Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

... ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ! Ακύρωσαν στην πράξη οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα την εκδήλ...

...
ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!

Ακύρωσαν στην πράξη οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα την εκδήλωση που είχαν προγραμματίσει οι γνωστοί κύκλοι στην πλατεία τους για σήμερα το απόγευμα. Η... μόνιμη κάτοικος δεκάδων περιοχών της Αθήνας και στέλεχος αντίστοιχων ψευτοεπιτροπών Βήχου μαζί με τον υπότροφο του καθεστώτος Αλία και Χότζα, προστατευόμενου του συγκροτήματος Λαμπράκη Γκαζμετ Καπλάνι, τα μάζεψαν άρον άρον και την κοπάνησαν από την πλατεία μετά την έντονη αντίδραση των κατοίκων -που προηγούμενα είχαν προπηλακιστεί- μαζί με τους λαθρομετανάστες που θα συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Βήχου και Καπλάνι υποτίθεται ότι σήμερα θα οργάνωναν μιά... παράσταση Καραγκιόζη, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική αφού αυτό ήταν το πρόσχημα, για μια ακόμη ανθελληνική μάζωξη που όλοι πια γνωρίζουμε πως θα κατέληγε. Κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις για αυτή την προσχηματική εκδήλωση με αποτέλεσμα οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ "υπασπιστές" των οργανωτών να τους επιτεθούν. Η αντεπίθεση των κατοίκων ήταν καταλυτική και αυτή την στιγμή στην πλατεία Αγίου Πανετελεήμονα δεν υπάρχουν ούτε οι υποκινητές ούτε οι γνωστοί πιά δημιουργοί εκτρόπων. Το ποτάμι της αγανάκτησης φουσκώνει και θα παρασύρει πολλούς. Τα ψέμματα κυρίες και κύριοι τελείωσαν. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Κι όποιος δεν γουστάρει ΕΞΩ... Με το καλό ή με το άγριο!

"ΣΤΟΧΟΣ"

14 σχόλια

  1. MILAME GIA POLI KLAMA TA APLYTA ITHELAN NA DOYN THN PARASTASI TOY KARAGIOZI KAI KALA -EIDAN TA RADIKIA ANAPODA OMOS MPRAVO SE OSOYS HTAN EKEI BIXO PERASTIKASOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνικη Αντισταση τωρα! Σκατα και ξυλο στους γυφτολαθραιους επιβητορες των απλυτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙΑΛΒΑΝΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!!!
    ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΓΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!
    Οι "δημοκρατικές δυνάμεις" είχαν προγραμματίσει το βράδυ συγκέντρωση ...συμπαράστασης στα "αδέρφια" τους μουσουλμάνους στον Αγ.Παντελεήμονα.Λογάριαζαν χωρίς όμως τους...ξενοδόχους.Έξαλλοι οι κάτοικοι μ'αυτά που διαδραματίζονται κάθε μέρα στην γειτονιά τους έκαναν "ντου" στους...αντιρατσιστές και εκείνοι ακόμα τρέχουν!! Φύγαν και τα τραπεζάκια τους και ο εξοπλισμός τους ...Τα πόδια στους ώμους και εκατοστάρι για τα πρωτοπαλίκαρα του Κου Τσίπρα.
    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ "ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ,ΕΧΟΥΝ
    ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ
    ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ.ΑΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ
    ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
    ΟΙ ΠΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia Germania eimai kai me ayta pou diabazo kai akouo,mou erxete na katebo kato na sth8o ekei mazi me tous Hroes katoikous kai na fonakso stous Aplytous EDO EINAI ELLADA,ELATE ALLA FATSA FORA PARTIDA kai oxi me ypoulo poustiko tourkiko tropo,xrhsimopoiontas tous La8rometanastes san 5 Fallagga,giati fobosaste na er8ete san Antres.
    Palikaria an er8ei h Ora mhn ksexasete na "antamipsete"kai tous Genitsarous Ypokinites ton Mousoulmanon.Na kseroun oti molis sikonoun mourh,8a peftei o Pelekys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΓΕΝΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΡΑΤΟΣ , ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ Ή ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.-

    ΜΟΛΟΣΣΟΣ
    ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_145_24/05/2009_315919 Μόνο όταν ξεκίνησαν να καταστρέφουν περιουσίες δώσαμε εντολή στις δυνάμεις μας να επέμβουν» δήλωσε στην «Κ» ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Σαράντα έξι αλλοδαποί συνελήφθησαν, εκ των οποίων επτά ήταν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ξημερώματα Σαββάτου η ένταση στη μουσουλμανική κοινότητα αναζωπυρώθηκε με εμπρησμό από αγνώστους σε χώρο λατρείας μουσουλμάνων στον Αγιο Παντελεήμονα. Αγνωστοι έσπασαν τα παράθυρα σε υπόγεια κατοικία στη διασταύρωση των οδών Αριστομένους και Αγορακρίτου, ρίχνοντας μέσα εύφλεκτο υλικό. Στο διαμέρισμα βρίσκονταν πέντε άτομα από το Μπαγκλαντές, που έσπευσαν να σβήσουν την πυρκαγιά, υπέστησαν όμως αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκαν στη «Σωτηρία». Στον χώρο του συμβάντος έσπευσαν 4 οχήματα και 12 πυροσβέστες που κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά προτού επεκταθεί. Οσα εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσαν τριγμούς και στο εσωτερικό της μουσουλμανικής κοινότητας.

    «Οι κοινότητες του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, οργανωθήκαμε προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια, όπως είχε συμβεί τη Πέμπτη. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι στην πορεία συμμετείχαν και Αλβανοί, οι οποίοι αργότερα πρωταγωνίστησαν στις καταστροφές» υποστήριξε στην «Κ», μέλος της μουσουλμανικής κοινότητας που θέλησε να διατηρήσει τη ανωνυμία του. Διάχυτη παρέμενε η ανησυχία για ενέργειες «αντιποίνων» είτε από μετανάστες είτε από «οργισμένους πολίτες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ο εμπρησμός είναι προβοκατόρικη κίνηση για να προκληθεί κοινωνική ανάφλεξη. Δεν πρέπει να τονίζουμε τις αντιθέσεις και την πόλωση. Πιστεύω πως μια ανθρώπινη προσέγγιση προς τη μουσουλμανική κοινότητα θα λειτουργούσε κατασταλτικά, μη σας πω ότι στην επόμενη φορά που αναρχοφασίστες προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένταση με προκάλυμμα τους μουσουλμάνους, αυτοί θα τους πάρουν με τα ρόπαλα. Έχω γνωρίσει πολλούς μετανάστες. Είναι κατά βάση ήπιοι άνθρωποι και αγαπόυν την Ελλάδα πιο πολύ από τις χώρες τους. Τα αναρχοφασιστικά σκουλήκια είναι που μισούν την Ελλάδα και αυτούς πρέπει να απομονώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να κρεμάσουμε το Βαλιανάτο επειδή είναι ομοφυλόφιλος και προσβάλει τους μουσουλμάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μονο μια στιγμη ξαποστενει και ξανα προς την δοξα τραβα !
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΛΕΕΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣΤΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΣΤΕ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ"! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ! ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ! ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΔΩ! ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟΧΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ "ΧΩΝΕΙ" Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΣΤΙΣ 24/5! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΜΕΤΙΠΟΤΑ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΚ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.