Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΟΥΛΙΟΣ 1943: ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ 24 ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ

.. ΖΕΡΒΑΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΒΓΑ ΚΑΙ ΔΕΣ... ... 4 Ιουλίου 1943 : Εκτεταμένες επιχει...

..
ΖΕΡΒΑΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΒΓΑ ΚΑΙ ΔΕΣ... ...

4 Ιουλίου 1943 : Εκτεταμένες επιχειρήσεις του Εθνικού Δημοκρατικού Ελληνικού Συνδέσμου (ΕΔΕΣ)"Δύναμη 5.000 Ελλήνων ανταρτών του Εθνικού Δημοκρατικού Ελληνικού Συνδέσμου (ΕΔΕΣ), συμμετέχοντας στο σχέδιο παραπλάνησης των δυνάμεων του Άξονα ως προς την περιοχή απόβασης των Συμμάχων (συμμαχική επιχείρηση "Τα ζώα"), αρχίζουν εκτεταμένες επιχειρήσεις εναντίον των δυνάμεων κατοχής, που κατά διαστήματα διαρκούν ως το τέλος Ιουλίου 1943. Η σφοδρότητα των επιθέσεων των Ελλήνων ανταρτών συντελεί στην πλήρη επιτυχία του σχεδίου, με αποτέλεσμα την καθήλωση των δυνάμεων του Άξονα στην Ελλάδα (10 γερμανικές και 10 ιταλικές μεραρχίες) και, επιπλέον, την προώθηση προς τον ελληνικό χώρο δύο ακόμη γερμανικών τεθωρακισμένων μεραρχιών." (http://www.army.gr/) ..

Δύο μέρες μετά την έναρξη των επιχειρήσεων στις 6 Ιουλίου του 43 ένοπλα τμήματα του ΕΔΕΣ εμπλέκονται και διεξάγουν μεγάλη νικηφόρο μάχη εναντίον ισχυρών τμημάτων αλπινιστών στην Μηλιά Ηπείρου. Αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων του ΕΔΕΣ ήταν να θεωρήσουν οι Γερμανοί την Ελλάδα πιθανό στόχο συμμαχικής απόβασης, απασχολώντας σημαντικό αριθμό δυνάμεων στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο και αποδυναμώνοντας τα λοιπά μέτωπα. Ο Ναπολέων Ζέρβας και οι Έλληνες Αντάρτες του, συμβάλουν αποφασιστικά στο αποτέλεσμα του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Τιμή και αναγνώριση τους στην σημερινή Ελλάδα, βρίσκεται σε απόλυτη ανακολουθία με το μέγεθος του κατορθώματος τους, για πολιτικούς λόγους.

"ΣΤΟΧΟΣ'

10 σχόλια

  1. Απ' την Αθήνα ο Ζέρβας κίνησε
    Στην Ήπειρο να πάει
    Γεια σου Ζέρβα μου
    Στην Ήπειρο να πάει για τη Λευτεριά
    Να ζήσει ο Ζέρβας μας
    Ο Ναπολέον μας...

    Νύχτα σελλώνει ο Ζέρβας τ' άλογο
    Νύχτα το καλυβώνει
    Γειά σου Ζέρβα μου
    Νύχτα το καλυβώνει για τη Λευτεριά
    Να ζήσει ο Ζέρβας μας
    Ο Ναπολέον μας...

    Στο Ραντοβύζι βρίσκει το Κρρανιά
    Στην Τσαμουριά τον Γκάτζο
    για τη Λευτεριά
    Να ζήσει ο Ζέρβας μας
    Ο Ναπολέον μας...

    Περνάει ο Ζέρβας απ' την Παραμυθιά
    Και πάει πάει στη Μενήνα
    Γεια σου Ζέρβα μου
    Και πάει στη Μενήνα για τη Λευτεριά
    Να ζήσει ο Ζέρβας μας
    Ο Ναπολέον μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ:

    Στρατιωτικός και πολιτικός, αρχηγός του ΕΔΕΣ και μία απο τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Εθνικής Αντίστασης. Μετά την αποπεράτωση των γυμνασιακών σπουδών του κατατάχθηκε εθελοντής στο στράτευμα το 1910 και κατα τους Βαλκανικούς Πολέμους έλαβε επ'ανδγραγαθεία τον βαθμό του Ανθυπασπιστή. Αργότερα φοίτησε στην Σχολή Υπαξιωματικών και ονομάστηκε ανθυπολοχαγός το 1914. Φανατικός βενιζελικός, προσεχώρησε απο τους πρώτους στο Κίνημα Εθνικής Αμύνης που εκδηλώθηκε το 1916, πήρε μέρος σε πολλές μάχες του Μακεδονικού Μετώπου (1917-1918) στις οποίες και διακρίθηκε και το 1920, προαγόμενος επ'ανδραγαθία έφθασε στον βαθμό του Ταγματάρχη.

    Μετά την ήττα των Φιλελευθέρων στις εκλογές του ίδιου χρόνου διέφυγσε στην Κωνσταντινούπολη,απο όπου επέστρεψε στην Αθήνα μετα το κίνημα του 1922 και κατατάχθηκε και πάλι στον στρατό. Μετά την επιβολή της δικτατορίας του Θεόδωρου Πάγκαλου (Ιούνιος 1925) διορίστηκε Φρούραρχος της Αθήνας και παράλληλα ανέλαβε διοίκηση του Β' Τάγματος Δημοκρατικής Φρουράς, το οποίο μαζί με τον αντισυνταγματάρχη Ντερτιλή, αποτελούσε ένα απο τα κύρια στηρίγματα του καθεστώτος (σ.σ. και ο Σαράφης ήταν μέσα, δύο δεκαετίες μετά θα βρίσκονταν όλοι σε ετερόκλητες μεταξύ τους θέσεις και να διαφωνούν και οι τρεις μεταξύ τους!). Ωστόσο ο Ζέρβας πήρε μέρος στο πραξικόπημα του Γεωργίου Κονδύλη που ανέτρεψε τον Πάγκαλο. Όταν ο Κονδύλης αποφάσισε την διάλυση της Δημοκρατικής Φρουράς ο Ζέρβας προέβαλε αντίσταση με αποτέλεσμα να διεξαχθούν στην Αθήνα ανάμεσα στους άνδρες του και στις κυβερνητικές δυνάμεις αιματηρές συμπλοκές. Δύο χρόνια αργότερα, το 1928, αμνηστεύθηκε απο τον Βενιζέλο και ονομάστηκε Αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία.

    Κατά τους πρώτους μήνες της Κατοχής ίδρυσε μαζί με άλλος βενιζελικούς αξιωματικούς και πολιτευτές τον ΕΔΕΣ. Επίτιμος πρόεδρος της οργάνωσης ο Νικόλαος Πλαστήρας, εξόριστος τότε στην Γαλλία και πρόγραμμά της ο αγώνας εναντίον των κατακτητών και η εγκαθίδρυση αβασίλευτης δημοκρατίας. Λίγο αργότερα με υπαρχηγό και σύμβουλο τον Κομνηνό Πυρομάγλου, βγήκε στα ηπειρωτικά βουνά,όπου συγκρότησε τον στρατιωτικό κλάδο του ΕΔΕΣ με την επωνυμία ΕΟΕΑ (Εθνικαί Ομάδες Ελλήνων Ανταρτών). Οι δυνάμεις του ΕΔΕΣ-ΕΟΕΑ έγιναν γρήγορα πολυπληθείς και αναγνωρίστηκαν ως τακτικός συμμαχικός στρρατός απο το ΣΜΑ. Τον Νόμβριο του 1942 οι δυνάμεις του ΕΔΕΣ και του ΕΛΑΣ σε συνεργασία με Βρετανούς κομμάντο, ανατίναξαν την γέφυρα του Γοργοποτάμου. Προς τα τέλη της Κατοχής οι δυνάμεις του Ζέρβα έλεγχαν μεγάλο μέρος της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας. Τις αντιανταρτικές κατα του ΕΔΕΣ ανέλαβε κυρίως η 104η Μεραρχία Κυνηγών.

    Κατά τα Δεκεμβριανά δέχθηκαν επίθεση απο δυνάμεις του ΕΛΑΣ, υποχρεώθηκαν να αναδιπλωθούν και να καταφύγουν στην Κέρκυρα. Στις 15 Φεβρουαρίου του 1945 ο Ζέβρας διέλυσε τις αντάρτικες δυνάμεις του. Αποφάσισε να πολιτευθεί, ίδρυσε το Εθνικόν Κόμμα και στις εκλογές της 31ης Μαρτίου 1946 εξελέγη Βουλευτής Ιωαννίνων, ενώ το κόμμα του κέρδισε συνολικά 25 έδρες. Στην κυβέρνηση Μαξίμου ανέλαβε το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως στο οποίο παρέμεινε μέχρι τις 29 Αυγούστου 1947. Αργότερα συγχώνευσε το κόμμα του με το Κόμμα των Φιλελευθέρων και ο ίδιος επανεξελέγη βουλευτής Ιωαννίνων. Το 1950 ανέλαβε το υπουργείο Δημοσίων Έργων στην κυβέρνηση Σοφοκλή Βενιζέλου. Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές δεν κατόρθωσε να εκλεγεί και έκτοτε αποσύρθηκε απο την ενεργό πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ: ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΟΛΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. Η ΤΙΜΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ, Η ΠΙΣΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ, Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΕΜΙΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΣΟΦΟΙ" ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΟΠΟΊΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΨΟΦΗΜΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ. ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΨΙΓΑΜΙΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΑΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ)ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ "ΣΥΜΦΕΡΟΝ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ; ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο Ο ΖΕΡΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΨΑΡΡΟΣ ΗΤΑΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ". Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Χ, ΤΗΣ ΙΤ, ΤΟΥ ΑΝΤΩΝ ΤΣΑΟΥΣ, ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΚΛΠ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΉΤΑΝ 22.000 (ΕΛΑΣ, ΕΚΚΑ, ΕΔΕΣ) ΠΕΡΙΠΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 25.000 ΑΝΔΡΕΣ;
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ

    http://www.esnips.com/doc/0431b0c5-43cb-47bd-b533-8ba14d713943/%CE%9C%CF%8D%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΣ !!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο ΕΛΑΣ;;; Που ήταν Ο ΕΛΑΣ οέο;;
    Πού ήταν αυτοί που δήθεν αδικήθηκαν, που δήθεν κυνηγήθηκαν και που καρπώνονται τις συντάξεις σαν αντιστασιακοί;;; Ξέρετε που ήταν;;; ετοιμάζοντο για να χτυπήσουν τον Ζέρβα μαζί ή μετά τους Γερμανούς. ΄όπως αναφέρεται π.χ. "Πρωτόκολλο-Συμφωνητικό της 20ής Ιουλίου 1943, μεταξύ των εκπροσώπων των Κ.Κ. Γιουγκοσλαβίας και Αλβανίας «Τέμπο» (Σβέτοζαρ Βουκμάνοβιτς) και Κότσι Τζώτζε, αντιστοίχως και Στεφάνου Σαράφη, «Άρη Βελουχιώτη» και «Βασίλη Σαμαρινιώτη» (Ανδρέα Τζήμα), δια τον συντονισμό των ενεργειών, προς δημιουργία ενός μονίμου Κοινού Βαλκανικού Γενικού Στρατηγείου, υπό την ονομασία «Γενικό Επιτελείο Απελευθερωτικών Στρατών (Κομμουνιστικών) της Βαλκανικής», «για την εθνική απελευθέρωση και για την εξασφάλιση της λαϊκής κυριαρχίας σ' όλες τις Βαλκανικές χώρες». Δια του Συμφωνητικού αυτού καθορίζετε, επίσης, ότι πρέπει να αναγνωρισθεί το δικαίωμα της αυτοδιαθέσεως, της αποσχίσεως ή της ενώσεως με άλλους λαούς, σ' όλον τον Μακεδονικό λαό! (Η ύπαρξη του εν λόγω Συμφωνητικού προκύπτει εκ του κειμένου του δημοσιευομένου εγγράφου εις την σελίδα 13 του βιβλίου «Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή», εκδόσεως 1947)." Όχι για να μην νομίζουν ότι ξεχνάμε και οτι μπορούν να ασελγούν πάνω στην ιστορία μονίμως και ανενόχλητοι. Τιμή και Δόξα στον Ζέρβα στον Πυρομάγλου, στον Χούτα και σε όλους τους μαχητές του ΕΟΕΑ και του ΕΔΕΣ και σ'όλους τους αγνούς αγωνιστές που έδωσαν την ζωή τους για την Ελλάδα. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημείωση: Ποιο είναι πραγματικά πολιτικά αντιπολίτευσης της Αλβανίας; Η Αλβανία είναι losting τις δημοκρατικές αξίες της πολιτικής πολυφωνίας. Ένα αριστερό συνασπισμό Κόμμα, όπως LSI της Ilir Meta, συνεργάζεται με τα «πολιτικά εχθρός" Μπερίσα, είναι το τελευταίο παράδοξο της χώρας η οποία aspirates στην ΕΕ, από κοινού.
    Τώρα το ερώτημα είναι: Ποια είναι πραγματικά πολιτικά αντιπολίτευσης στην Αλβανία;
    Εάν εντός αλβανική πολυφωνία χάνεται της αλβανικής αντιπολίτευσης, μπορεί να είναι το νέο εθνικό στρατηγικό της αλβανικής πολυφωνίας είναι να "στόχος των Ελλήνων», αυτή που συμβαίνει στο Κοσσυφοπέδιο, κατά των Σέρβων και της ΠΓΔΜ κατά των Σλάβων!

    Note: Which is really politically opposition of Albania? Albania is losting the democratic values of political pluralism. A left coalition Party such as LSI of Ilir Meta, collaborates with his "politically enemy" Berisha, is the last paradox of the country which aspirates to joint EU.
    Now the question is: Which is really politically opposition in Albania?
    If inside Albanian pluralism is lost the Albanian opposition, may be the new national strategic of albanian pluralism is to "target the Greeks", such is happening in Kosovo, against Serbs and FYROM against Slavs!!!

    www.smarkos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,στο τμήμα Ίστοριας-Αρχαιολογίας,σε μάθημα του ο καθηγητής κ.Σφήκας,γνωστός για τα πολιτικά του πιστεύω,σ'όλα τα μαθήματα δεν έχανε την ευκαιρία να καθυβρίζει τον μεγάλο Στρατηγό.Ανιστόρητες κατηγορίες οπως π.χ. οτι ο Ζέρβας ήταν συνεργάτης των ναζι,τσιράκι των Άγγλων και άλλα τέτοια αποκαλυπτικά.Αυτό που δεν παρέλειπε να τονίζει συνεχώς ήταν επι λέξει οτι << ο Ζέρβας ουδέποτε έκανε αντάρτικο,αυτά που λένε ειναι παραμυθάκια...>>.Τέτοιοι καθηγητές διδάσκουν ιστορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ Ε.Δ.Ε.Σ. - Ε.Ο.Ε.Α.! ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΖΕΡΒΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.