Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΜΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

... ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ... ... Χιλιάδες Ελληνες από όλη την χώρα έσπευσαν να τιμήσουν σήμερα το ...

...
ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ
...
...
Χιλιάδες Ελληνες από όλη την χώρα έσπευσαν να τιμήσουν σήμερα το πρωί στο Βίτσι του πεσόντες της περιόδου 44-49 και να καταθέσουν υπόσχεση μνήμης επ'ευκαιρία της συμπληρώσεως 60 χρόνων από τις νικηφόρες μάχες στο Βίτσι και το Γράμμο τον Αύγουστο του 49, οι οποίες τερμάτισαν την πολεμική περιπέτεια -υπαιτιότητα ξένων δυνάμεων- στην οποία είχε μπεί η Πατρίδα. Μιά πρώτη γεύση από την κορυφογραμμή του Βιτσίου στην φωτογραφία που παραθέτουμε. Θα ακολουθήσει κι άλλο φωτογραφικό υλικό καθώς και εκτενές ρεπορτάζ από το http://www.stoxos.gr/ και από την εφημερίδα "Στόχος"

18 σχόλια

  1. Μόλις γύρισα απο Βίτσι. Είχε περισσοτρερο κόσμο από πέρυσι και πολύ περισσότερο από πρόπερσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ30 Αυγούστου 2009 στις 5:04 μ.μ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ !! Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΑΡΧΙΣΕ!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ETΣΙ!

    ΟΙ ΛΑΟΤΣΗΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαζική η παρουσία της Χρυσής Αυγής, πολυπληθή η παρουσία Λαοσιτών, εντυπωσιακή προσέλευση αποστράτων. Αρκετοί κρυφοδεξιοί "νεοδημοκράτες". Νομίζω πως του χρόνου μπορεί να μαζευτεί πολύ περισσότερος κόσμος αν γίνει σωστή ενημέρωση και καλή επικοινωνιακή εκστρατεία. Είναι κρίμα να μην βρισκόμαστε μια φορά το χρόνο όλοι όσοι μπορούμε να είμαστε στο Βίτσι και το Γράμμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ.ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ-ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΠΕΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ, ΣΤΟΧΟΣ, ΛΑΟΣ, ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.... ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. 2009 ΕΧΟΥΜΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, ακόμη περισσότεροι στο Βίτσι. Τιμή και δόξα στα παλληκάρια αυτά που θυσιάστηκαν για τη Πατρίδα. Αιωνία τους η Μνήμη.
    Μαθαίνω ότι πρόκειται να χτιστεί μία εκκλησία εκεί, έχετε μήπως λεπτομέρειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ 31/08 12:34 ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΡΙΜΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ.
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΦΙΛΕ Frankreich. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΧΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΩΣ ΝΟΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 1955 ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕ (ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΝΔ)ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΑΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΤΕ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΙΤΕ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΒΟ ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΛΗΣ (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ), Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΠΕΚΑΤΕΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΩΝ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ". ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ" ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΑΣΟΚΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ, ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΣΚΕΛΙΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΤΑΝ "ΑΛΛΑΞΕ Ο ΑΕΡΑΣ" ΤΟ 74 ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΓΕΝΝΕΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΜΟΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΔΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΓΛΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ) ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ ΔΑΦΝΕΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΑΦΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΠΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΤΩΝ "ΓΡΑΦΙΚΩΝ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΔΙΚΕΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΣΑΝΤΕΣ ΗΤΤΗΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΣΥΧΝΑ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ" ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ".
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ. ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ. ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ: ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ. ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ - ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ "ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ- ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε των 1.38,τα ειπες ΟΛΑ
    +1000.
    να εισαι παντα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα και από μένα. Έχει δίκιο ο φίλος francreich. Είμαι Εθνικιστής αλλά ο αποπροσανατολισμός των παρατάξεων που εκπροσωπούν το χώρο στην Ελλάδα είναι δεδομένος. Νομίζετε ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση? Θα συμφωνούσα ότι κινείται στα πλαίσια του γραφικού.Παρόντες σε μνημόσυνα ανθρώπων που ναι μεν πολέμησαν για να είμαστε ελεύθεροι (και ο παππούς μου ήταν ανάμεσα σε αυτούς), όμως η διάσταση που δίνουμε είναι λάθος. Περάσαν οι κομμουνιστές. Κοιτάχτε να βρείτε τον αληθινό εχθρό. Κοιτάχτε που το γυρνάν οι άλλες χώρες. Πιάνουν το νόημα. Εχθρός μας είναι ο καπιταλισμός και μόνο αυτός. Διεθνιστικά πρότυπα και καπιταλιστικά μορφωματα που μας επιβάλλονται με το έτσι θέλω. Από εκεί ξεκινά ο κατήφορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν παρουσίασε η αριστερά τη δεξιά γραφική. Η δεξιά είναι γραφική. Η δεξιά κυβέρνησε. Αυτή ευθύνεται σημερα για την κατρακύλα μας ως έθνος. Η δεξια και η ακροδεξια που σιγοντάριζε μια ζωή. Δεν πρέπει να δείχνουμε έλεος σε κανένα απολιθωμα της χουντας, του βασιλιά και των άλλων ανυπαρκτων και επικινδυνων. Η νεολαία δεν είναι με τους Εθνικιστές και μεγάλο μέρος της γοητευεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σκεφτηκατε ποτέ γιατί; Είναι μεγάλες οι ευθυνες μας. Κυρίως γιατί είμαστε τα παιδιά των μπάτσων, γιατί ο νόμος ειναι πανω απολα, γιατί θα παρουμε την Πολη (αραγε μπορούμε να πάρουμε εστω την πολυκατοικια μας??), γιατί οι ζηταδες είναι φιλοι μας και όλα αυτά. Δεν είμαστε το κράτος κύριοι. Θα παραμείνουμε στην ανυπαρξία μας όσο συνεχίζουμε να δρουμε ετσι. Λυπάμαι αλλά οταν η "σκληροί" της ΝΔ συμπορεύονται με την Χρυσή Αυγή, ή εγώ δεν ξερω, ή κάποια πραγματα έχουν αλλάξει. Προς το χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6.06 η νεολαια γοητευεται απο τον συριζα?
    ποιον συριζα του 18% η του 3%???
    εισαι η τον παριστανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εξυπνακια bannerwar ποτε συμπορευτηκαν οι "σκληροι της ΝΔ με την Χρυση Αυγη;
    Απο την μερα που εγινε κυβερνηση η ΝΔ αρχισε ενα ανελεητο κυνηγητο εναντιων της Χρυσης Αυγης και των αγωνιστων της.
    Φιλοι μας οι μπατσοι;Νομιζω πως ειτε εισαι βαθεια νυχτωμενος,ειτε ριχνεις λασπη εσκεμενα,αν και δεν βλεπω που το κακο να εχουμε συμπαθειες ακομα και στις ταξεις των αστυνομικων,δηλαδη τι ειναι οι αστυνομικοι αποβρασματα;
    Και ποιος σου ειπε οτι η νεολαια δεν μας ακολουθει,για ελα σε καμια εκδηλωση μας.
    Ανυπαρκτοι ειναι οσοι υποστηρηζουν την ανομια,την προδοσια,τον εθνομηδενισμο.
    Ανυπαρκτοι ειναι οσοι βουλιαζουν στα ναρκωτικα,οσοι δεν εχουν αξιες και ιδανικα,οσοι πουλιουντε στους Εβραιους.
    Ανυπαρκτοι ειναι οσοι δεν αγαπουν την πατριδα τους και κοιτανε μονο τον εαυτουλη τους,οσοι δεν τιμουν την ιστορια και την καταγωγη τους.
    Αυτοι ειναι ανυπαρκτοι και οχι η Χρυση Αυγη.
    Αντε λοιπον καπου αλλου να πουλησεις τις εξυπναδες σου και τους δηθεν προβληματισμους σου.
    Ανυπαρκτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά ο Bannerwar είναι προβοκάτωρας.Καταρχήν δεν ήξερε τι nickname να χρησιμοποιήσει για να το παιξει δικος μας και έβαλε ενα εθνικιστικο συγκρότημα,καθώς μόνο αυτό θα γνώριζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εχεις δικαιο 1:17 κατι τετοιο συμβαινει.
    Τυγχανει να γνωριζω καποιο μελος απο το συγκροτημα,εχω και στην κατοχη μου ενα δισκακι τους με δυο τραγουδια τους.
    Ειναι τοσος ο πανικος των εχθρων μας που δεν ξερουν τι να σκαρφειστουν για να σπειρουν αναμεσα μας την διχονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάθε χρόνο θά έχει όλο και περισσότερους στο Γράμμο και Βίτσι γιατί ο κόσμος πάντα θά θυμάται και ποτέ δέν ξεχνά.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ 1944 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 1980-81 ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΗ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗ.ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.