Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διαμαρτυρία κατοίκων Πλατείας Αττικής

Διαμαρτυρία κατοίκων Πλατείας Αττικής για την λαθρομετανάστευση, τα ναρκωτικά, την βία. Ενωμένοι να σώσουμε την γειτονιά μας, την πόλη μας. ...

Διαμαρτυρία κατοίκων Πλατείας Αττικής για την λαθρομετανάστευση, τα ναρκωτικά, την βία. Ενωμένοι να σώσουμε την γειτονιά μας, την πόλη μας. Ας ενώσουμε τις φωνές μας. Όλοι στην συγκέντρωση στην Πλατεία Αττικής. Όλοι στην διαμαρτυρία. Κανένας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα.
Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009 στις 7:30 το απόγευμα, Αδμήτου και Αγορακρίτου,
Πλατεία Αττικής.
Κανένα γκέτο, πουθενά στις πόλεις μας. Η σιωπή είναι συνενοχή, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Ένας ο αγώνας παντού, ένας στόχος, ένας σκοπός.

8 σχόλια

  1. 8ELW NA KATEBOUN ANARXIKOI NA DOUN OTI DEN 8A XANA DOUN . 8A TOYS ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΘΣ TH MANA TOUS

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΞΕΝΟΙ ΤΩΡΑ

    ΠΥΡΗΝΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kairos eitane!!!
    Na xevromisi kai i Plateia Attikis :-)

    Anarxes koufales erxonte kremales

    EXO OI XENOI

    ELLAS H TEFRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exo pai se ametrites pories k sinkentrosis perimenontas ta bromoanarxia na erthoun na mas tin pesoun,9 stis 10 fores den erxonte(parolo pou apo to roufianosait tous kanoun paraklisis se alous aplitous na mazeftoun)k oses fores mou kanoun tin xari k erthoun trone to ksilo tis arkoudas..makari na erthoun ala fobame pos ta plousiopeda tetio kero kanoun diakopes me tis ales aderfes tis filenades tous...xrisi aygi pirinas spartis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω ευσεβάστως, γιατί δεν αναφέρατε ΤΙΠΟΤΑ για τα
    συμβάντα στην Πάτρα;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ..
    Ε,ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει κάτι που διαφεύγει σε όλους αυτούς τους λαθρομεταναστούπερασπιστές της πουπουλένιας πολυθρόνας, του πωπού με spa και αρωματικά λάδια.
    Η Ελλάδα, πρώτη ιστορικά παγκσμίως φιλοξένησε και ανακάλυψε την φιλοξενία, λέξη που δανείζονται οι περισσότερες γλώσσες.
    Ουδέποτε όμως, ως η Αγγλία, η Γαλλία, η Αμερική και η Γερμανία, ζήτησε να εισάγει εργατικά φτηνά χέρια: αποίκους, μαύρους δούλους ή εργάτες για ανοικοδόμηση του κράτους της!
    Γιατί, πρέπει να μας συμβεί αυτό που οι κυβερνήσεις που το έπραξαν ψάχνουν να βρουν τρόπο να σταματήσει πλέον να τους συμβαίνει;
    Θέλουμε δηλαδή να δείξουμε κι εμείς δήθεν προοδευτικότητα και δημοκρατικότητα (δήθεν στην δημοκρατία της χώρας που την ανακάλυψε δεν χωράει, αλλά λέμε), και να εκλέξουμε κι εμείς ένα μαύρο για πρωθυπουργό; Θέλουμε μαντήλες στα σχολεία μας και ισλαμική προπαγάνδα σε ασορτί συνολάκι με την βουδιστική;
    Και τέλος, γιατί δηλαδή οι λευκοί και οι χριστιανοί πρέπει να είναι υπόλογοι για το τι είναι; Γιατί αυτοί δεν θα έχουν δικαιώματα; Δεν το κατάλαβα! Ας μείνει και μια γωνιά του κόσμου, για λευκούς, μη ισλαμιστές επιτέλους. Απο πού κι ως πού τόση ισλαμολαγνεία; Εχουν το μισό πλανήτη σχεδόν!
    Ας αφήσουν την Ελλάδα στο άβατο του ισλάμ!
    Ε, έλεος πια!


    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.