Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TA ΣΠΑΕΙ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΣΤΟ "ΑΛΤΕΡ"

ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ... Ο πιτσιρικάς που ψάχνει η Νικολούλη μεταξύ άλλων συμμετείχε στα ...

ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
...
Ο πιτσιρικάς που ψάχνει η Νικολούλη μεταξύ άλλων συμμετείχε στα επεισόδια και έχει εξαφανισθεί εδώ και μέρες από το σπίτι του... Οι συμμαθητές του τον έχουν δεί εως και σήμερα σε διάφορα μέρη που συχνάζει αλλά σπίτι του δεν έχει δώσει σημεία ζωής... Η Νικολούλη ισχυρίστηκε ότι κάποιος κάπου τον κοιμίζει τάζοντας του όπως και σε άλλους ανήλικους! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΔΥΑ... Έχει κινητοποιηθεί και το «χαμόγελο του παιδιού» αλλά ο γνωστός κύκλος δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες στην πραγματικότητα, παρά τις επικαλείται μόνον για επικοινωνιακούς λόγους. Πόσα ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ έχουν παρασυρθεί στις καταλήψεις των «γνωστών αγνώστων» αυτές τις ημέρες; Εγκληματίας είναι και όποιος Εισαγγελέας δεν πέρνει δυο διμοιρίες ΕΚΑΜ να κάνει ντου ΤΩΡΑ εκεί που παρασέρνονται οι ανήλικοι...
...
Ο 16χρονος Παναγιώτης Πυλαρινός έφυγε από το σπίτι του, στην περιοχή Χαραυγή στο Κερατσίνι, τα ξημερώματα της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου. Ο πατέρας του ξύπνησε να πάει στη δουλειά στις 5:00 το πρωί και είδε ότι δεν είναι στο κρεβάτι του. Έχει πάρει μαζί του το σχολικό του σακίδιο, πιθανώς με ρούχα. Πάει νυχτερινό σχολείο, στο 2ο ΤΕΕ Δραπετσώνας, σπουδάζει υδραυλικός. Τα πρωινά μοιράζει φυλλάδια.

2 σχόλια

  1. Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
    Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
    Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βγαλτε τα ολα στη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.