Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΑΡ.Φ. 401

... ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ .. ΔΙΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓ...

...
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
..

ΔΙΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ "ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ '74" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΤ. ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ info@stoxos.gr

4 σχόλια

  1. ΣΤΟΧΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΛΑΟΣ,ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ,ΟΠΟΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΟΣΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.Α ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΗ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ,ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΜΑ.ΤΑ ΧΩ ΧΑΜΕΝΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σιωνιστοφιβία έχει πέσει τελευταίως. Η παρουσία του ΛαΟΣ στην Βουλή είναι εξαιρετική, μέχρι σήμερα, όπως και στην ευρωβουλή, αρχικά με τον Καρατζαφέρη, αργότερα με τον Γεωργίου κι ελπίζω να συνεχίσει με τον Πλεύρη (κατά κύριο λόγο).


    "ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΗ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΤΟΥ .... ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΜΑ."

    Πάλι ... εβραιόφιλη. Έλεος πια με τους Εβραίους, ρε παιδιά, τι πράγμα είναι αυτό; Δεν υπάρχουν στην πολιτική συναισθήματα, φίλε. Μόνο συμφέροντα. Ο Κίσιγκερ δεν είναι ούτε ανθέλληνας, ούτε φιλέλληνας. Είναι (ήταν) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥπΕξ κι έκανε την δουλειά που του ανέθεσαν. Τίποτε άλλο. Αυτός πρόδωσε την Κύπρο, ή η βλακεία του Ιωαννίδη; Θα μπορούσες να πεις ότι "πρόδωσε" κάτι, αν είχε προδώσει ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε ψηφοφορε του ΛΑΟΣ(σχολιο 8.24) μην προσπαθεις να δικαιολογισεις τ'αδικαιολογιτα.Γιατι δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι υπουργοι εξωτερικων της Αμερικης ειναι Εβραιοι και παντα εχθρικοι με τα συμφεροντα της Ελλαδος.Μην προσπαθεις λοιπον να δικαιολογισεις την φιλοεβραικη στροφη του κομματος σου λεγωντας μας οτι ενας απο τους μεγαλυτερους εχθρους του Ελληνισμου,ο Κισσιγκερ,απλως εξυπηρετουσε τα συμφεροντα της χωρας του.
    Η μηπως ειναι ψεμματα πως πισω απο καθε εθνικη τραγωδια παντα βρισκετε εβραικος δακτυλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ το έχω απορία πως ο πρόεδρος έβαλε μια τέτοια εβραιοπούλα στην Ευρωβουλή να μας εκπροσωπεί... Βέβαια ως τώρα ο Καρατζαφέρης το έχει αποδείξει έμπρακτα πολλές φορές πόσο πατριώτης είναι σε σχέση με τους μασόνους που μας κυβερνούν. ΑΥΤΟΣ τουλάχιστον έδωσε 1 εκ. ευρώ την στιγμή που οι υπόλοιποι κοίταγαν το ταβάνι και τα έβαλαν στις τσέπες τους... α ρε πόσο εύκολα ξεχνάμε εμείς οι Έλληνες κρίμα... ΠΙΣΤΕΥΩ ακράδαντα πως Χ.Α. και ΛΑ.Ο.Σ έχουν κοινά σημεία και πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, το έχω αναφέρει πολλές φορές άλλωστε σε αυτό εδώ το χώρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.