Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΨΑΡΑΣ!

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΧΕ... ΤΡΥΠΕΣ! 13 ολόκληρα χρόνια μετά το τραγικό βράδυ της "κρίσης των Ιμίων", που θρηνήσαμε 3 Αξιωματικο...

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΧΕ... ΤΡΥΠΕΣ!

13 ολόκληρα χρόνια μετά το τραγικό βράδυ της "κρίσης των Ιμίων", που θρηνήσαμε 3 Αξιωματικούς, τον "Στόχο" επιβεβαιώνει στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, Καλύμνιος ψαράς. Ο συγκεκριμένος είδε κομμάτι του ελληνικού ελικοπτέρου με τρύπες οι οποίες δεν ήταν απο τα... πριτσίνια όπως χαρακτηριστικά είπε και όπως επικαλούνταν οι "ειδικοί" για να καλύψουν την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της τότε κυβέρνησης του Σημίτη και των υπουργών του. Ο "Στόχος" είχε απο τότε ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ την φωτογραφία με το συγκεκριμένο τμήμα, στο οποίο φαίνονταν ξεκάθαρα οι ΤΡΥΠΕΣ που προέρχονταν απο σφαίρες! Αλλά όταν κανείς δεν έχει αξιοπρέπεια και φιλότιμο, δεν είναι ικανός να αντιληφθεί το μέγεθος της προδοσίας του!

2 σχόλια

  1. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ! ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΥΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΤΗΠΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΔΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙ ΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΠΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.