Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ... ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Ότι κάθε χρόνο φθίνουν οι κινητοποιήσεις συνδικάτων και κομμάτων για την Εργατική Πρωτομαγιά, είναι κάτι που αποδεικνύεται απο τις ίδιες τις...

Ότι κάθε χρόνο φθίνουν οι κινητοποιήσεις συνδικάτων και κομμάτων για την Εργατική Πρωτομαγιά, είναι κάτι που αποδεικνύεται απο τις ίδιες τις εικόνες και το επιβεβαιώνουν τα μάτια μας. Ο κόσμος έχει αηδιάσει απο τους εργατοπατέρες που παριστάνουν τους αγωνιστές του δρόμου καθώς και απο την κομματική εργολαβία των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Φέτος δε είχαμε το φαινόμενο να παρουσιαστούν οργανωμένα, με δικό τους μπλοκ οι εν Ελλάδι "μετανάστες", ζητώντας (κατά τις επιταγές των πάτρονών τους) την νομιμοποίηση όλων όσων λαθραία έχουν μπει στη χώρα μας! Να ποιοι κόπτονται δήθεν για τα δικαιώματα των Ελλήνων εργαζομένων... Και τα κορόιδα τρέχουν και τους παλαμοκροτούν, αντί να τους γιαουρτώνουν!

4 σχόλια

  1. ...ΑΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΟΥ 2019 ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ.
    ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕΙ,ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ??? ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΛΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΛΠ. ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ! ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΝ ΑΣΤΥ, Η ΧΙΛΙΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΣΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΝΑ? ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΖΩΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΑΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ! ΟΛΟΣ Ο ΚΑΤΙΜΑΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΣΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΛΗΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΛΟΙ ΕΔΩ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ΖΩΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΘΕ ΑΚΟΜΗ? ΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΜΑΣΤΟΥΡΑ" ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ? ΕΛΕΟΣ! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ! ΠΟΣΑ? 5, 10, 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ? ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εφημερίδα που κομπορρημονούσε ότι "Γκρέμισε τον Καραμανλισμό" απετίμησε προχθές την διάλυση της Ελλάδος σε 5 δις Ευρώ. Τόσα σύμφωνα με την εφημερίδα θα "κέρδιζε" η Ελλάδα από την νομιμοποίηση των εισβολέων-λαθρομεταναστών. Για την διάλυση όμως που θα επιφέρουν στον Ελληνικό Εθνικό κοινωνικό ιστό, ούτε κουβέντα βέβαια. Ούτε για τις αρρώστιες που μας ξανάφεραν (φυματίωση, υπατήτιδα, σύφιλη κλπ).
    Ούτε για το πού θα δουλέψουν, που θα οικισθούν,τι θα τρώνε, πως θα ελέγχονται ιατρικά κ.ο.κ. Τίποτα. Ακρα του τάφου σιωπή. Φαίνεται ότι μυρίστηκαν ψητό τα κοράκια, και τρέχουν εκόντες άκοντες να παραστήσουν τους "προστάτες" των εισβολέων. Αλλά ας προσέξουν. Εχει ο καιρός γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΜΜΙΑ 500ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! ΤΟ ΤΙ ΒΡΩΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΑΠΟΠΕΜΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! Η ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΙ! ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.