Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ!

Στις 2 Ιουλίου η εφημερίδα των Πατρών "Η ΗΜΕΡΑ" έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη, με αφορμή δηλώσεις Αφγανών λαθρομεταναστών στα ΜΜΕ!...

Στις 2 Ιουλίου η εφημερίδα των Πατρών "Η ΗΜΕΡΑ" έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη, με αφορμή δηλώσεις Αφγανών λαθρομεταναστών στα ΜΜΕ! Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι παράνομοι Αφγανοί δήλωσαν ότι σε περίπτωση που ο καταυλισμός τους ισοπεδωθεί και ως εκ τούτου και το παράνομο τζαμί παράγκα που έχουν στήσει εκεί, τότε όλοι οι Αφγανοί που βρίσκονται στην Πάτρα, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ!!!! Αυτά συμβαίνουν με το θράσος των Αφγανών λαθρομεταναστών και ουδείς παίρνει στα σοβαρά τις απειλές των παρανόμων! Ο δε Πάκης κοιμάται όρθιος... Ενώ οι δημοτικοί άρχοντες βλέπουν... φασίστες στα πρόσωπα των αγανακτισμένων Πατρινών! Φέρτε μουσουλμάνους στην Ελλάδα και να δείτε τι έχει να γίνει!

28 σχόλια

  1. Πατρινός Πολίτης είμαι!Το θέμα με τους αφγανους εχει αποπογίνει.Ασ κάνουν ότι λένε και να δείτε τι τους περιμένει!Ότι πάθανε και αναρχικοί το Δεκέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!!ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΑΖΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο πακης τα ξυνει ειπαμε .ετσι και τολμησουν οι ασιατες να κανουν κατι οι πατρινοι δε μασανε,θα τους πεταξουμε στη ,θαλασσα,θελουμε και τη βοηθεια ορισμενων εθνικιστων για να ξεβρωμισει ο τοπος,,,τσεκουρι και φωτια,θα τους καψουμε ζωντανους ο κοσμος εχει αγανακτησει δε παει αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εξω οι ξενοι τωρα,ξεκουμπιδια βρωμιαρηδες,δε παει αλλο πια,αιμα τιμη χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ,το ξερετε οτι η πατρα εχει μεγαλη αρχαιολογικη και βυζαντινη ιστορια.χρονολογειται απο τα προιστορικα χρονια,,επαιξε μεγαλο ρολο στην ελληνικη επανασταση του1821 μαζι με τη μανη.αρχηγος των δωριεων με αχαιους και λακωνες ηταν ο πατρεαςκαι για αυτο πηρε το ονομα πατρα προς τιμη του βασιλια.ειναι πολη με ιστορια 4οοο 5οοο ,ετωνκαι τη καταστρεφουν.ολες οι πολεις μας εχουν ενδοξη ιστορια και τις γεμισαν ξενους,δεν ειναι τυχαια αυτα...ενας αρχαιολογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΠΗΓΑΖΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΧ ΤΟ 20% (ΚΚΕ, ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ ΑΛΗΤΟΕΙΔΗ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΔΟΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 80% ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ (ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ: ΓΙΑΤΙ ΤΟ 4% ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ 96%; ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ 47% ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ 1981;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .η κατασταση δεν αντεχεται,δεν γουσταραμε τους ξενους να τους βλεπουμε στη ν πολη μας,δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε απο τη μποχα.θα παρουμε το νομο στα χερια μας και οτι θελει ας γινει ,ηρθαν στην ομορφη πατρα μας και τη βρωμισαν οι ασιατες,να φυγουν να πανε στη πατριδα τους,εξω απο την ελλαδα αλλιως θα τους ,πεταξουμε εμεις με σαπιοκαραβα στο πελαγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΕΑ 5000 ΕΤΩΝ ΤΗ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΑΥΡΟΥΣ.ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ ,ΤΙΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. apo thn stigmh poy h xwra afethike sta xeria ths ntoras kai gemise lakides,pakides,kai makides
    dhladh poysthdes prodotes kai koymoynistes ftasame na dexomaste apeiles kai apo ta loima toy afganistan...anagnwriste kai ta skopia poyliste kai thn b hpeiro dwste kai merika nhsia stoys skatotoyrkoys....kai meta na dw poy tha kriftite...
    notios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως πρέπει η Εκκλησία της Ελλάδος να φροντίσει να τους εκχριστιανίσει, ώστε να πάψουν να θέλουν τζαμιά; Λέω, μήπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΕΔΩ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. siga mhn paei na toys ekxristianisei
    esy mwamethanizese? ti einaoi afta poy lete vre sovareftite ligo..
    notios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτοι ολοι ειναι βαρβαροι,δε σεβονται τιποτα οι βρωμυλοι.πας μη ελλην βαρβαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΓΙΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ?
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΞΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ?
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πω! πω! Θα κάψουν την Πάτρα! Επειδή μπουρλότιασαν τις ψωροκαλύβες τους, θέλουνε να το παίξουνε και pyromania τώρα! Για πάρτε ρε κάτι Νέρωνες!
    Αχ κακομοίρη Φούρα μου, πάλι οι δημότες σου θα σε βγάλουν λάδι και θα αρχίσεις μετά να μιλάς για "πενήντα χρυσαυγίτες"...
    PE ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΛ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πραγματικα λυπαμαι που δεν εχετε ανθρωπια μεσα σας για ταλαιπωρημενουσ ανθρωπουσ..κ σαν καλοι δημοκρατες που ειστε ξερω οτι το σχολιο μου δεν θα αναρτηθει!λυπαμαι για σας γιατι οι ελληνες μαθανε απο πολυ παλια τι σημαινει πολεμος κ προσφυγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανωνυμε ων 11.02μμ
    Μην συνγχεεις ανομιες καταστασεις.
    Αλλο οι προσφυγες παπουδες μου που τους ξεριζωσε αποτις αρχεγονες εστιες τους(του Ποντου)ο Κεμαλ κι αλλο ολοι αυτοι οι βρωμιαριδες που γεμισαν την Ελλαδα και τους παρουσιαζετε εσεις οι πεμπτοφαλαγγιτες μονιμως σαν κακομοιριδες,που βιαζουν,κλεβουν,σκοτωνουν με το παραμικρο.
    Οσο για τον ανθρωπισμο μας αρχιζει και τελιωνει εκει που αρχιζουν και τελιωνουν τα συφεροντα του Ελληνικου λαου.
    Εσυ και οι ομοιοι σου που μισειτε τον Ελληνικο λαο,παντε να κανετε τους ανθρωπιστες στον καθε λαθρομεταναστη που ονειρευεται να μας σφαξει ολους στον υπνο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ξενοφοβια.λες και ελληνες κλεφτες βιαστες δολοφονοι δεν υπαρχουν..αλα ναι.αν ειναι να σε σφαξει καποιος καλυτερα να ειναι ελληνας!διπλα απο τον καταυλησμο μενω κ δεν εχω δει ουτε σφαγη ουτε βιασμο ουτεμε εχουν κλεψει!ο ρατσισμος μονο ρατσισμο φερνει!ετσι κ με τουσ αλβανους!φερθηκατε τους μισησατε κ τωρα σας μισουν!απλη λογικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11/7/09 6:59 μμ GIATI IRTHATE STIN ELLADA; GIATI DEN PIGENATE STOUS OMOTHRISKOUSAS KATA S. ARAVIA POU KE HRIMA EHOUNE KE APO OTI THELETE. ARA O ERHOMOSAS STIN EUROPI DEN EHI TON SKOPO GIA MIA KALITERI ZOI, ALLA GIA SISTIMATIKI DIALISI TON EUROPAIKON ETHNON.TO LATHOS TON LAON TIS EUROPIS INE OTI TOUS EHOUN PISI OTI AN DEN ISE MAZOHAS DEN MPORI NA LEGESE ANTHROPOS. AFTOS INE KE O LOGOS POU KATA KAPIO TROPO AKOMA SAS DEHONTE. ALA VLEPO AN KE ARGA ARHIZOUN NA KSIPANE APO TO NA ISE ANTHROPOS PREPI ISE MAZOHA. GIAFTO PRIN SAS PETAKSOUN STOUS GKREMOUS KE STIN THALASA KALITERTA INE NA GIRISETE STIS STEPESAS, GIATI ALIOS OUE KE ALIMONOSAS, DEN THA SAS GLITOSI OUTE A ALAH KE AS INE KE MEGALOS.OSO GIA TOUS MASONOUS KSEHNANE POS TOUS ELLINES DEN MPORESAN NA TOUS EKSAFANISOUN DIO AFTOKRATOPIES POU TOUS IHAN IP[ODOULOUS GIA 2000 HRONIA. MIN VASIZOSTE LIPON SE MIA HOUFTA PRODOTES. GITI KE GIA AFTOUS ERHETE I ORA POU THA EKSAFANISTOUN APO TOULAHISTON TON ELADIKO HORO.GIATI O HOROS AFTOS KATAFERE NA MINI AKOMA ZONTANOS DIOTI INE TO PROTO KOMATI PATRIDAS POU DIMIOURGISAN OI THEOI TON ELLINON. KE POTE NA MIN KSEHASIS POS AFTI I PATRIDA INE TOU DIOS KE OHI TOU ALLAH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς σχολιο 6.59
    Πως γινετε παντα να ζει διπλα σε αναλογες προβληματικες περιοχες καποιος αντιρατσιστης,ξενολαγνος σαν την μουρη σου,που δεν βλεπει κανενα προβλημα(μηπως γιατι εισαι συνεργατης τους?),που το προβλημα γιαυτον εχει την αφετηρεια του στην πλευρα των Ελληνων και τα θυματα ειναι οι φτωχοι,κατατρεγμενοι,"λευκες παριστερες" λαθρομεταναστες.
    Ηρθες τωρα εδω να μας διεστρευλωσεις την πραγματικοτητα που βιωνουμε ολοι οι Ελληνες στην χωρα μας με την διεθνηστικη προπαγανδα σου,να κανεις το μαυρο ασπρο και το ασπρο μαυρο.
    Βλαλε ρε βλακα απο μεσα τον κομματικο σου κομπλεξισμο με οτιδηποτε Ελληνικο η'βγαλε τον σκασμο και γυρνα λασπολακουβα σου να μουλιασεις.
    ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΙΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γκρεμίστηκε το πρωί, μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, ο καταυλισμός των μεταναστών στην Πάτρα. Πλέον είχαν απομείνει 150 από τους ~4.000 Αφγανούς που ήταν εκεί παλιότερα. Στην Αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν 6 διμοιρίες των ειδικών δυνάμεων, η δύναμη της ομάδας Ζήτα, τουλάχιστον πενήντα άτομα της Ασφάλειας, ΟΠΚΕ, κλπ. Η μετακίνηση των αλλοδαπών έγινε μέσα σε μία ώρα, με 2 λεωφορεία, και η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία. Mια εστία φωτιάς, στον ήδη γκρεμισμένο καταυλισμό, έσβησε. Δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Σύμφωνα με πληροφορίες είδαν τρεις Αφγανούς που έφευγαν τρέχοντας από το πίσω μέρος του καταυλισμού, ενώ αυτός είχε αδειάσει από την αστυνομική επιχείρηση. Η ΠΥ μιλάει για εμπρησμό.

    Οι αντιεξουσιαστές της Πάτρας είχαν ενημερωθεί για την επιχείρηση, όμως δεν πλησίασαν, εκτός από 4 άτομα τα οποία, είχαν αναμιχθεί με δημοσιογράφους, εικονολήπτες και φωτορεπόρτερ, και αναφέρεται οτι προσήχθησαν στην Αστυνομία άνευ ιδιαιτέρας αφορμής.

    Έμαθα για τα παραπάνω απ'το troktiko και το online-pressblog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτην την ωρα στην Πατρα αφγανοι βαζουν φωτιες γυρω απο τους καταυλισμους τους και οι αναρχικοι κανουν επιθεσεις με γκαζακια μεσα στην πολη.
    Κατοικοι των Πατρων βγητε στους δρομους,κινδυνευουν,οι ζωες και οι περιουσιες σας,το επισημο κρατος ειναι και παλι απων.
    Παρτε την κατασταση στα χερια σας και μην δειξετε ελεος σε κανεναν απλυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΦΙΛΕ 10/7/09 11:02 μμ; ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΗΣΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟ, ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ) ΘΑ ΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ; Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ 11/7/09 6:59 μμ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    Η ΒΡΩΜΑ ΕΦΥΓΕ ΗΣΥΧΑΣΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κατά την σημερινή επιχείρηση εκκένωσης του παράνομου καταυλισμού των αλλοδαπών στην Πάτρα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση 15 μετανάστες, οι οποίοι δεν είχαν μαζί τους νομιμοποιητικά έγγραφα.

    Κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς στον καταυλισμό, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τέσσερα κρατικά αυτοκίνητα, σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων και στην πόρτα του Ειρηνοδικείου. Προφανώς κόλωσαν οι αναρχοάπλυτοι να βρεθούν συντονισμένα και μαζικά στην σκηνή της δράσης, αλλά έκαναν αισθητή την παρουσία τους και την αλλυλεγγύη τους στους Ασιάτες εραστές τους με παράλληλες εμπρηστικές ενέγειες.

    Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομική επιχείρηση επεκτάθηκε στην νότια πλευρά του λιμανιού και συγκεκριμένα στην περιοχή του Φάρου.

    Οι κλασικοί αριστεροί προδότες του ΚΚΕ υποστηρίζουν πως η επιχείρηση δεν έγινε για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά για να δείξουν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στην ΕΕ "ότι εφαρμόζουν τις απάνθρωπες συμφωνίες, ότι δεν επιτρέπουν την είσοδο μεταναστών στις άλλες χώρες της ΕΕ και για να κοροϊδέψουν το λαό της Αχαΐας".

    Και τώρα πάμε παρακάτω. Το παλαιό Εφετείο ποτέ θα θα εκκενωθεί; Αν δεν σφάλω υπάρχει δικαστική απόφαση για εκκένωση του εδώ και μήνες. Τι περιμένει ο Πάκης; Επίσης τι θα γίνει με τις δεκάδες παράνομες καταλήψεις κτιρίων από αριστερο-αναρχοάπλυτα άτομα; Γιατί δεν εκκενώνουν τους χώρους, δεν συλλαμβάνουν τους παρανόμως κατέχοντας αυτούς, και δεν εφαρμόζουν τους νόμους; Τα αλήτικα, άχρηστα, και πουλημένα κυβερνητικά τομάρια έλαβαν φαίνεται κάποιο μήνυμα απ' τις Ευρωεκλογές και για αυτό αποφάσισαν να κουνήσουν λίγο τα νωθρά, ανθελληνικά οπίσθιά τους, αλλά με μισοδουλειές και κοροϊδίες δεν λύνονται τα προβλήματα που επέτρεψαν με την εγκληματική αδιαφορία τους να δημιουργηθούν. Η οργή του κόσμου έχει φουντώσει, η υπομονή του έχει εξαντληθεί, και οι μέρες τους είναι μετρημένες. Ετούτη η κωλοκατάσταση πρέπει λήξει και θα λήξει με την συνδρομή και τις δυναμικές ενέργειες όλων των Ελλήνων. Καμία ανοχή πλέον, κανένας συμβιβασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΗΜΕΡΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Mόνοι τους το είπανε, μόνοι τους το κάνανε! Οι ίδιοι κάψανε τον καταυλισμό τους, οι ίδιοι κάψανε το "τζαμί" τους! Οι ίδοι, αφού συνελήφθησαν! Να ποιούς θέλουμε να... φιλοξενήσουμε! Άκου εκεί! "Θα κάψουμε την Πάτρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πετροπόλεμος μεταναστών στα πρατήρια της Κανελλοπούλου

    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/7926

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.