Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ

... ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 20 Ιουλίου 2009. Η πορεία της ΕΦΕΝ και των Αυτόνομων Φοιτητικών παρατάξεων (ΕΦ...

...
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

20 Ιουλίου 2009. Η πορεία της ΕΦΕΝ και των Αυτόνομων Φοιτητικών παρατάξεων (ΕΦΑΕΦΠ) που κατευθύνεται προς το οδόφραγμα τουΛήδρα Πάλας, δέχεται επίθεση με πέτρες στην γραμμή αντιπαράθεσης από εγκάθετους τούρκους και βέβαια από το πιό ασφαλές για αυτούς σημείο. Τέτοια ήταν πάντα τα θρασίμια οι μογόλοι. Δείτε το βίντεο.

8 σχόλια

  1. θρασυδειλοι, υπουλοι, φονιαδες.
    Αυτοι ειναι οι τουρκοι.
    Δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν οργανωνεται το Κυπριακο στρατευμα με το Ελληνικο κ να μπουκαρουμε να ξαναπαρουμε τα χαμενα εδαφη.
    Τοσα χρονια αφηνουμε μια κατασταση να παγιονεται με την μονιμη απειλη των τουρκων, οτι αν μπειτε στα κατεχομενα θα εισβαλουμε στη θρακη κ στα νησια..
    Δεν υπαρχει τελικα Ελληνικο κρατος ??
    Οπου πηγαινει τουρκοσπορος δημιουργει προβληματα.

    Εδω κ λιγες μερες στη γειτονια μου, νοικιασαν ενα χαμοσπιτο κατι τουρκοσποροι.
    Απο τοτε ολοι η περιοχη ειναι στο ποδι. Τα βραδια αραζουν σε ενα παρκο διπλα απο το χαμοσπιτο τους κ φωναζουν, σπανε μπουκαλια, ακουνε τουρκικη μουσικη οσο γινεται πιο δυνατα. Δε σεβονται τιποτα κ κανενα.
    Χθες αναγκαστηκα να φωναξω την αστυνομια, η οποια κ τους εδιωξε απο το παρκο. Αλλα τι θα γινει σημερα ή αυριο ??
    Ειμαστε αναγκασμενοι να φωναζουμε καθε βραδι το 100 ? κ να φοβομαστε πλεον να μη μας κλεψουν τιποτα απο τις πυλωτες ή να ακουμε καθε βραδι τουρκικη μουσικη ?? ή να βρισκουμε το πρωι το παρκο με σπασμενα μπουκαλια κ γεματο σκουπιδια ??
    Ενα προηγγουμενο βραδι επαιζαν μπαλα κ ειχαν ρημαξει το παρκαρισμενα αυτοκινητα.. Απορω ομως που κανεις δε κατεβαινει να τους κανει παρατηρηση. Ολοι φοβουνται ακομα κ να βγουνε στα μπαλκονια τους.
    Κ εγω μονος ειναι δυσκολο να τα βαλω με 3-4 βρωμοτουρκους. Ακομα ενας αν ηταν μαζι μου θα κατεβαινα σιγουρα να τους αγριεψω.
    Σε λιγο θα ειμαστε εμεις η μειονοτητα κ οι μουλαδες θα κανουν κουμαντο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Γαλανόλευκη θα κυματίζει αιώνια ψηλά.Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.Καλά θα κάνουμε όμως πρώτα από όλα να προσέξουμε τους μογγόλους-προδότες που είναι μέσα στη χώρα μας και που κάθε μέρα απαξιώνουν την χώρα μας όλο και πιο πολύ..Και είναι πολλοί όλοι αυτοί..Πολιτικοί Δημοσιογράφοι,Καλλιτέχνες..Οι Μογγόλοι της απέναντι χωματερής βρωμάνε λιγότερο απο τα σκατά που μας πνίγουν κάθε μέρα στην ίδια μας την χώρα..ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!!!ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε του πρωτου σχολιου αν περιμενεις απο την αστυνομια και το κρατος γενικοτερα να ενδιαφερθουν για σενα τοτε λυπαμαι αλλα θα περιμενεις αδικως.
    Υπαρχουν ομως Ελληνες που ενδιαφερωνται κι αγωνιζοντε για σ'ενα για ολους μας.
    Ενταξου μαζι τους,δωσε τους δυναμη να σε απαλλαξουν απο τα αποβρασματα που κανουν καταληψη εξω απο τα σπιτια μας.
    Αφου γραφεις εδω μεσα τοτε ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις για τι μιλαω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mia zoi mono diadilosis kai pories tha eimaste pou oso paei tha ligosteyoun kai aytes logo elipsys plithismou. H ypogenitikotita einai terastio prowlima gia tin ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο διάβολο να πάνε όλοι οι Τούρκοι που το υπεφηφανέυονται που είναι Ούνοι. Θα πεθάνετε ζώα. Τα παιδιά σας θα τα κάψουμε, τις γυναίκες σας θα τις βιάσουμε και εσάς θα σας βασανίσουμε ώσπου να μην μείνη ούτε σκόνη από εσάς. Ακόμα και στην άλλη ζωή θα σας σφάζουμε και θα σας κυνηγάμε. ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΝΤΙΜΑΧΙΑ!
    Υς: Όπποιος Έλληνας υποστηρίξη ειρήνη μεταξύ Ελλάδος Τουρκίας να πεθάνει από καρκίνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκοτωσε τους φιλε μου, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.