Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επικίνδυνοι Ρουμάνοι κακοποιοί έβαλαν φωτιά στο αστυνομικό τμήμα Λιτοχώρου!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χτες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Λιτοχώρου με πρωταγωνιστές δύο Ρουμάνους κακοποιούς που συνελήφθησαν από α...

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χτες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Λιτοχώρου με πρωταγωνιστές δύο Ρουμάνους κακοποιούς που συνελήφθησαν από αστυνομικούς γύρω στις 8:30 μ.μ στη Λεπτοκαρυά... να "σπάνε" αυτοκίνητα και να κλέβουν από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του Α.Τ. στο Λιτόχωρο.
Οι Ρουμάνοι κακοποιοί που είναι αδέρφια και ηλικίας 32 και 28 ετών αποδείχτηκαν τελικά πολύ επικίνδυνοι, αφού με σκοπό να αποδράσουν από το αστυνομικό τμήμα, γύρω στις 11:30 έβαλαν φωτιά στις κουβέρτες και τα στρώματα των κρατητηρίων, με αποτέλεσμα να "λαμπαδιάσει" αμέσως ο χώρος.
Μέσα στη γενική σύγχυση που επικράτησε στο αστυνομικό τμήμα, την ώρα που οι αστυνομικοί έσπευδαν να σβήσουν με πυροσβεστήρες τη φωτιά, ένας από τους Ρουμάνους κακοποιούς όρμηξε και έσπασε με το κεφάλι του την "γυάλινη" πόρτα του τμήματος στην προσπάθεια του να αποδράσει, αλλά τραυματίσθηκε και έπεσε κάτω αιμόφυρτος και ουρλιάζοντας σαν αγρίμι.
Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και οι αστυνομικοί μετέφεραν τους δύο κακοποιούς, τον έναν τραυματισμένο από τα τζάμια και τον άλλον με αναπνευστικά προβλήματα από τις αναθυμιάσεις στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και από εκεί με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και νοσηλεύονται, φρουρούμενοι, ενώ το σπίτι που διέμεναν στη Λεπτοκαρυά φρουρείται και θα ερευνηθεί με την παρουσία του εισαγγελέα και των δραστών, μόλις αναρρώσουν και πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Μόλις διαθόκε το πρωτοφανές περιστατικό, προκάλεσε έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία του Λιτοχώρου.
lefteria.blogspot.com

9 σχόλια

  1. Κανένα πρόβλημα από τους μετανάστες στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΛΩΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΗΝ 31-03-1945. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επρεπε να "καθυστερησει" η επεμβαση της αστυνομιας για να νοιωσουν λιγο τη φωτια στο πετσι τους οι μπασταρδοι και οι δυο.

    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ??ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΧΩΡΑ ΜΠΑΧΑΛΟ!Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ!ΔΕ ΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΤΩΡΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!ΡΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ!!Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ.ΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!Η' ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εξω απο εδω ολοι οι ξενοι.να πατε στον αγυριστο ρε,αιμα τιμη χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΤΕΡΕΣ" ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΛΛΟΦΩΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ FLQ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΜΠΕΚ, ΠΡΟΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ Η ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ, ΤΟ ΚΕΜΠΕΚ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ "ΚΙΧ"! ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΡΕΜΗΣΑΝ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΙΛΙΣΤΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΘΕΛΕ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΔΩ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οχι φυλακη για τους εθνικιστες να βγουν εξω οι εθνικιστες και να μπουν μεσα οι προδοτες και ολοι οι ανθελληνες για να ξεβρωμισει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "..ΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!.."
    lathos poly megalo kanete!Gia tin Germania den ksero alla gia tin Italia mporo na sas po oti einai to idio i mipos xeirotera apo tin Ellada!Exo diabasei polla minimata se diafora blogs kai oloi lene gia tin Italia kai gia to pos antimetopizei tous latrometanastes kai oloi kanoun ena megalo lathos...eimai Italida kai ksero ti leo!!Edo kanenas den tous peirazei! I astynomia exei demena ta xeria tis kai ean syllavei kaneis apo afta ta skata amesos i dikastes tous vgaloun ekso!!Mas skotonoun,mas klevoun,viazoun tis italides gynaikes kai kanenas den kanei tipota!!Aftoi kanoun oti theloun!Oles oi aristeres kai i Ekklisia einai mazi tous kai aftoi eginan oi afentes tou topou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και ο H.F.Meyer λέει οτι ο Ζέρβας συμμάχησε με τους ΝΑΖΙ.

    Ειναι ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα για τον μεγάλο στρατηλάτη.

    Η συνέπεια και το ύφος του ήταν παρομοιώδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.