Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Υπό την προστασία της αστυνομίας αυτοί που την καίνε, τη βρίζουν και την πυροβολούν... Υπό την προστασία της αστυνομίας, που βρίζουν, φτύνου...

Υπό την προστασία της αστυνομίας αυτοί που την καίνε, τη βρίζουν και την πυροβολούν...

Υπό την προστασία της αστυνομίας, που βρίζουν, φτύνουν, καίνε και πυροβολούν μια γνωστή συμμορία άπλυτων -χρηματοδοτούμενη και καθοδηγούμενη απο έξωθεν κέντρα- προσπάθησε να αμαυρώσει την ειρηνική και νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. 50-60 τσογλάνια του γνωστού χώρου προσήλθαν μια ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα συγκέντρωσης και εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ, λειτουργώντας ως κατοχικός στρατός της Νέας Τάξης, επιχείρησαν να ματαιώσουν τη διαμαρτυρία ενάντια στη γκετοποίηση της περιοχής. Με συνθήματα του τύπου "φαντάζει ωραία καμμένη η σημαία", αλλά καλυμμένοι πίσω απο τις κλούβες και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, δημιούργησαν εστία αντιπαράθεσης που έληξε πριν λίγο, με την εκατέρωθεν ρίψη χημικών. Από τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα σε ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό κάτοικος της περιοχής και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του αγώνα, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο (αμέσως μετά την ρίψη χημικών) και έως τη στιγμή που τον έβαλαν στο ασθενοφόρο δεν είχε ανανήψει, παρά τις προσπάθειες με μαλάξεις.

10 σχόλια

  1. Τι έγινε; Δεν βγήκαν οι μπαχαλάκιδες να τα σπάσουν για τον άτυχο κάτοικο του Αγίου Παντελεήμονα; Ή μήπως είναι στην πραγματικότητα αυτοί οι ρατσίσταροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουθενά δεν δημοσιεύονται αυτά, λες και είναι συνεννοημένα τα ΜΜΕ.
    Γιατί τα κρύβουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα εγκλήματα τους σε αυτούς γυρνάνε. Αν ο κόσμος φτάσει (που ήδη έχει αρχίσει να φτάνει) στο σημείο της αυτοδικίας, θα δούμε πράγματα που δεν τα έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν. Όπου ο κόσμος πήρε το νόμο στα χέρια του, τους έστελνε στο κατευθείαν νοσοκομείο και όχι στο αστυνομικό τμήμα που την άλλη μέρα είναι έξω. Και ας τρέχουν να σωθούν πίσω από τους αστυνομικούς. Οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι είναι πολύ πιο συντηρητικοί απ’ όσο νομίζουν. Ας ελπίσουμε πως τα πράγματα δεν θα οδηγηθούν προς αυτή την κατάσταση. Τα ήταν κατάντια της Πολιτείας να βγαίνουν 2-3 χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, με πέτρες και καδρόνια, κυνηγώντας αναρχικούς αλλά και απλούς μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΗΣ,ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ" ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΕΣ!!ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ;;ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;ΜΗΠΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ;!ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ;ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΠΛΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.ΤΩΡΑ;;
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ,ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ,ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ κ.α.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ<

    Το σύνθημα αυτό προέρχεται από τον Α. Παπανδρέου, ο οποίος προφανώς το είχε πάρει και προσαρμόσει καταλλήλως από τους Νεότουρκους (Η Τουρκία στους Τούρκους). Για την ιστορία του πράγματος μόνο.
    Ασφαλώς συμφωνώ και δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα μεταναστολάγνα καθίκια, πού βλέπουν παντού ακροδεξιούς ρατσιστές. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν είναι κάτοικοι της περιοχής. Τι σκατά έχουν στο μυαλό τους και σκέφτονται έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπαρχει κανεις απο αυτους που θεωρουν την παρουσια της Χρυσης Αυγης αρνητικη οπως στην συγκεντρωση των βορειοηπειρωτων να εκφρασει και εδω την δυσαρεσκια του? ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ! "ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ"! ΜΙΑ ΔΙΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΙΝΔΟΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @20/1/09 7:35 μμ

    Αυτή τη φορά που είχατε μόνο ελληνικές σημαίες και οχι τις χιτλερικές με το μαίανδρο στη θέση της σβαστικας (που ναι είναι αρχαιοελληνικά σύμβολα) μια χαρά ήσαστε. Αμα έλειπε καί ο χιτλερικός χαιρετισμός (που δεν είναι ακριβώς αρχαιοελληνικός) στην εκφώνηση του εθνικού ύμνου θα ήσαστε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.