Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΤ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

... ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΔΙΕΦΥΓΕ ΠΕΖΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Άγνωστος άνδρας με χειρου...

...
ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΔΙΕΦΥΓΕ ΠΕΖΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Άγνωστος άνδρας με χειρουργική μάσκα, καπέλο και βερμούδα πυροβόλησε μιά φορά κατά της κλούβας που σταθμεύει στο "γνωστό σημείο" έξω από τα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη. Η σφαίρα σφηνώθηκε στην κλούβα και οι άνδρες των ΜΑΤ επιχείρησαν καταδίωξη με αποτέλεσμα ο άγνωστος να στρέψει ξανά το όπλο προς την κατευθυνσή τους και να πυροβολήσει στον αέρα αποτρέποντας τους. Ο άγνωστος είχε στήσει καρτέρι πριν την ενέργεια του πίσω από κάδο σκουπιδιών ενώ εξαφανίστηκε προς την πλατεία Εξαρχείων.
...
Όποιος γουστάρει λοιπόν σε αυτόν τον τόπο πέρνει ένα όπλο και πυροβολάει κατά οποιουδήποτε στόχου, ακόμη κι αν αυτός είναι μια στατική αστυνομική δύναμη που δέχεται διαρκώς επιθέσεις και διαφεύγει απλά και πεζός. Θελεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Και αυτή την προσπάθεια την έχουν καταβάλει εδώ και 30 χρόνια τα τσιράκια του συστήματος που διάβρωσαν συνθετικούς ιστούς της κοινωνίας και του Έθνους. Ο δρόμος τους δεν έχει επιστροφή και δεν τους πρέπει καμιά λύπηση.

Αυτή την ώρα τα Εξάρχεια είναι κυκλωμένα από διμοιρίες των ΜΑΤ,άνδρες της Δέλτα, περιπολικά και Ζητάδες, αλλά το πουλάκι πέταξε...

17 σχόλια

  1. ΑΥΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάτε ρε παιδιά. Εναντίον των ΜΑΤ πυροβόλησε. Όχι εναντίον του φουκαρά του κυρ-Μήτσου του περιπτερά. Και οι πάνοπλοι άνδρες των ΜΑΤ "κόλωσαν" με έναν πυροβολισμό στον αέρα;;; πως και δεν τον "πήδηξαν" όχι στις σφαίρες για να τον κάνουν κόσκινο αλλά στα δακρυγόνα για να μην ξέρει από που φεύγουν;;; Κάτι δεν πάει καλά. Εκτός και αν όλη τους την ενέργεια (οι άνδρες των ΜΑΤ) την ξοδεύουν σε τίποτα συνταξιούχους ή σε κάτι κατοίκους σαν του Γραμματικού, που δεν θέλουν το χωριό τους να γίνει χωματερή. (Αλήθεια αν ανακοινώνετο ότι ένας ΧΥΤΑ θα κατασκευαστεί στο Ψυχικό, ή την Εκάλη τι θα γινόταν;;;;). "ενας με βερμούδα και καπέλο είχε στήσει καρτέρι κλπ.",δεν δένει. Αν δεν πιάσουν τέτοιους τα ΜΑΤ τι θα πιάσουν;;; την κυρά Κατίνα επειδή ρίχνει νερά στον δρόμο;;; Εκτός κι'αν όλο το σκηνικό ήταν "στημένο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα θα ποινικοποιήσουν και τις χειρουργικές μάσκες κι έτσι ο Αβραμόπουλος θα μας πει ότι το είχε προβλέψει και γι αυτό δεν εφοδιάζει τα νοσοκομεία.
    Για τον Αβραμόπουλο ήταν πιο σημαντικό να γεμίσει η Αθήνα συντριβάνια και κάγκελα, παρά τα νοσοκομεία ενέσεις και χειρουργικά γάντια και μάσκες.

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επισης "αγνωστοι" πυροβολισαν 3 μεταναστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε δεν παμε καλαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ,ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΠΩΣ'ΜΗ ,ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟΥΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΔΕΙΡΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΓΑΝ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ,,ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΒΡΩΜΥΛΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επίσης εσύ είσαι πυροβολημένος και δεν το ξέρεις, μπούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕΤΕΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ , ΜΩΡΗ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AN PYROVOLOYSAN TO KOLOPAIDO POY PYROVOLISE ME OPLO POY OYTE ALEXISFAIRO DEN STAMATA TIN SFAIRA TOY THA GYRIZE TOYMPA I ATHINA THA EXANE O KATHE FOYKARAS,AMAXI,KATASTIMA KAI ALLA KAI THA ZITOYSE O KATHE PSEFDOYLIAKAS ALITIS TOY PSYRIZA NA VGOYN TA ONOMATA KAI OI FATSES TOYS STON KOSMO.ENOEITE POS OLOI THA ELEGAN TA KALYTERA GIA TON KAIMENO TON HEIROYRGO POY ITAN KALO PAIDI FOITITIS POTE DEN PEIRAXE ANTHROPO,MONO PETAGE MOLOTOF SE ELLINES KAI MPATSOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ; ΟΤΑΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΑ ΟΣΟ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ - ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΙΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ "ΙΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΟ 2:52ΜΜ 11/7, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΑΞΗ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ ΕΝ ΑΔΙΚΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ - ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ, ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ (ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑΟΛΕ)ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ! EXΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΛΙΓΚΟΡΙΕΒΙΤΣ, ΠΑΡΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν η αστυνομία ήταν σωστά εκπαιδευμένη και του ρίχναν στα πόδια δεν θα καιγόνταν καμιά Αθήνα αγαπητε. Αλλωστε τα αναρχοάπλυτα αυτήν την περίοδο κάνουν διακοπές με τα σακίδια (άλλη αθλιότητα αυτή)στα νησάκια με τα λεφτά του μπαμπά.
    Αμφιβάλω πολύ για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της αστυνομίας μας, δυστυχώς.
    Κατι που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θεωρείται αυτονόητο εδώ θεωρείται κατόρθωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ. ΕΛΕΟΣ, ΠΙΑ!

    «Άγνωστος [...] πυροβόλησε μιά φορά...»
    (ΟΙ ΜΟΝΟΣΥΛΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΨΤΕ "μία φορά".)

    «...προς την κατευθυνσή τους και να πυροβολήσει στον αέρα αποτρέποντας τους. ...»
    (ΔΥΟ ΤΟΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ!: -"κατεύθυνσή τους"
    -"αποτρέποντάς τους")


    «... Όποιος γουστάρει λοιπόν σε αυτόν τον τόπο πέρνει ένα όπλο...»
    (-ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ,
    -"ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΤΙ",
    -"ΠΑΙΡΝΕΙ" ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ,
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!)


    «...διάβρωσαν συνθετικούς ιστούς της κοινωνίας και του Έθνους. ...»
    (ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ "ΔΙΑΒΡΩΣΑΝ"-"ΔΙΕΒΡΩΣΑΝ", ΟΙ ΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ-ΔΔΔΔΔ-ΕΤΙΚΟΙ, ΟΧΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Κ' ΑΠΟ ΝΑΥΛΟΝ!)

    «... Ο δρόμος τους δεν έχει επιστροφή και δεν τους πρέπει καμιά λύπηση.»
    (ΤΟ ΔΙΣΎΛΛΑΒΟ "ΚΑ-ΜΙΑ" ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ -ΚΑΚΩΣ ΙΣΩΣ- ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝΟ. ΤΟ ΤΡΙΣΥΛΛΑΒΟ "ΚΑΜ-ΜΙ-Α" ΘΕΛΕΙ ΤΟΝΟ ΣΤΟ "Ι" Κ' 2 "Μ"!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ!!!ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ???ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ????ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥΣ??ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ??ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ!!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΝΑΡΧΑΣ,Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΛΛΟΘΙ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. επισης πυροβολισαν και 3 μεταναστες στην ομονοια και πηρε τυχαια φωτια τοι εφετειο το ιδιο βραδυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΤΟ ΕΔΩ ΙΝΔΥΜΕΔΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΑΜΙ ΙΝΤΥΜΕΔΙΑ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
    http://miami.indymedia.org/news/2009/07/13416.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ελέγχεται από την Ε.Υ.Π. και το chat box του ελέγχεται συνεχώς από την Δ.Η.Ε. για να παρακολουθούνται οι διαθέσεις ακροδεξιών ατόμων και να παγιδεύονται όταν χρειάζεται. ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ! ΤΟ ΙΡ ΣΑΣ ΜΑΡΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ! ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ INDYMEDIA ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΚΑΙ AΠO AYTO ΤΟ CHAT-BOX!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.