Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!

Μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία Τουρκοκυπρίου για εν ψυχρώ σφαγή 320 Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων κατά την εισβολή του 1974 δημοσιεύει σήμερα η ...

Μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία Τουρκοκυπρίου για εν ψυχρώ σφαγή 320 Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων κατά την εισβολή του 1974 δημοσιεύει σήμερα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα ''Αφρίκα''. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τουρκοκύπριος δήλωσε ότι ήταν ένας από τους συνοδούς των αιχμαλώτων, που μεταφέρθηκαν με οκτώ λεωφορεία -40 αιχμάλωτοι στο κάθε λεωφορείο- στο σημείο όπου είχε γίνει η απόβαση, δυτικά της Κερύνειας, προκειμένου να μεταφερθούν με πλοία σε φυλακές της Τουρκίας. Όταν έφθασαν εκεί είχε καταπλεύσει ένα πλοίο με Τούρκους στρατιώτες, οι οποίοι μόλις αποβιβάστηκαν και πληροφορήθηκαν ότι στα λεωφορεία βρίσκονταν Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι, τους επιτέθηκαν με ξιφολόγχες και τους σκότωσαν με αγριότητα, μέχρι και τον τελευταίο. Ο Τουρκοκύπριος δήλωσε ότι η θάλασσα βάφτηκε κόκκινη από το αίμα των αιχμαλώτων. Είπε επίσης ότι και ο ίδιος φοβήθηκε για τη ζωή του γιατί η μανία των Τούρκων στρατιωτών ήταν τόση που υπήρχε κίνδυνος να σφάξουν και τους Τουρκοκύπριους που συνόδευαν τους Ελληνοκύπριους αιχμάλωτους. Ο αυτόπτης μάρτυρας, που δεν θέλησε να αποκαλυφθεί το όνομά του, δήλωσε ότι οι 320 Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι ίσως να τάφηκαν σε κάποιο χώρο κοντά στο ξενοδοχείο Μάρε Μόντε, το οποίο είχε λειτουργήσει λίγους μόνο μήνες πριν από την εισβολή. Στη μαρτυρία του ο Τουρκοκύπριος ανέφερε ότι η σφαγή έγινε στα τέλη Αυγούστου του 1974, δηλαδή λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της τουρκικής εισβολής. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό εν ψυχρώ δολοφονηθέντων Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων, που έχει καταγραφεί με μαρτυρία.
(ΑΠΕ)

13 σχόλια

  1. ayta na ta diabazoun oi malakoulides pisoglentes tis Ellhnotourkikhs (lyko)filias kai na ntrepontai.
    Re parte to xambari Tourkos kai filos den ginetai1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΙ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΙΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα περασει κι αυτο ετι στο ντουκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά έχουν παντού πια καταγγελθεί. Έκανε επίσημη καταγγελία η Κυπριακή Δημοκρατία; Απ' όσο ξέρω όχι. ΓΙΑΤΙ;
    Ποιον έχουν να φοβηθούν, αν κάνουν μία προσφυγή στην Χάγη για εγκλήματα πολέμου. Τα στοιχεία που διαθέτουν είναι ατράνταχτα.
    Και ανεπισήμως που καταγγέλλονται, βλέπετε καμμία αντίδραση από πουθενά; Βλέπετε να ιδρώνει το αυτί κανενός;
    Η Τουρκία είναι περιζήτητη σύμμαχος, εν αντιθέσει προς την Ελλάδα και την Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΘΑ ΣΤΑΞΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ! ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ! ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ! ΕΛ ΘΕΩΣ ΕΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗ κα ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ; ΑΝ ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΩΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    Α! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
    Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; (Α ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ - ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΕΒΕΙ)
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ;
    ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσα χρόνια οι Μογγόλοι έκρυβαν τα εγκλήματά τους όπως η γάτα τα σ..τά της και οι 'Ελληνες" πολιτικοί τα έκαναν "γαργάρα". Θυμηθείτε το "mea culpa" στο Νταβός, ή την αισχρή δήλωση του Ντεκτάς ότι από τους 1800 αγνοούμενους ουδείς επιζεί, (και οι "δικοί" μας "αγρόν ηγόραζαν") ή την απ'ευθείας , τηλεοπτική μετάδοση των στυγνών δολοφονιών του Ισαάκ και του Σολωμού και τις μετέπειτα δηλώσεις του ανθρωποειδούς που άκουγε στο μογγολονομα Ακίν. Σήμερα όμως που στην προεδρία της Κύπρου βρίσκεται ένας που ονόμαζε τους ήρωες της ΕΟΚΑ "αεροβομβιστές" και τρομοκράτες", τα μεμέτια ξεσάλωσαν και η μια καταγγελία διαδέχεται την άλλη με τόσο κυνισμό και τόση αυθάδεια που προκαλούν αγανάκτηση σε κάθε φυσιολογικό και λογικά σκεπτόμενο ανθρωπο, πλήν των εγκαθέτων και των πουλημένων της Ελληνικής(;;;;) πολιτικής σκηνής. Γιατί άραγε;; Διότι με τον ραγιαδισμό που δέρνει τους "ηγέτες" (τρομάρα τους) μας είναι τόσο σίγουροι οι Μογγόλοι ότι θα μείνουν ατιμώρητοι, που δεν έχουν κανένα μα κανέναν ενδοιασμό πλέον, να τα φανερώνουν έτσι φάτσα κάρτα. Ποιός να καταφύγει στα Δικαστήρια για τους εγκληματίες Μογγόλους. Ο Χριστόφιας ή η Ντορα(χ);; Κια ποιά δικαστήρια. Αυτά τα στημένα καφενεία που βγάζουν αποφάσεις σύμφωνα με το "δίκιο" των εξουσιαστών;;; Η συμπαντική νομοτέλεια λέει. Μόνο με πόλεμο παίρνεις πίσω ότι σου πηραν με πόλεμο. Αλλά ο πόλεμος θέλει Αρχηγό. Θέλει Λαό αποφασισμένο, θέλει κότσια. Δεν θέλει πουλημένα τομάρια ούτε κόττες λειράτες. Όλα τ'άλλα είναι κουραφέξαλα.
    Υ.Γ. Ο Γκουρ(ουν)ογιάννης τί λέει επ' αυτού;; Θά "γράψει" νέο βιβλίο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακομα και οι χειροτεροι ιστορικα των βαρβαρων στην Ευρωπαικη ηπειρο κατα τον ρου της ιστοριας εκπολιτισθηκαν.
    Η γονιδιακη τους συγγενεια με τα παναρχαια Ελληνικα φυλα (Πελασγων,Μινυων,Δωριεων κ.α)τους εδινε το δικαιωμα αυτο.
    Ετσι η βαρβαροτητα αυτη αποτελεσε ενα επικτητο συγκαιριακο φαινομενο γεωμορφολογικων και κλιματολογικων συνθηκων.
    Για τους τουρκους ομως τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα.
    Αιωνες τωρα,δεν σταθηκαν ικανοι να αλλαξουν τα μογγολομορφα κτηνη.Οι "αρετες" του κακου ειναι συμφυτες και συμβατες της υπανθρωπινης γενετικης τους υποστασης.
    Ας μην μας εκπλησουν τα υπ'αυτων τεκταινομενα.Ως κτηνη πρεπει να θεωρουνται και κυριως ως κτηνη να αντιμετωπιζονται.Η προσπαθεια σφετερισμου της Ελληνικης ιστοριας και των Ελληνικων πολεων στα κατεχομενα μικρασιατικα εδαφη περαν απο τα οικονομικα ωφελη αναδεικνυει μια αλλη ενδιαφερουσα πτυχη: Την ευτελεια των συμπλεγματικων υπανθρωπων να οικειοποιηθουν αυτα που αισθανονται οτι μπορουν να κλεψουν.

    Ομως ο πραγματικος εχθρος ενδημει εντος των τειχων και απο αυτον πρεπει να ξεκινησουμε.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ.
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/08/blog-post_5857.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Xeklirima olon ton tourkon, dioti den tha stamatisi alios pote afti i tourkiki katara. I tourki ine dynati monon otan polemoun enandia se arithmitika poli ligoterous ke oson pithano aoplous. Ke ja reserwa kamia dio tris......megalodynamis, ton opion i trapezes ine ewra-ikes, opos ine ke i tourkiki aristokratia. Prepi na katalawoume oti to prowlima den ine kathara tourkiko!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.