Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ! ... ... Από το κεντρικότερο σημείο της Κομοτηνής άγνωστοι αφαίρεσαν την λαβή από...

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ!
...
...
Από το κεντρικότερο σημείο της Κομοτηνής άγνωστοι αφαίρεσαν την λαβή από το σπαθί του Ηρώου της πόλης. Αφού ξεβίδωσαν την λαβή, την απόσπασαν και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Η Κομοτηνή είναι ΑΝΑΣΤΑΤΗ, αφού όσον αφορά τους δράστες, η μιά εκδοχή είναι χειρότερη από την άλλη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Το ζήτημα γίνεται πιό περίπλοκο αν αναλογισθεί κανείς τα παιχνίδια που παίζονται και που στήνονται αυτές τις μέρες στην Θράκη μας.

"Φθάνουμε σε ένα σημείο που θα πρέπει τελικά σε κάθε γωνία οικοδομικού τετραγώνου να υπάρχει και ένας αστυνομικός. Είναι κρίμα να χρειάζεται να προφυλάσσουμε και τα αυτονόητα. Με αυτή την συλλογιστική δεν μπορεί να δουλέψει μία κοινωνία ανθρώπων..." δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κομοτηνής (ή... "Γκιουμουλτζίνας" σύμφωνα με την τουρκική τράπεζα που εγκαινιάζεται αύριο στην πόλη). Διαβάστε αναλυτικό ρεπορταζ ΕΔΩ.

Επειδή η Θράκη είναι ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, να προσθέσουμε οτι ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ στο ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ παρόμοιες ενέργειες να προκαλουν αντίποινα προς πάσα κατεύθυνση. Θα πρέπει λοιπόν σύντομα το Κράτος να αποφασίσει πως υπάρχει ένας πόλεμος που πρέπει να δώσει, να μην φυγομαχεί και ούτε να στηρίζει όλη την πολιτική του στις λίγες παληκαρίσιες συμπεριφορές μετρημένων στα δάκτυλα λειτουργών του όπως αυτή του Περιφεριάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Σταμάτης.

"ΣΤΟΧΟΣ"

7 σχόλια

  1. ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

    ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΣΠΙΤΙΑ,ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ,ΜΠΑΡΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.
    Ο ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.

    ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 200 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΥΡΟΥΔΙΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΩΝΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...............

    ΝΙΣΑΦΙ Ε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. APO KRATOS DEILON MHN PERIMENETE KALYTERA OMOS EDO EIMASTE EMEIS OI ETHNIKISTES DYSKOLA TA PRAGMATA GIA TOYS PRODOTES KAI DEILOYS ARISATEROKOTES KOYTALOFOPOYS ,KAREKLOPODAROYS NRTOPH SAS RE EEEEE KAI LEGESTE ELLHNES KYBERNHTES BREEE OYSTTTTTTTTTTTTTTT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το σπαθί αν πήραν το,
    την ψυχήν του δεν ηύραν.
    Κείνηνά εκατοικείν στην κόψη
    κι όψιν έχει αθάνατη.
    Ψυθιρίζει μολών λαβέ γλυκά
    και θάνατο σπέρνει ξαφνικά.

    Τόπλεξα πάλι το ξόρκι μου ~!~!~!~ ;) Ετοιμαστείτε να βρείτε την λαβή στο σπίτι που θα ακούσετε νεκρό μογγόλο από μαχαίρι, που κανείες δεν θα ξέρει πώς έγινε το κακό.
    Μίλησα.

    Ξέρετε ποιά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιά είναι τελικά τα σενάρια για τους κλέφτες; αναρχορουφιάνοι ή τουρκόσποροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΗΤΑΝ Ο κ. ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ - ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Η "ΚΑΚΙΑ" ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ,ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΤΙΡΙΑ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.....ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε, 18/2/09 2:56 μμ
    Χαίρομαι που ο Γεώργιος Παπαδόπουλος έχει επιλεχτεί από τους Έλληνες πολίτες από τους 100 μεγάλους Έλληνες! Γιατί σ’ όποιο μέρος έχω επισκεφτεί στην επαρχία σ’ όλη την Ελλάδα πάντα ακούω ότι πριν τον Παπαδόπουλο, δεν υπήρχε δρόμος, δεν υπήρχε ηλεκτρισμός, δεν υπήρχε νοσοκομείο. Όλα τα έργα που έχουν γίνει στην επαρχία έγιναν επί Παπαδόπουλου και έγιναν χωρίς να χρεοκοπήσει την χώρα!.
    Και κάτι άλλο για αυτόν τον που—τη Λαζόπουλο¨ Πες μου ρε Λάκη, πως σου φαίνεται τώρα που είσαι στην ίδια κατηγορία με τον Παπαδόπουλο? Θα πρέπει να χεις σκάσει από το κακό σου τώρα που ο Έλληνας πολίτης σε έχει τοποθετήσει στην ίδια κατηγορία με έναν άνθρωπο που μισείς τόοοοσο πολύ. Περισσότερο θα έχεις σκάσει τώρα που ξέρεις πόσοι Έλληνες δεν πιστεύουν στις ψευτιές που εσύ και τα ΜΜΕ που σε σπρώχνουν (χε χε :), κυριολεκτικά σε «σπρώχνουν»), μας διοχετεύουν τόσες δεκαετίες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.