο και εμπεριστατωμένο σχόλιό του! Όσο για το Λαγ(ζ)όπουλο από χτες έχει φά- ει τέτοιο ΚΡΑΞΙΜΟ, που δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς μαζί του Είναι μακάκας! Δική του έκφραση! Κρίνει τους πάντες εκτός από τον ΒΔΕ- ΛΥΡΟ εαυτό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Λαζόπουλος είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα ξεπεσμού, παρακμής του σημερινού Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λαζοπουλε μπινε ευχαριστως σε εκοβα κοματακια και να σε μοιραζα στους γαμιαδες σου πακιστανους και αλβανους να σε φανε παλιοαδερφαρα του κερατα...πουστη λαζοπουλε κρεμαλα στο συνταγμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Παπαχρήστου δικαίως έγινε προσαγωγή διότι επιτέθηκε σε εργαζόμενο Έλληνα Αστυνομικό κατα τη διάρκεια της υπηρεσίας του.Προσπάθησε να αφαιρέσει μέρος του υπηρεσιακού (κράνος) με σκοπό να τον στοχοποιήσει σαν πρόσωπο είτε ακόμα και να προπηλακίσει αργότερα.Κατά τον 'Χαζόπουλο' φυσικά ως εκφωνητής του στημένου Πολυτεχνείου πρέπει να εξαιρεθεί του Νόμου σαν γνήσιος υποστηριχτής του αριστερού παρακράτους.Με τόσο σάπια μυαλά η Ελλάς δεν θα καθαρίσει ΠΟΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενα χορτασμενο σκουλικι απο τα φραγκα τη κοκα και τις στρατιες απο αγορακια γαμιαδες με ενα θερμο ακροατηριο απο βρωμερα σκουπιδια καθε φυλου και ηλικιας!

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ.
    ΘΑ'ΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ!
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
    ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΦΕΛΕ.

    ΚΙΜΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν βλέπω πια τηλεόραση, πολύ περισσότερο Λαζόπουλο. Τώρα τον είδα επειδή τον είχατε στην ιστοσελίδα σας και στεναχωρέθηκα ακόμη μια φορά με όσα λέει. Βέβαια δεν είναι διαφορετικά από όταν στα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου προέτρεπε τους ταραχοποιούς να συνεχίσουν . Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΑΚΗΣ, ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΕΞΑΘΛΕΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΞΑΘΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ "ΠΑΙΔΙΩΝ" ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!! ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 73!!!
    ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TELIKA EXOYME EMFYLIO.... ARISTEROI ME DEXIOI....MPRAVO MAS GIA ALLI MIA FORA POU KATAFERAN NA MAS DIXASOYN....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο γνωστος πισωγλεντης του συριζα...τσου ρε λακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. NA KANΩ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΓΛΥΦΟΤΑΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΩΛΟΝΑΚΙΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΕΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΦΡΟΥΤΟ...ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδιά κι αυτό το Ε.Σ.Ρ τί κάνει???? Ξεπουλημένο είναι κι αυτό?? Από τότε που ο Σημίτης επέβαλλε την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν τολμάει κανένας να καταγγείλει.
    Τα παιδιά μας τί φταίνε που 9 το βράδυ θέλουν να δουν τηλεόραση και πέφτουν πάνω του την στιγμή που βρίζει?? Και σου λέει..ε μην το αφήνεις κι εσύ το παιδί να βλέπει τέτοια... ή το άλλο το κορυφαίο...ε τώρα τα παιδιά ξέρουν όλες τις βρισιές τί θα πάθουν εάν ακούσουν και μία παραπάνω??? Ναι αλλά μετά δεν θα έχουν σεβασμό ούτε πειθαρχία και αυτό ακριβώς φοβάται αυτός ο κύριος και οι συνακόλουθοί του...
    Κι έπειτα τί ποιότητα έχει η εκπομπή του? Ούτε ελληνικά δεν ξέρει να μιλήσει καλά-καλά...μόνο τα "πρόβατα" τον παρακολουθούν και πηγαίνουν στην εκπομπή του που φαντάζομαι τί ιδέες θα έχουν κι αυτοί...άντε ρε ξυπνήστε επιτέλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ENNOIA ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ Ο ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ,Η ΑΞΥΡΙΣΤΗ ΒΡΩΜΟΥΣΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ δεν ξέρω...με ποιον????? Να σας πω γιατί δεν λέτε και για τους "Ράδιο Αρβύλα"???? Αυτοί να δείτε τί έχουν σύρει στους αστυνομικούς....κατά τα άλλα διαμαρτύρονται οι "αναρχοαριστεροί" όταν λέμε ότι αυτοί κυβερνάνε τόσα χρόνια...από εκείνο το Πολυτεχνείο ξεκίνησαν όλα και διασώθηκαν αυτοί οι προδότες...
    Ας τους μάθει κάποιος επιτέλους ότι το Πολυτεχνείο το οργάνωσαν Αμερικανο-Αγγλο_Εβραίοι για να επέλθουν τα γεγονότα της Κύπρου και ότι δεν πέθανε κανείς αλλά αντιθέτως διέφυγαν στο εξωτερικό για να συνεχίσουν τις σπουδές τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 29/10/09 6:03 μμ
    "Ας τους μάθει κάποιος επιτέλους ότι το Πολυτεχνείο το οργάνωσαν Αμερικανο-Αγγλο_Εβραίοι για να επέλθουν τα γεγονότα της Κύπρου και ότι δεν πέθανε κανείς αλλά αντιθέτως διέφυγαν στο εξωτερικό για να συνεχίσουν τις σπουδές τους!!!"

    Οι άλλοι έφυγαν για σπουδές και μας άφησαν εδώ τη δαμανάκη και το άλλο στέλεχος του σύριζα; Μα κανείς δε μας λυπάται;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ Η ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΓΛΥΦΟΝΤΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛ. ΚΩΛΟΝΑΚΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ...ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΨΟΦΟΠΟΥΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όχι δεν έφυγαν από μόνοι τους στο εξωτερικό αλλά τους πλήρωσαν για να φύγουν ώστε να εξασφαλίσουν την αιώνια σιωπή τους! Κι έτσι έμειναν οι "τραγικοί" πρωταγωνιστές εδώ για να γίνουν στελέχη κομμάτων και να κυβερνούν τον τόπο με την βοήθεια του "οίκτου" του "χαζού" αυτού λαού....είμαστε καραμαζοχιστές τελικά!!! Καλά μας κάνουν τέτοιοι είμαστε αυτούς τους πολιτικούς αξίζουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.