Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΪΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ! Από την 25η Ιουνίου του 1997 - εδώ και 12 σχεδόν χρόνια (!)- οι Ελληνόψυχ...

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ!

Από την 25η Ιουνίου του 1997- εδώ και 12 σχεδόν χρόνια (!)- οι Ελληνόψυχοι του «Στόχου» μας γνωρίζουν τα σχέδια των εχθρών του Γένους. Από τότε δηλαδή που ο Γεώργιος Καψάλης, ο μεγάλος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ από το Λιδωρίκι έβγαλε ένα ΑΘΑΝΑΤΟ πρωτοσέλιδο που άφησε εποχή: «ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΗΠΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ».
Έκτοτε- όπως έχουμε υπογραμμίσει ξανά- «κύλησε» πολύ νερό στο «αυλάκι» της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των ιθυνόντων- τώρα αρχίζουν και «σαπίζουν» και μεγάλα τμήματα ακόμη κι αυτού του ίδιου του λαού- με αποτέλεσμα από τον Φεβρουάριο του 2007 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ η Πατρίδα να υφίσταται εκτός από τουρκικές επιδρομές στο FIR Αθηνών (δεν συζητάμε για τον Εθνικό Εναέριο Χώρο ΜΑΣ ή και για τις υπερπτήσεις στα νησιά του Αιγαίου Πελάγους) και ισραηλινές!
Αυτό το χρονικό διάστημα- ΠΑΛΙ- το Ισραήλ πραγματοποιεί πτήσεις αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου στη περιοχή μας. Ήδη, στα μέσα Μαρτίου, έγινα δύο (2) τέτοιας μορφής ασκήσεις και εκκρεμούν- με την άδεια του Υπουργείου Εξωτερικών της «Αυτοκράτειρας» Θοδώρας και όχι του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης παρακαλώ- τουλάχιστον άλλες τρεις (3)! Ανατολικά της Κρήτης ΜΑΣ, εντός του FIR Αθηνών πάντα και ποιος ξέρει και που αλλού…
Στρατιωτικοί αναλυτές, μιλούν για προετοιμασίες του Ισραήλ για επικείμενη καταστροφή ιρανικών βάσεων. Παρά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ! Βλέπετε, οι Αμερικανοί προσπαθούν να τα «βρουν» με τους Πέρσες, για να αφήσουν αυτούς «τοποτηρητές» και πάλι- μετά από δεκαετίες- στην ευρύτερη περιοχή μετά από την αποχώρησή τους από το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Κάτι τέτοιο όμως, βρίσκει δραστικά αντίθετο, το ίδιο το Ισραήλ. Να δείτε που στο τέλος, οι «φίλοι» μας οι Ισραηλινοί, θα μας «κουβαληθούν» εδώ- στην Ελλάδα ΜΑΣ- και παρέα με τους συμμάχους τους- και «λακέδες» τους- Τούρκους και Βαλκάνιους, θα μας καθίσουν για τα καλά στον σβέρκο! Κι επειδή «του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει», θα έχουμε μετά πάλι νέο «1821» και «φτου ξανά από την αρχή»…
Πάντως, ο «Στόχος» ΣΑΣ, είχε δώσει την πληροφορία σε εσάς, τους καλύτερα ενημερωμένους πολίτες της χώρας, για τις πτήσεις των ισραηλινών «κατασκοπευτικών» αεροσκαφών στη περιοχή μας, από τις 2 Οκτωβρίου 2008! Όχι τώρα που «ξύπνησαν» όλοι οι άλλοι οι παχυλά αμοιβόμενοι μεγαλοδημοσιογράφοι του ημερησίου και εβδομαδιαίου Τύπου… Ή που τους είπαν να «ξυπνήσουν»…
Στο φύλλο αριθμός 358 λοιπόν, στη σελίδα 2, γράψαμε ανάμεσα σε άλλα που αφορούσαν στη Διακλαδική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» τα εξής:
«Που τους χάνει, που τους βρίσκει κανείς, οι μακρινοί μας γείτονες- που δεν λένε να τερματίσουν την «αρμένικη βίζιτα» στη χώρα μας- ξεφυτρώνουν πάντα εκεί που δεν τους σπέρνουν! Αυτή τη φορά, εμφανίστηκαν με πολιτικό/ επιβατηγό αεροσκάφος μέσα σε ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ισχυριζόμενοι ότι είχαν αποπροσανατολιστεί κι ενώ τα πάντα ευρίσκοντο σε πλήρη εξέλιξη! Η άσκηση είχε αρχίσει προ 48ώρου! Οι άνθρωποι «δεν παίζονται»… Πάντως, πληροφορούμε τους αναγνώστες μας ότι, το Ισραήλ διαθέτει ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ- ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ «επιβατηγά» αεροσκάφη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ! Συγκεκριμένα: 2 B-707 (ELINT/ ECM), 3 Gulfstream G-550 κ.τ.λ. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του…».
Αυτά γράψαμε εμείς ΤΟΤΕ. Τώρα, «ξύπνησαν» κι άλλοι… Δεν πειράζει, «καλά ξυπνητούρια»!
Διαβάζετε- μελετάτε καλύτερα- τον «Στόχο» ΣΑΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΜΗΝΕΣ, ΧΡΟΝΙΑ Ή ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…

Διηνέκης

10 σχόλια

  1. STIS MIXALOYS TON K..O KALLIGRAFIES PSAXNETE? ELLHNIKH PAROIMIA ME 1000 NOHMATA .O KAPSALHS APO TO LIDORIKH KALA TOYS TA ELEGE ALLA APO TO 1974 KAI META OI POLITIKOI ASXOLHTHIKAN POLY ME THN KOYTALA TIS KOMPINES TIS KLEPSIES KAI TA SKANDALA ARXHS GENOMENHS ME TA AIR CONDITION TOY "ADEKASTOY PROEDROY" SARTZETAKH SYNEXEIA KOSKOTAS KAI ROZ VILLA KAI FTANOYME SHMERA ME TON KARAMANLH NA EXH KATAKTISH TO NOBEL THS DEILIAS KAI TOY EKSAFANIAZOL KAI GYRO TOY NA GINONTE BATOPEDIA,ROZ SKANDALA,MPLE SKANDALA KAI MPAXALO OLH H XORA. STO FYR EBRAIOI,STHN ZAKYNTHO TOYRKOI STA MAGAZIA MAS APLYTOI {GIA NA TA KAPSOUN EALO KRATOYS} STIS DOYLIES MAS ALLODAPOI ,NARKOTIKA ANERGIA FTOXIA APAISIODOKSIA KAI 0 ERGA . KYRIOI DEN EISASTE SOBAROI EISASTE THS PLAKAS TORA AN SAS FTYNOYN KAI ESEIS LETE BREXH ,TOTE SAS SYMBOULEYO OTI FATE OTI PEITE KAI OTI ARPAKSH O K...OS SAS GIATI OI HMERES SAS TELEIONOUN SYGNOMH GIA THN SKLHRH GLOSSA MOU ALLA MHPOS SAS TAIRIAZH KAI KALYTERH?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Διηνέκη,να είσαι σίγουρος πως κανένας-μα κανένας!-Έλλην πολίτης,δεν πρόκειται ποτέ να αφυπνιστεί και να αντιδράσει,στο καθημερινό ξεπούλημα που κάνει στο σπίτι του η Ελληνική Πολιτεία,δεκαετίες τώρα.Είμασταν και θα παραμένουμε κοινώς"μουλάρια",θα ψηφίζουμε ότι μας διατάσσουν και θα κοιτάζουμε να συντηρούμε το χειρότερο δυνατό για εμάς,την Πατρίδα,τη Θρησκεία και την Οικογένειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διηνέκη, ήταν καλό που ακουγόσουν, για να μην κοτσανολογούν περί ανέμων ορισμένοι.

    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά.
    Δεν ανησυχώ.
    Είναι και οι δυο τους άτιμα σκυλιά. Θα φαγωθούν μια χαρά μεταξύ τους και την βλέπω την Τουρκία... οικόπεδο.


    Μίλησα.

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ!

    Εντελώς παραπλανητικός τίτλος. Πετούν πάντα με την άδεια της ελληνικής κυβερνήσεως. Οι Τούρκοι "ξεχνούν" πότε-πότε ... να την ζητήσουν.

    Ο Καψάλης είδε ότι το 1994 ο αλήστου μνήμης Παπανδρέου απέρριψε πρόταση του Ισραήλ για στρατιωτική συνεργασία. Είδε ότι την απέρριψε και το 1997 ο Σημίτης και έβγαλε αβίαστα το συμπέρασμά του. Το Ισραήλ θα συνεργασθεί με την Τουρκία τελικά και αυτό δεν θα είναι βέβαια προς όφελος της πατρίδας μας. Έτσι κι έγινε. Δεν χρειαζόταν θεοσοφία για να το καταλάβει. Απλώς κοινή λογική και απ’ αυτήν διέθετε μπόλικη ο αξέχαστος Γιώργης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΪΣΡΑΗΛΙΝΑ ΝΕΑ...

    ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΘ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ...

    ΔΙΗΝΕΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ "ΞΕΧΝΟΥΝ" ... ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;;;

    ΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, "ΚΟΨΕ" ΚΑΤΙ...

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΩΡΑ;

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟ FIR ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

    ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟ "ΚΑΡΠΟΥΖΙ" ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ "ΠΕΤΑΣ" ΕΝΑ "ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ"...

    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΪΣΡΑΗΛΙΝΙΛΑ ΠΙΑ; ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοινά ναυτικά γυμνάσια Ισραήλ - Τουρκίας λέει...

    στο http://infognomonpolitics.blogspot.com/

    Το Ισραήλ και η Τουρκία θα διεξαγάγουν από κοινού φέτος το καλοκαίρι κοινά ναυτικά γυμνάσια, μετέδωσε σήμερα ο κρατικός ισραηλινός ραδιοσταθμός.
    Πρόκειται για μεγάλης κλίμακας άσκηση παρά τις εντάσεις που προκλήθηκαν στις σχέσεις των δύο χωρών από την πρόσφατη και αιματηρή στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Η πληροφορία αυτή δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί άμεσα από το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας.
    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο, Nαυτεμπορική
    Διαβάστε Περισσότερα...
    Αναρτήθηκε από skal στις 3:43 μμ 1 σχόλια
    Ετικέτες Ελληνική Εξωτερική Πολιτική, Ισραήλ, Τουρκία

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο "Στόχος", δεν έχει ποτέ παραπλανητικούς τίτλους, φίλε τού
    5ου σχολίου.

    Πάρα πολύ επιφανειακά τα βλέπεις τα πράγματα φαίνεται...

    Ο "Στόχος", εδώ και 25 χρόνια που τον διαβάζω, πέφτει πάντα - μα πάντα - "μέσα" σε όλα!

    "Πέταξες" κάτι εκεί, ενώ λίγο πιο κάτω εσύ ο ίδιος συμφωνείς ότι η Τουρκοϊσραηλινή συμμαχία δεν θα οφελήσει την Ελλάδα!

    Μόνο και μόνο "για να την πείς" στον Διηνέκη έγραψες το... "Εντελώς παραπλανητικός τίτλος";

    Στο σχόλιό σου παραδέχεσαι ότι "το Ισραήλ θα συνεργασθεί με την Τουρκία τελικά και αυτό δεν θα είναι βέβαια προς όφελος της πατρίδας μας", αλλά την "κακιά" κουβέντα σου, δεν μπορούσες να μην την πεις τελικά...

    Το άλλο με την... "θεοσοφία" τι το ήθελες πάλι;

    Επί της ουσίας ΔΕΝ διαφωνείς σε ΤΙΠΟΤΑ, αλλά απλά, έτσι, κάτι ήθελες να πεις "αντίθετο", για να γίνεται κουβέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ μπουνταλά 3/4/09 7:33 μμ

    Πρόσεξες τα εισαγωγικά, ή δεν ξέρεις τι σημαίνουν; Έλεος! Δεν καταλαβαίνεις την ειρωνεία;

    >ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΪΣΡΑΗΛΙΝΙΛΑ ΠΙΑ; <

    Χαρακτηριστικός Νεοέλληνας ραγιάς. Δεν μπορείς να φανταστείς να είναι κανείς απλώς "φιλέλλην"; πρέπει να είναι απαραιτήτως φιλ+κάτι άλλο;

    @ εξυπνάκια 3/4/09 8:34 μμ

    Εξήγησα γιατί είναι ο τίτλος παραπλανητικός. Κανενός δεν θέλω "να την πω". Αν διάβαζες προσεκτικά και κατλάβαινες τι λέω, θα έβλεπες ότι δεν υπάρχει αντίφαση. Διάβασε ξανά την παράγραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.