Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΚΟΡΟΒΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ;

"ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ! Πάλι πιωμένος ο Περικλής, που φυσικά δεν μας λέει τίποτε νέο, αλλά τώρα σαν... βουλε...

"ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ!

Πάλι πιωμένος ο Περικλής, που φυσικά δεν μας λέει τίποτε νέο, αλλά τώρα σαν... βουλευτής τα λέει και επίσημα απο το Βήμα της Βουλής. Αναπαράγει την γνωστή θέση του ΣΥΡΙΖΑ και των προοδευτικάριων, ζητώντας την κατάργηση των παρελάσεων και αποκαλώντας τες "φασιστικές"! Και επειδή ο γεροντομπεμπέκος Κοροβέσης κατανοεί την... νεολαία και μιλάει εκ μέρος της... Κόψε το ποτό Κοροβέση γιατί σε πειράζει!

14 σχόλια

  1. Ποιός τον χέ*** μωρέ τον Κοροβέση και μου τον βάλατε πάλι φάτσα κάρτα να μην φάω πάλι βραδιάτικα;
    Αυτόν τον βάζεις στο βραδινό τραπέζι και κάνεις δίαιτα και κορμί φιδίσιο! Αναγούλα σκέτη.

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και έλεγα! θα μιλήσει, δεν θα μιλήσει;; Απ' την πολλή την αγωνία μ'επιασε φαγούρα. Έλα ρε Κορεβέση ντερβίση και καραμπουζουκλή. Τό ξέρω. Σου λείπει το "σουλτάν μερεμέτ" για να νοιώσεις ολοκληρωμένο γιουσουφάκι αλλά τι να κάνουμε!! αυτά έχει η ζωή. Βρέθηκαν μερικοί "ξεβράκωτοι" το 21 και ξαναζωντάνεψαν την Ελλάδα. Εμείς γι' αυτούς θα παρελάσουμε. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε την μνήμη 800.000 Ελλήνων που θυσιάστηκαν τότε, για να μπορούμε σήμερα να λεγόμαστε Έλληνες. Εσύ που δεν είσαι ούτε και νοιώθεις Έλληνας, πήγαινε να σκύψεις την μεσούλα σου σε κανένα Μογγόλο για να τα "'κονομάς" πιο άνετα και να νοιώσεις πιο ¨δημοκράτης" και πιο "προοδευτικός". Άξιος ο μισθός σου ανθελληνικό σαπρόφυτο. Αν είσαι μάγκας και το λέει η περδικούλα σου, πές και στα αφεντικά σου να μην "εορτάζουν" κάθε χρόνο στην Ελλάδα την "Χανουκά" τους και να την καταργήσουν. Μπορείς;;;;;; Αντε να σε δώ τι "λεβέντης" είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ασχολειται με τον γεροπαραλυμενο μπεκρουλιακα;ας παει να λεει οτι θελει.Οσο σοβαροτητα εχουν τα λεγομενα του Ψαριανου εχουν και του κοροβεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα τα ειπα και τα εχωσα και εγω.
    "ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ", ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
    http://my-greek.blogspot.com/2009/03/blog-post_7731.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαρέθηκα να ακού κάθε χρόνο τις ίδιες μαλακίες. Το Greek Alert είχε αποδείξει περίτρανα ότι οι παρελάσεις υπήρχαν από τον προπερασμένο αιώνα. Τα λες στους "προοδευτικούς", κάνουν τουμπεκί και τον άλλο χρόνο επανέρχονται, σαν να μην διάβασαν τίποτε. Το πράγμα καταντά και κουραστικό και γελοίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το καλύτερο, που έχουμε να κάνουμε είναι να ΑΓΝΟΟΥΜΕ τέτοιου είδους φωνές. Άλλωστε οι περίφημες διαδη- λώσεις ΤΙ ειναι, αν δεν είναι κά- πως ΧΑΛΑΡΕΣ παρελάσεις, που έχουν
    κι αυτές κάποιους στόχους. Εκείνες του ΚΚΕ είναι και απόλυτα πειθαρχη-μένες και μάλιστα κάποτε είδα τους
    νεολαίους τους να βαδίζουν με περί-
    εργο βηματισμό και συνθήματα, που τους υπαγορεύονταν ρυθμικά από το μπροστάρη τους!! Η συμμετοχή των μαθητων στις παρελάσεις γίνεται με ποθυμία και μάλιστα θυμώνουν, αν δεν επιλεγούν. Κι ο στρατός δε νο- μίζω να έχει πρόβλημα παρελαύνων και μάλιστα στα νιάτα μου νιώθαμε υπερήφανοι. Ας το πάρουν πια απόφα-ση οι διάφοροι ανερμάτιστοι κι ας μας αφήσουν ήσυχους. ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ γιορτάζουν τις εθνικές τους επετεί-ους με παρελάσεις π.χ η αδιαμφισβή-τητα δημοκρατική Γαλλία, πώς και δεν το πήραν χαμπάρι ότι οι παρε- λάσεις είναι φασιστικές. Όσο για το αν πάει ο "κύριος" στην Τουρκία, ας πάει εκεί να αναπτύξει τις θεωρίες του και να δει ΤΙ θα πάθει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ".

    ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ "ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ",ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1821
    Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε την 187η επέτειο του εθνικοαπελευτεροτικού αγώνα των Ελλήνων στην Επανάσταση του 1821 όταν κάποιοι τολμηροί, αληθινοί επαναστάτες τόλμησαν και σήκωσαν το ανάστημα τους σε μια από τις ποιο βάρβαρες αυτοκρατορίες που συνάντησε η ανθρωπότητα. Την ημέρα αυτή θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις, θα ειπωθούν από διάφορους δημόσιους και μη ανθρώπους λίγα αναιμικά λόγια για λόγους τυπικότητας περισσότερο, και μετά μία σύντομη επίσκεψη στην εκκλησία για να δείξουν μούρη και όχι για την εμπνευστούν από την θεία λειτουργία. Η γαλανόλευκη θα κυματίζει δυστυχώς όλο και σε λιγότερα μπαλκόνια από πέρσι και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας θα επιδείξουν τα νέα σύγχρονα όπλα, την αποφασιστικότητα τους και το φρόνημά τους ως φόρο τιμής στους ήρωες της εποχής. Φοβάμαι όμως αυτό θα το θαυμάσουν όλο και λιγότεροι πολίτες γιατί δυστυχώς πολλοί θα έχουν επιλέξει να δώσουν τον φόρο τιμής από τις φραπεδοπαραλίες της Αττικής.
    Υποπτεύομαι ότι θα γίνουν συντονισμένες επιθέσεις έναντι της επετείου αυτής μέσω ενός αέρα υποτίμησης, υποβάθμισης, χαλαρότητας, γελοιοποίησης, και χλευασμού, η σε καλύτερη περίπτωση να αναφέρονται σ’ αυτήν ως ένα γραφικό συμβάν με σκοπό φυσικά την απομόνωση της ως κάτι ακραίο και περιθωριακό στην σύγχρονη εποχή του ipod, nintendo και, MTV.
    Υποπτεύομαι ακόμα ότι θα ξετρυπώσουν μέσα από τις τρύπες τους οι διάφοροι προοδευτικοί διανοούμενοι(χα!) που μέσω των βαπορακιών των ΜΜΕ ότι θα μας σφυρολατούν λίγες μέρες πριν και μετά την επέτειο την συνηθισμένη άποψη τους ότι σε « καμία ανεπτυγμένη χώρα δεν γίνονται αυτά…», ότι «αυτές οι παρελάσεις είναι αναχρονιστικά κατάλοιπα άλλων παλαιών εποχών…», και ακόμα χειρότερα ότι είναι «διχαστικές φασιστικές, και κρυπτο-ρατσιστικές επιδείξεις για την σημερινή εποχή…».
    Αυτές οι υποψίες μου προέρχονται από παρατηρήσεις αντιδράσεων που γίνονται όλο και εντονότερες χρόνο με τον χρόνο από ανιστόρητους θρασύτατους και ρηχούς ψευτοδιανιούμενους και αναρωτιέμαι: γιατί τόση αδιαφορία για ένα ιστορικό γεγονός που καθόρισε όχι μόνο την νεότερη Ελληνική ιστορία και ταυτότητα, αλλά και αυτή της υπόλοιπης Ευρώπης? Και γιατί τόση καταφρόνια σε μία επέτειο μνήμης και εθνικής περηφάνιας?.
    Απαντώ σ’ αυτά τα σχόλια. Ναι, μαθητικές παρελάσεις γίνονται σε άλλες «ανεπτυγμένες» χώρες που μαθητές φυσούν καραμούζες και βροντούν άρρυθμα τεράστια τύμπανα και μαθήτριες στριφογυρίζουν στα δάχτυλα ράβδους της ματζορέτας δίνοντας έτσι έναν αέρα τσιρκου. Μπράβο τους, δικαίωμα τους. Σε άλλες «ανεπτυγμένες χώρες» τα λεγόμενα gay pride parades επιτρέπουν και ενθαρρύνουν δημόσιες μαζοχιστικές παρελάσεις ανδρών ντυμένων ως γυναίκες, γυναικών ντυμένες ως άνδρες, με πλούσιο χυδαίο πορνογραφικό περιεχόμενο. Ακόμα άλλες επιτρέπουν νόμιμο πολιτικό κόμμα όπως το Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit κόμμα της Ολλανδίας, να προωθεί την παιδεραστία και κτηνωδία. Αυτά τα πρότυπα προτείνουν να υιοθετήσουμε και εμείς? Με αυτά να αντικαταστήσουμε τις τιμητικές παρελάσεις της σημαντικότερης στιγμής της νεοτέρας ιστορίας μας και στους πεσόντες πολέμων? Μήπως θα ήθελαν να συγχωνεύσουμε τις εθνικές επετείους μας με το αποκριάτικο Πατρινό καρναβάλι για να αποκοπή κάθε σύνδεση με αυτό που αποκαλούν «κατάλοιπα παλαιών εποχών»?
    Μήπως στον βωμό αυτού του «εκσυγχρονισμού», αυτής της αποκαλούμενης «προόδου» που κάποιοι τόσο πολύ επιθυμούν και επιδιώκουν με κάθε ευκαιρία , θα πρέπει κα καταργήσουμε και τα δημοτικά μας τραγούδια, τα τραγούδια της Βεμπου, η τον Εθνικό Ύμνο γιατί σύμφωνα με τους ίδιους «διαφωτισμένους» περιέχουν «εθνικιστικό και διχαστικό» περιεχόμενο, η γιατί μπορεί με αυτά να θίξουμε τις ευαισθησίες σημερινών «σύμμαχων» και γειτόνων και να μας κατηγορήσουν για ρατσισμό? Και θα ήθελα να μου εξηγήσουν από πότε η πατριδολατρία, η απόδοση φόρου τιμής στους πεσόντες μαχών , η επίδειξη όπλων των Ένοπλων Δυνάμεων της χώρας μου που ως ¨Έλληνας πληρώνω και ακριβά μάλιστα για να διατηρήσω αυτό που οι επαναστάτες του 1821 μου έδωσαν, έγιναν διχαστικές και κρυπτο-ρατσιστικές εκδηλώσεις? Μήπως με κάποιες τέτοιες ύπουλες συκοφαντίες γίνετε μία προσπάθεια να αποθαρρύνουν τον κόσμο και τους νέους συγκεκριμένα, από το να μαθαίνουν και να συμμετέχουν στην επέτειο αυτή? Απλώς αναρωτιέμαι, μήπως. Ποια θα είναι η επόμενη απαίτηση αυτών των ανιστόρητων, πουλημένων ψευτο-διανοούμενων? Η απόσυρση του σταυρού από την σημαία, το ιερό σύμβολο του Ελληνισμού, ως πρόσχημα διαχωρισμού πολιτείας και εκκλησίας, η την κατάργηση της φουστανέλας και άλλων παραδοσιακών ενδυμάτων από την εορτή της επετείου ως ενδύματα «παλαιών κατεστημένων»?
    Αυτά μπορεί ακούγονται υστερικά, παράλογα η εξωφρενικά αλλά ζούμε σε μία εποχή που υπομονεύοτναι τα πάντα και όχι μόνον στην Ελλάδα. Οι Έλληνες, η τουλάχιστον αυτοί που αισθάνονται ¨Έλληνες, έχουν όμως να χάσουν τα περισσότερα από κάθε άλλη χώρα με αυτήν τη πιτουροποίηση των παγκοσμίων πολιτισμών στο βωμό του εκσυγχρονισμού. Πρέπει να αναρωτηθούμε ποιους εξυπηρετεί αυτή η συνεχής υπονόμευση των ιστορικών, παραδοσιακών, θρησκευτικών μας θεσμών? Ποιους εξυπηρετεί όταν η ιστορική σημασία της 25ης Μαρτίου και άλλων εθνικών εορτών χάνετε στους καθοδηγούμενους σημερινούς ρυθμούς του σοπινγκ(!) και του κλαμπινγκ(!)(shopping & clubbing)? Cui bono? , όπως ρωτούσαν και οι Ρωμαίοι μετά από κάθε έγκλημα.
    Στην Ελλάδα ούτε αυτοκίνητα παράγουμε, ούτε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ούτε αεροπλάνα, ούτε καν κινητά τηλέφωνα για να θέλουμε να υιοθετήσουμε αυτό το μοντέλο των εκσυγχρονιστών. Δεν μας κάνει, μας βλάπτει απεριόριστα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να παράγουμε πολιτισμό, γνώσεις, τέχνες, πραγματική δημοκρατία. Γ’ αυτό όμως πρέπει να έχουμε μια ισχυρή εθνική ταυτότητα, μορφωμένους και καλλιεργημένους πολίτες με περισσότερο ζήλο για τις γνώσεις και τις ανάγκες του σήμερα και του αύριο, και περισσότερο σεβασμό στο παρελθόν μας. Να διδάσκουμε στους νέους και να υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες για την κοινωνική μας εύθηνη στο να συντηρούμε τις παραδόσεις. Αν δεν τα καταφέρουμε σ’ αυτήν την προσπάθεια θα ξυπνήσουμε ένα πρωί, αν όχι εμείς τα παιδιά μας, και θα ανακαλύψουμε ότι ούτε πατρίδα έχουμε, ούτε πατρικό, ούτε χωράφι, ούτε βουνό ούτε νησί ούτε παραλία ούτε καν ταβέρνα. Η γλώσσα μας θα αποκαλείτε διάλεκτος και η γραφή μας θα έχει γίνει ανύπαρκτη με τους χαρακτήρες που ξέρουμε σήμερα, τους ίδιους χαρακτήρες που έγραφε ο Σοφοκλής, Πλάτων Αριστοφάνης ο Σεφέρης, Ρίτσος, Ελύτης και πολλοί άλλοι. Γ’ αυτό λοιπόν ας κάνουμε μία προσπάθεια να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο της 25ης Μαρτίου με την σοβαρότητα που της αρμόζει και ας αγνοήσουμε και να περιφρονήσουμε αυτούς που με διάφορους τρόπους προσπαθούν να την υποβαθμίσουν. Ελπίζω ότι θα υπάρχουν σημαντικοί ιστορικοί, δάσκαλοι, καθηγητές, γιαγιάδες, παππούδες, και γονείς που θα μιλήσουν, θα διδάξουν, και ευαισθητοποιήσουν του νέους για αυτό το σημαντικό ιστορικό γεγονός για τους Έλληνες.

    ΥΣ
    Σ’ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ. ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ. ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΟΒΕΣΗΔΕΣ, ΤΣΙΠΡΑΛΑΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣS ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ ΤΑ BMW. KAI ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!
    Ευχαριστώ
    Παν. Η. Λεμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Pios einai o Korovesis?
    Anthellinas, tsirizas, gay friendly, trompas.

    Otan aftos kai ta tekna tou kanoune parelasi me tous omofylofilous gia to "gay pride" einai kala?

    Gia tin Ellada omos ohi, giati oi Ellines den prepei na ehoune "pride" kata ton kyrio "pomponaro".

    Kati tioutoi pernoune dimosiotita, ftou sou Korovati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kala tvra 8a asxoli8oume kai me ton taverniari Kaue mal..aristeros leei tin papar... etsi epidi den exei tipota allo na asxoli8ei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή κάθε χρόνο θα ακούγονται αυ-
    τές οι ανοησίες καλό θα είναι ο "Στόχος" να μη δίνει καμία σημασί
    α στους ηλιθίους, που τις λένε. ΑΓΝΟΗΣΤΕ τους και μη τους δίνετε το
    οποιοδήποτε βήμα,για να "ΥΠΑΡΧΟΥΝ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Κοροβέσης είναι γνωστός μουσολινικός ιταλόσπορος! Δεν είναι τυχαίο πως είναι στο ίδιο μισελληνικό κόμμα με το άλλο ιταλόσπορο τον Αλαβάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.