Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ

... ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ... ,,, Περισσότερα από εκατόν πενήντα μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος έδωσαν βροντερό παρόν στην μεγάλη...

...
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ...
,,,

Περισσότερα από εκατόν πενήντα μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος έδωσαν βροντερό παρόν στην μεγάλη πορεία ενάντια στην Τουρκική κατοχή και τους αποδέκτες αυτής.

Η φάλαγγα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σε πλήρη ευταξία πορεύθηκε απο το Υπουργείο Εμπορίας, Βιομηχανίας και Τουρισμού για να καταλήξει εν μέσω του κεντρικότερου δρόμου της Λευκωσίας (Λεωφ. Μακαρίου), στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.
Κατά την διάρκεια της πορείας το κέντρο της Λευκωσίας δονήθηκε απο τους βρυχησμούς των Εθνικιστών, οι οποίοι μεταξύ άλλων βροντοφώναζαν "ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ", ενώ παράλληλα ολιγομελής ομάδα φρόντισε για την διανομή αντικατοχικών εντύπων του Κινήματος μας στον κόσμο που μας αποδέκτηκε με ενθουσιασμό στην συντριπτική του πλειοψηφία.
Αίσθηση επίσης προκάλεσαν οι "νεολαίες" των κομμάτων οι οποίες έλαμψαν δια της απουσίας τους, σε αντίθεση με τους εφήβους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που αψήφησαν την ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολεία και εντάχθηκαν στις γραμμές μας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως το μέλλον ανήκει σε εμάς!
Σήμερα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απέδειξε περίτρανα πως:

1ον) Σε καμία των περιπτώσεων, το σύνολο του Κυπριακού Ελληνισμού δεν αποδέχεται λύση συμβίωσης με τον κατακτητή.
2ον) Το Εθνικιστικό Κίνημα αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς, σε αντίθεση με όσους ονειρεύονται την Μεγάλη Ιδέα απο τον καναπέ τους.
3ον) Σε αντίθεση με όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα του ανθελληνικού κατεστημένου, υπάρχει μια γνήσια και αθάνατη Εθνικιστική Φωνή στην Πατρίδα μας , που αγωνίζεται για να μην παραδώσουμε Γή και Ύδωρ αμαχητί!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ - ΖΗΤΩ ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ. (http://www.elamcy.com/)

10 σχόλια

  1. Ενα μεγαλο μπραβο στ'αδερφια μας τους συναγωνιστες της Κυπρου που συνεχιζουν ασυμβιβαστοι τον ιερο τους αγωνα για την λευτερια του Ελληνισμου.
    Με δεδομενη την αγαπη και την συμπαρασταση μας απο την γη της Μακεδονιας ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ!




    http://enok-ellas.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητήρια για τις εκδηλώσεις, μια πρατήρηση θέλω να κάνω.
    Γιατί όλοι οι εθνικιστικοί σύνδεσμοι, παρατάξεις κτλ, εκθειάζουν πάντα και τους υπόλοιπους εθνικιστές στην Ευρώπη ή την Αμερική;; είναι λάθος πιστεύω καθώς ο ξένος εθνικιστής έχει τα δικά του συμφέροντα που το πιο πιθανό είναι να έρχονται σε σύγκρουση με τα δικά μου, του Έλληνα πατριώτη. Ποιός ο λόγος να είμαι μαζί με τον Γερμανό εθνικιστή όταν αυτός υποστηρίζει την Γερμανία του Χίτλερ που ρήμαξε την πατρίδα μου;; εαν θέλετε να αποτινάξετε διάφορους χαρακτηρισμούς που σας κολάνε τόσα χρόνια (νεοναζί, φασίστες κτλ) θα πρέπει να αναθεω΄ρησετε και να πείτε ότι είστε ΈΛληνες και τίποτ άλλο. Σε λίγο θα μας πείτε ότι είμαστε αδέρφια με τους Τούρκους εθνικιστές ρε παιδιά! για όνομα του θεού, ξεκολήστε απο τις χιτλερικές θεωρίες μπας και ενωθούμε ποτέ όλοι οι έλληνες πατριώτες, εκτός κι αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο...
    Νεκτάριος - Πειραιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε από πάνω...

    Έχεις δίκηο στα λεγόμενα σου αλλά ξεκινάς από λάθος εκτίμηση και το χάνεις... Δεν εκθειάζεται κανένας ξένος εθνικισμός από κανέναν. Ειδικά εθνικισμοί που έχουν αποικιοκρατικά ή ιμπεριαλιστικά κατάλοιπα σε αντίθεση με τον Ελληνικό Εθνικισμό που είναι εκ φύσεως απελευθερωτικός. Εννοείται πως δεν είναι αδέρφια μας οι τούρκοι ή οι βούλγαροι εθνικιστές. Χρειάζεται να το αναφέρει κάποιος αυτό; Αν κάπου βλέπεις σε πολιτικό επίπεδο συνεργασίες μεταξύ πολιτικών σχηματισμών εθνικιστικού χαρακτήρα αυτό γίνεται κατα το πλείστον σε επίπεδα Ευρωπαϊκής Ένωσης και για κοινές ευρωπαϊκές επιδιώξεις, όπως πχ η λαθρομετανάστευση. Τα άλλα για χίτλερ κλπ δεν χρειάζονται ούτε καν σχολιασμό. Νομίζω...:-)
    Παρακολούθα μας λίγο πιό προσεκτικά και σχολαστικά και θα δείς πως άλλο η πραγματικότητα και άλλο η λάσπη που έριξε επί δεκαετίες το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αδερφέ μου ο Νεκτάριος είμαι και πάλι.
    μπήκα νωρίτερα στο link του ΕΛΑΜ και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ που είδα ένα αγνό ελληνικό πατριωτικό σιτε. Κι όπως διάβαζα και κατέβαινα πιο κάτω πέφτω πάνω στα νέα για το Rock fur Deutschland και το NPD και τους συναγωνιστές γερμαναράδες. Όχι ρε φίλε, γιατί να είμαι εγώ συναγωνιστής με τον Ξυρισμένο Γερμανό;Όσο για τα άλλα που λες κι εγώ απο το 1985 ξεκίνησα φίλε με την Χ.Α. και πάει λέγοντας και τους ξέρω όλους καλά απο ΄πρώτο χέρι. Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι στον ακροδεξιό χώρο ΔΕΝ θέλουν ενωμένους τους Έλληνες πατριώτες και βάζουν σύμβολα, νέα νεοναζί, ειδήσεις για χιτλερικούς "συναγωνιστές" και πολλές φορές συνθήματα και look τύπου skinhead κ.α. μαλ...ς πολύ απλά για να κάνουν τους υπόλοιπους εθνικιστές αγνούς πατριώτες να αναρωτιούνται "μα αυτοί είναι οι Έλληνες εθνικιστές";;;; και να απομακρύνονται.... Οι Έλληνες πατριώτες κύριοι αποτελούν τουλάχιστον το 60% του Ελληνικού λαού. Δεν μπορούν κάποιοι με σύμβολα γερμανικά και συνθήματα χιτλερικά να τους απομακρύνουν και να μην τους αφήνουν να ενωθούν ποτέ. Μόνο οι κομμουνιστές λένε ατάκες τύπου "όλοι οι αριστεροί αδέρφια μας" κ.α. γραφικά.
    Φυσικά όλα τα παραπάνω που γράφω, δεν τα λέω για το ΕΛΑΜ το οποίο είδα με πολύ καλό μάτι, αλλά με χάλασε πολύ αυτό με το NPD. οπότε κάποιοι νοσταλγοί του Χίτλερ ίσως να είναι μέσα. Διώξτε τους! και προχωρείστε! Όσοι μας βάζουν ξενόφερτες γερμανοχιτλερικές ετικέτες είναι βαλτοί απο κάποιους άλλους, να είστε σίγουροι, αυτοί είναι οι πραγματικοί προδότες!και μάλιστα τόσα χρόνια δεν τους κουνάει κανείς και τίποτα! Προσοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9.17 ποσο ασχετος εισαι με το θεμα του Εθνικισμου και των Εθνικιστικων συμμαχιων σε πανευρωπαικο επιπεδο και γιατι οχι και σε παγκοσμιο.
    Οι μονοι συμμαχοι μας στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη ειναι τα Εθνικιστικα κομματα και οργανωσεις γιατι με το περασμα του χρονου οι οποιες διαφορες μας εχουν ξεπεραστει πια και τωρα εχουμε κοινα συμφερωντα και κοινα προβληματα.
    Και μιας που δεν το γνωριζεις εμας τους Ελληνες Εθνικιστες ειναι που θαυμαζουν κι εκθειαζουν,απο εμας περιμενουν κι ελπιζουν στον μεγαλο Εθνικιστικο ξεσηκωμο.
    Δεν υπαρχει ουτε μια στο τρισεκατομμυριο να θεωρησουμε ποτε τους Τουρκους η' πχ τους Ισραηλινους ως Εθνικιστες γιατι απλα αυτοι δεν ειναι,ουτε ηταν ποτε τους Εθνος,μια ζωη μαζεματα ηταν.
    Αγνιζομαστε για μια Μεγαλη Ελλλαδα σε μια ελευθερη Ευρωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τότε αγωνίζεσαι λάθος παλικάρι μου . Κι αν εγώ είμαι άσχετος σε θέματα Ευρωπαικής συμμαχίας εθνικιστικής...ναι πράγματι είμαι άσχετος και είναι καμάρι μου. εγώ δηλώνω Έλληνας πατριώτης μόνο και χέστηκα και για τους γερμανούς εθνικιστές και για τους αυστριακούς κλώνους του Χίτλερ. Ο πατέρας μου τραυματίστηκε απο κάτι τετοιους φασίστες στον πόλεμο και ήταν 15 χρονών και τον παππού μου τον έφαγαν οι αριστεροί φασίστες του Στάλιν χωρίς λόγο. μη μου λες λοιπόν ότι είμαι άσχετο΄ς φίλε...απλά εσύ χωρίς να το ξέρεις είσαι νοσταλγός αυτών που πολέμησαν με λύσα την Ελλάδα και εκτελούσαν τους Έλληνες για πλάκα, για ένα καρβέλι ψωμί...
    όσο για τους Ισραηλινούς εθνικιστές να είσαι σίγουρος ότι είναι τακίμια με του;ς Γερμανούς και τους άλλους Ινδοευρωπαϊους "συναγωνιστές" σας... και τρίβουν τα χέρια τους που σας έχουν ταυτίσει με τις μεγάλες ιδέες των Ευρωπαίων "Άριων" εθνικιστών. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι μέσα στο παιχνίδι εξουσίας που έχουν στήσει είναι και η ταμπέλα Εθνικιστής;;;
    Νεκτάριος - Πειραιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ἀνώνυμε 10:14 πμ
    Ἀναφέρεις ὅτι δὲν ἐκθειάζεται κανένας ξένος ἐθνικισμός, ἀπὸ κανέναν, καὶ εἰδικὰ ἐθνικισμοὶ ποὺ ἔχουν ἀποικιοκρατικὰ ἢ ἰμπεριαλιστικὰ κατάλοιπα. Ὁ Γερμανικός, ὁ Ἰταλικὸς καὶ ὁ Ἀγγλικὸς ἐθνικισμός, ἔχουν ἢ ὄχι ἀποικιοκρατικὰ ἢ ἰμπεριαλιστικὰ κατάλοιπα (ἐνίοτε καὶ ἐναντίον τοῦ Ἑλληνισμοῦ - βλέπε Κύπρος, 1940);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νεκταριε απο τον αγαπητο Πειραια λυπαμαι αλλα σιγουρα τα εχεις μπερδεψει λιγακι τα πραγματα,αυτα περι Ισραηλινων "εθνικιστων" και συνεργασιας τους με Γερμανους η' Αυστριακους εθνικιστες δεν υφισταντε σε καμια περιπτωση.Αφηνεις υπονοουμενα για τον εθνικισμο οτι ειναι κατι κατευθηνομενο,αυτο μου θυμιζει αριστερη προπαγανδα,ο Εθνικισμος ειναι το αρχαιοτερο εξαγωγημο "προιον" της Ελληνικης κοσμοθεωριας.Οταν οι αλλοι ζουσαν ακομα σε σπηλιες εμεις πολεμουσαμε για ολην την Ευρωπη(διαβασε Ηροδοτο τι ελεγε ο Θεμιστοκλης πριν την ναυμαχια της Σαλαμινας).
    Το οτι σημερα συνταυτιζομαι με αλλους Ευρωπαιους Εθνικιστες δεν σημαινει οτι ξεχνω τα οποια τους εγκληματα στον λαο μου,τα οποια ειναι κατα πολυ λιγοτερα απο τα εγκληματα καποιων δηθεν "συμμαχων" μας.
    Οι απανταχου Εθνικιστες ειμαστε η μοναδικη απειλη της εκαστοτε εξουσιας και του διεθνηστικου Σιωνισμου,γιαυτο και μας πολεμαν με τοση λυσσα εν αντιθεση με τους αναρχοαριστερους που ειναι τα χαιδεμενα τους παιδια.Και στο λεει αυτο καποιος που φυλακιστικε γιατι ηταν-και θα ειμαι για παντα- Εθνικιστης.
    Ασε λοιπον τις αδιεξοδες αναλυσεις περι εθνικισμων κι αφου εισαι οπως λες πατριωτης ενωσε την φωνη και τις δυναμεις σου μαζι μας στον κοινο αγωνα για την λευτερια της πατριδος μας.
    Ο χρονος στο τελος θα δειξει ποιος εχει δικαιο και ποιος αδικο.
    ΙΜΕΡΟΣ,ΠΙΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νεκταριε απο τον αγαπητο Πειραια λυπαμαι αλλα σιγουρα τα εχεις μπερδεψει λιγακι τα πραγματα,αυτα περι Ισραηλινων "εθνικιστων" και συνεργασιας τους με Γερμανους η' Αυστριακους εθνικιστες δεν υφισταντε σε καμια περιπτωση.Αφηνεις υπονοουμενα για τον εθνικισμο οτι ειναι κατι κατευθηνομενο,αυτο μου θυμιζει αριστερη προπαγανδα,ο Εθνικισμος ειναι το αρχαιοτερο εξαγωγημο "προιον" της Ελληνικης κοσμοθεωριας.Οταν οι αλλοι ζουσαν ακομα σε σπηλιες εμεις πολεμουσαμε για ολην την Ευρωπη(διαβασε Ηροδοτο τι ελεγε ο Θεμιστοκλης πριν την ναυμαχια της Σαλαμινας).
    Το οτι σημερα συνταυτιζομαι με αλλους Ευρωπαιους Εθνικιστες δεν σημαινει οτι ξεχνω τα οποια τους εγκληματα στον λαο μου,τα οποια ειναι κατα πολυ λιγοτερα απο τα εγκληματα καποιων δηθεν "συμμαχων" μας.
    Οι απανταχου Εθνικιστες ειμαστε η μοναδικη απειλη της εκαστοτε εξουσιας και του διεθνηστικου Σιωνισμου,γιαυτο και μας πολεμαν με τοση λυσσα εν αντιθεση με τους αναρχοαριστερους που ειναι τα χαιδεμενα τους παιδια.Και στο λεει αυτο καποιος που φυλακιστικε γιατι ηταν-και θα ειμαι για παντα- Εθνικιστης.
    Ασε λοιπον τις αδιεξοδες αναλυσεις περι εθνικισμων κι αφου εισαι οπως λες πατριωτης ενωσε την φωνη και τις δυναμεις σου μαζι μας στον κοινο αγωνα για την λευτερια της πατριδος μας.
    Ο χρονος στο τελος θα δειξει ποιος εχει δικαιο και ποιος αδικο.
    ΙΜΕΡΟΣ,ΠΙΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.