Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Απαγόρευσαν σε ελληνικό αεροπλάνο να προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη Ματαιώθηκε, για αδιευκρίνιστους λόγους, πτήση της Αegean με προορισμ...

Απαγόρευσαν σε ελληνικό αεροπλάνο να προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη

Ματαιώθηκε, για αδιευκρίνιστους λόγους, πτήση της Αegean με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, μετά από την άρνηση των τουρκικών αρχών να χορηγήσουν άδεια εκτέλεσης της πτήσης. Αυτή η εξέλιξη σήμανε την πλήρη ανατροπή των καλοκαιρινών διακοπών για τους επιβάτες της πτήσης, η οποία ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί από τον αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στις 2.50 τα ξημερώματα του Σαββάτου.Το αεροσκάφος είχε ναυλωθεί από τουριστικά γραφεία από το Ηράκλειο, στο πλαίσιο πακέτων διακοπών. Ωστόσο, όπως με έκπληξη πληροφορήθηκαν τόσο οι επιβάτες όσο και οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων, η πτήση Α34880 για Κωνσταντινούπολη ακυρώθηκε, αφού δεν έλαβε τη σχετική άδεια εκτέλεσης πτήσης από τις αρχές της γείτονος χώρας. Η σχετική πληροφόρηση έλαβε χώρα περίπου στις 5 το πρωί με την ανάγνωση ανακοίνωσης και ενώ οι μισοί εκ των επιβατών είχαν προηγουμένως προχωρήσει σε check in. Η εταιρία της Aegean Airlines δεν ήταν σε θέση να παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τα ακριβή αίτια άρνησης των τουρκικών αρχών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο περιστατικό συμβαίνει για πρώτη φορά. Για τους ταλαιπωρημένους και «άτυχους» επιβάτες δόθηκε εναλλακτική λύση, την οποία περίπου οι μισοί από αυτούς αποδέχτηκαν.Ταξίδεψαν με άλλη πτήση για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, και από εκεί επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία και ταξίδεψαν οδικώς έως την Κωνσταντινούπολη. Αυτή η εναλλακτική ήταν χαμηλότερης οικονομικής αξίας, όμως προτιμήθηκε μπροστά στην συνολική ματαίωση του προγραμματισμένου ταξιδιού προς την Πόλη.
Πηγή:Τόλμη

14 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ ΓΑΝΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ!!!ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 74!!ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΥΝΟΥΜΕ!!!ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!!ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!!!!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αριθμοι δε λενε ποτε ψεματα, λενε μονο την αληθεια..

    Το χρωμα ενος ανθρωπου -αδικο δυστυχως,ορθο στατιστικως-καθοριζει ως ενα βαθμο τη παρανομη ή κ εγκληματικη του φυση.
    Σε ολες τις συγκροτημενες κοινωνιες, το μονιμο "αγκαθι" ηταν οι σκουροχρωμοι πολιτες, νομιμοι κ παρανομοι.
    Στις Η.Π.Α το 70% της εγκληματικοτητας προερχεται απο τους αφροαμερικανους κ τους Λατινους. Ναρκωτικα, πορνεια, δολοφονιες, κλεψιες κ λοιπα εγκληματα καταγραφονται ανα μια ωρα στους σκουροχρωμους πλυθησμους.
    Στην Ευρωπη, οι ορδες των μελαψων μουσουλμανων που κατεκλυσαν τη γηραια ηπειρο, αποτελουν εν γενει κ εν δυναμει μια μονιμη απειλη για την ειρηνη, τη ταξη κ την ασφαλεια του ντοπιου λευκου πληθυσμου.
    Στη Μ.Βρετανια, η εγκληματικοτητα εκτινασσεται στα υψη αναλογα με την εισροη μαυρων στην χωρα.
    Στην Ελλαδα, εδω κ πολλες δεκαετιες, οι μελαψοι τουρκοσποροι, εγκληματουν ασυστολως, βιαιοπραγουν, κλεβουν, βιαζουν, κλπ, καθιστοντας ανικανη την εκαστοτε εξουσια που ζαλισμενη απο τα ευκαιριακα πλουτη του εβραικου σιωνισμου, δεν δειχνει καμια διαθεση να ανατρεψει τις ισορροπιες κ να βαλει επιτελους μια ταξη στην ενδοχωρα.
    Τελευταια, με την ανεξελεγκτη εισοδο μαυρων κ μελαψων λαθρομεταναστων μουσουλμανων, η κατασταση εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο.
    Στη Γερμανια, στην Ολλανδια, στην Ιταλια,στη Σουηδια, το 70% των εγκληματων διαπρατεται απο σκουροχρωμους λαθραιους ή μη ανθρωπους.
    Στην Αφρικη, τα βιαια εγκληματα κ οι σφαγες που πολλες φορες γινονται για ασυλληπτους απο το ανθρωπινο νου, λογους, συγκλονιζουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα ολοκληρο το κοσμο.
    Πλυθησμοι κ κοινωνιες με λευκους πολιτες οπως η Σουηδια, η Αυστρια, η Γερμανια, η Ολλανδια, η Ισλανδια, η Σκωτια κλπ, εχουν ελαχιστο ποσοστο εγκληματων που προερχεται απο τους γηγενεις κατοικους τους.
    Τα στατιστικα στοιχεια ειναι αριθμοι. Δεν ειναι αποψεις, δεν ειναι θεσεις, δεν ειναι σοφιστιες κ δεν ειναι κουμουνιστικες γενικολογιες κ γενικοτητες.
    Ειναι δεδομενα που δε λενε ποτε ψεματα παρα μονο την αληθεια.
    Κ η αληθεια ειναι μια.
    Το χρωμα ενος ανθρωπου καθοριζει τη σταση του απεναντι στην κοινωνια, οποια κ αν ειναι αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο τη στιγμή που ήθελαν να αφήσουν τα λεφτά τους στη Τουρκία π'αρα πολύ καλά να πάθουν...το καταευχαριστήθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΑΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ-ΟΙΓΚΟΥΡΟΥΣ.Η ΚΙΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΕΡΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΔΑΥΤΟΥΣ,ΘΕΛΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΗΜΑΙΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΜΕΝΙΣΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΙΔΙΕΣ ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηταν Ελληνες οι επιβατες;
    Γιατι αν ναι,τοτε καλα να παθουν,δεν ειχαν καμια δουλεια στην Τουρκια για διακοπες,ν'αφηνουνε τα λεφτα της Ελλαδος για να τα κανουν οι βρωμοτουρκοι σφαιρες.
    ΟΧΙ διακοπες στην Τουρκια.
    ΟΧΙ αναψυχη στα χωματα που μαρτυρησαν οι προγονοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ,το αλλο το μαθατε,μαλλον οχι.ελληνας επιχειρηματιας παντρεμενος με τουρκαλα εκτισε πολυκατοικια με θεα θαλασσα και κατεδαφισε τα τειχη και αρχαιοτητες των βυζαντινων στην κωνσταντινουπολη.ειναι μπλεγμενοι καποιοι μεσιτες ελληνες,ντροπη και αηδια,ολα για τα λεφτα γινονται και το κερδος,το εγραψε η σαμπαχ.τουρκικη εφημεριδα,..φανταζομαι το τι ,οθωμανικο θα γινεται με τη συζυγο,,απο μπρος παρθ,,και απο πισω τρενα..χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο ρε Βάγκνερ, από που βρήκες τα στοιχεία, δεν τα παίρνεις σε κάνα συνέδριο γενετικής να σε πάρουν όλοι με τα γιαούρτια, κόπανε! Καμία έρευνα δε συνδέει τη μελανίνη στο δερμα με την "παραβατική συμπεριφορά", η παραβατική συμπεριφορά οφείλεται στις διακρίσεις, το ρατσισμό και τη γκετοποίηση. Διαβάστε και καμμιά σοβαρή μελέτη ντουβάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα να παθουν,θελουν τουρκια για διακοπες που ειναι μες τη βρωμα,ζουμε στην ωραιοτερη χωρα του κοσμου και αντι να κανουν διακοπες στην ωραια μας ελλας προτιμουν χωματα που ακομα δεν εχει στεγνωσει το ελληνικο αιμα.τρεχατε λοπον να τους αφησετε συναλλαγμα ,τετοια ζωα που ειστε δεν θα ξυπνησετε ποτε σας.ολο ξενομανια,εγω προσωπικα δεν πηγαινα χρυσο να με κανανε.ελλας και παντα ελλας η ομορφωτερη χωρα της γης.χρη.καραγ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ανεγκέφαλους

    Γιατί "να πάθουν καλά"; Επειδή ήθελαν να επισκεφθούν την Κων/λη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. περισσότεροι στην τουρκία δεν πάνε για να κανουν διακοπές και καλά αλλα για να δούνε την Αγια Σοφία και ολα τα Αγια και Βυζαντινα Μεγαλειώδη Μνημεία , να αφουγκραστούνε λίγο απο τις χαμένες πατρίδες και να νιώσουηνε οτι πραγμαικά ειναι μια Μεγαλη και Ξεχασμένη Ελλάδα... Κανεις δεν αμφισβητησε οτι η Ελλαδα μας δεν ειναι καλη . Η ελλαδα μας ειναι ο Παραδεισος και μερικοι θελουνε να γίνει Κολαση.... Ειμαστε Ελληνες και θα πεθανουμε Ελληνες και κανενας δεν θα μας αλλιώσει τη χώρα .... Εξω οι Τουρκοι ΡΕΕΕ ! Απολλων Ποντος Προσφυγα - Τραπεζουντα Κερασουντα και Σαμψούντα ειναι γη Ελλληνικη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επισης πρεπει να κωδικοποιησουμε αυτη τους την κινηση..... που πιστευω οτι... κατι θελει να δειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για αυτο με τρωγανε και ειχα φαγουρα επειδη οι τουρκαλαδες δεν αφησαν το αεροπλανο,εχουμε σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθουμε και οχι με τις διακοπες ορισμενων ηλιθιων.φυσικα η τουρκια κανει ,πολιτικηστο συγκεκριμενο θεμα,κατα τα αλλα οι ελληνες πεινανε αλλα τα νησια ειναι γεματα απο κοσμο,το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η κολαρα τους φραπε ξαπλα υπνος και ο μηνας εχει εννια,κοιμουνται ορθιοι,οι γυναικες εχουν τσιτσιδωθει εντελως και οι ξενοι κανουν ,καμακι στις παραλιες.τετοια αισχη γινονται πλεον στην ελλαδα οπως την καταντησαν οι πουλημενοι,,ξυπνηστε ξυπνηστε.ελληνες πριν να ειναι πολυ αργα...αλεξανδρος απο περαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαλά να πάθουν. Στην Πόλη θα ξανάπαμε όταν θα λέγεται ξανά Κωνσταντινούπολη. Κανένας Έλληνας δεν πρέπει να πατάει το πόδι σαν τουρίστας στην Πόλη (εκτός από τους Κωνσταντινουπολίτες), όσο είναι σκλαβωμένη στους Τούρκους και να στηρίζει και την Τουρκική οικονομία σε βάρος της Ελληνικής.
    --------------------------------
    Vagner έχεις τεράστιο άδικο. Οι Βίκινγκς; Οι Σάξονες; Οι Γότθοι; Οι Άντες; Οι Φράγκοι; Οι Οστρογότθοι; Οι Βάνδαλοι;
    Όλοι λευκοί ήταν, με ξανθά και κόκκινα μαλλιά. Η Ιστορία μας λέει όμως πως ήταν λίγο πιο προβληματικοί από τους υπόλοιπους κατοίκους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (όπως οι Αιγύπτιοι οι Λίβυοι και οι Σύριοι). Το ζήτημα είναι ο πολιτισμός. Οι μεν εμβολίστηκαν με τον Ελληνικό Πολιτισμό και εξευγενίστηκαν (Ρωμαϊκή Περίοδος, Αναγέννηση, Διαφωτισμός) ενώ οι δε με το σκοταδιστικό Ισλάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Ελλαδα θα μπορουσε να ειναι η καλυτερη χωρα, δεν ειναι ομως...

    Ημαρτον με τη λαγνια καποιων. Ολο κλανια κι ανταρα ειμαστε, κι οταν βρεθουμε μπροστα στην καλπη στην καλυτερη ψηφιζουμε...ΛΑΟΣ.

    Μπασταρδοι πολιτικαντηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.