Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...

Οι ΗΠΑ "άδειασαν" τον Αλαβάνο και τον Τσίπρα Η έκθεση του Στέητ Ντηπάρτμεντ «κρεμάει» τον Αλαβάνο, τον Τσίπρα και τα άλλα «παιδιά»...

Οι ΗΠΑ "άδειασαν" τον Αλαβάνο και τον Τσίπρα

Η έκθεση του Στέητ Ντηπάρτμεντ «κρεμάει» τον Αλαβάνο, τον Τσίπρα και τα άλλα «παιδιά» του προοδευτικού αριστεροδεξιοφασίζοντος χώρου. Άδικα έτρεχαν και προπαγάνδιζαν προκειμένου να μας πείσουν πως «η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που έρχονται στην χώρα μας για μία καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο».
Ο ανθρωπισμός πληρώνεται με τρομοκρατία, σύμφωνα με τους αμερικανούς ειδικούς, οι οποίοι έχουν πολλούς λόγους να ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Το γεγονός όμως του «αδειάσματος» του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστώντων του, είναι αδιαμφισβήτητα μία μαχαιριά στην «καρδιά» των πολιτικών τοποθετήσεων και της ευρύτερης εικόνας (image) των Αλαβάνου και Τσίπρα που επένδυσαν τα μέγιστα στην λέξη «ανθρωπισμός» προκειμένου να πείσουν όλους τους Έλληνες πως είναι ρατσιστές και πρέπει να αλλάξουν τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των λαθραία εισαγόμενων αλλοδαπών στη χώρα μας.
Η συνέχεια http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/blog-post_2078.html

1 σχόλιο

  1. Πρέπει δυστυχώς να το πει το State Department για να ξυπνήσουμε, διότι στην Ελλάδα περί άλλων τιρβάζουμε. Π.χ. Eurovision και Σάκης,πρωινός καφές, φτηνά ΙΧ, τέλη κυκλοφορίας, εσώψυχα κίναιδων και τριβάδων και αλλα φαιδρά. Δεν χρειάζεται να είναι καποιος "διπλωμάτης" ή "πολιτικός" για να καταλάβει ότι και μόνον το 0.5% των λαθρομεταναστών που έχουν περάσει στην Πατρίδα ανεξέλεκτα και χωρίς χαρτιά, να έχει έλθει εδώ με "διατεταγμένη υπηρεσία", το τι έγινε στην Βοσνία, το Κοσυφοπέδιο, ή την Τσετσενία, θα φαντάζουν ως παραμυθάκια με λίγο δράκο. Απλά το σύνθημα περιμένουν για ν'αρχίσουν. Και για να χρησημοποιήσω και μια πάντα επίκαιρη φράση του "Στόχου", νάνι-νάνι-νάνι-νάνι, νάτο το χατζάρι φτάνει. Οι διάφοροι Τσιπροαλαβάνοι ή ηλίθιοι είναι, ή πράκτορες των "παγκοσμιοποιητών". Πάντως και στις 2 περιπτώσεις είναι εθνικά επικίνδυνοι. Ας φροντίσουμε λοιπόν όσο είναι καιρός, να μην έχουμε οδυνηρό ξύπνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.