Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ

... ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, Ο ΓΡΙΒΑΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑ ... Για ακόμα ένα χρόνο οι φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ τίμησαν τον Απ...

...
ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ,
Ο ΓΡΙΒΑΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑ
...Για ακόμα ένα χρόνο οι φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ τίμησαν τον Απελευθερωτικό Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α πραγματοποιώντας πορεία που φέτος ήταν μεγαλύτερη και δυναμικότερη από κάθε άλλη χρονιά.Οι Δρασίτες ξεκίνησαν από του Ζωγράφου και διασχίζοντας το Ζάππειο ανέβηκαν στην Ακρόπολη. Συνθήματα γεμάτα ένταση και παλμό, δεκάδες ελληνικές σημαίες και αναμένοι δαυλοί συνέθεταν το σκηνικό.


''ΕΟΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ'', ''ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ'', ''ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕ ΚΙ ΕΜΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ'', ''ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ'', ''ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, Ο ΓΡΙΒΑΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑ'', ΓΡΙΒΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ, Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ'' ήταν μερικά μονό από αυτά που ακούστηκαν ένω οι άξιοι συνεχιστές των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α δεν ξέχασαν τη Μακεδονία τραγουδόντας το ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ'' προσμένοντας ''ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ'' για να απελευθερώσουν το Καρπάσι, το Βαρώσι, την Αμμώχοστο, τη Κερύνεια.

2 σχόλια

  1. Ο ιερός σκοπός της ΕΟΚΑ δεν ολοκληρώθηκε. Καθήκον μας να συνεχίσουμε το έργο της για μια κύπρο ελεύθερη για πάντα ελληνική. Γιατί η λευτεριά δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται με αγώνες και θυσίες και κόντρα στις τουρκόδουλες φωνές της ομοσπονδίας θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Μέχρι τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ, τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ, την ΕΝΩΣΗ!

    Ελλάδα μας, Ελλάδα
    αστέρι τ' ουρανού
    Ελλάδα μας, Ελλάδα
    δεν βγαίνεις απ' το νου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουτε αφησα ουτε τπτ σδτη ζουλα παλι.

    ετσι ετσι να φοβαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.