Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡOΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ... Στη διάρκεια προγραμματισμένης πορείας αναρχοκουκουλοφ...

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
...
Στη διάρκεια προγραμματισμένης πορείας αναρχοκουκουλοφόρων σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και η οποία είχε σημείο εκκίνησης το Μοναστηράκι, ομάδα γνωστών αγνώστων επιτέθηκε με μανία στην Μητρόπολη Αθηνών και κατέστρεψε τα Εθνικά μας σύμβολα, τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της Μητρόπολης ενώ ανέγραψε υβριστικά συνθήματα κατά της Πατρίδας και της Πίστης επάνω ατον Ναό και τους γύρω χώρους. Ταυτόχρονα άλλη ομάδα επιτέθηκε στον Ιερέα της Μητρόπολης τον οποίον πέταξαν στην πλατεία έβρισαν χυδαία και χτύπησαν χωρίς καν΄ναν δισταγμό. Κι όλα αυτά σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, με την πορεία να κατευθυνεται προς την κατάληψη του Πολυεχνείου, αυτήν που υποτίθεται ότι θα εγκατέλειπαν εχθές κατόπιν συμφωνίας με τις πρυτανικές αρχές για να μην κάνει «ντού» η Αστυνομία, αλλά ουδέποτε έπραξαν. Οι ανίκανοι πολιτικοί κουραμπιέδες του Υπουργείου και ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο που ανέχεται αλλά και καλλιεργεί τέτοιου είδους καταστάσεις και ενέργειες είναι ο πραγματικόςηθικός αυτουργός και αυτής ης Επίθεσης. Ο επίσης ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Μητροπολίτης Αθηνων Ιερώνυμος, μπορεί να δικαιολογήσει και πάλι την ενέργεια των αγαπημένων του κουκουλοφλώρων...

ΩΡΑ 19:00. ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

9 σχόλια

  1. Η επιβολή της οργανωμένης μειοψηφίας πάνω στην ανοργάνωτη πλειοψηφία. Η κυβέρνηση έχει παραδώσει το κράτος στο έλεος των τρομοκρατών, ή ό,τι άλλο είναι αυτοί. Το έκανε για να εκτονώσει την ένταση μετά τον θάνατο του Αλέξη και τώρα πολύ φοβούμαι ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΑΘΛΙΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προστασια της Ελλαδας επαφιεται στον πατριωτισμο των Ελληνων, ετσι οριζει το Συνταγμα.

    Ειναι στα χερια μας να ξεριζωσουμε τα καρκινωματα που ανεφερε ο φιλος παραπανω.

    Εαν κ το 46 οι Ελληνες ειχαν κατσει με σταυρωμενα τα χερια θα βλεπαμε κ εμεις τις μαναδες μας κ τις αδερφες μας στριπερ στην Ευρωπη η την Αμερικη.

    Εγω καλου κακου το εχω λαδωμενο το οπλο μου κ οταν ερθει η ωρα θα υπερασπιστω αυτην την πατριδα οπως την υπερασπιστηκαν κ οι προγονοι μου πριν απο μενα.

    Μην περιμενετε τιποτα απο κανεναν, ειμαστε Ελληνες πατριωτες κ δεν φοβομαστε κανεναν, ουτε τον θανατο τον ιδιο.

    Η Ελλαδα μας κουκουλοφλωροι δεν πεθαινει μοναχα ξαποσταινει κ ξανα προς τη δοξα τραβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο για τον Ιερωνυμο,τα εχουμε πει...Ο άνθρωπος έκανε για μοναχός τέλεια.Δεν κάνει όμως για Αρχιεπίσκοπος.Το αξίωμα βαρύ,η κληρονομιά του Χριστόδουλου βαρύτερη...Αντί να καθοδηγεί τους Χριστιανούς κάνει φιλανθρωπικό έργο...Ο θεός να φυλάει...Τέτοιο θέμα σοβαρό και να μην έχει συνέλθει εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ
    ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΖΕΡΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ 8Α ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ! ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΦΑΛΚΟΝΕΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ντίνα

    Θέμα κράτους είναι και όχι ΙΣ. Η Εκκλησία ούτε χωροφύλακας ούτε στρατιώτης είναι και ούτε έχει καλάσνικωφ στο οπλοστάσιό της.

    >Αντί να καθοδηγεί τους Χριστιανούς κάνει φιλανθρωπικό έργο<

    Μα αυτό δεν είναι το λειτούργημά του; Να κάνει φιλανθρωπικό έργο; Και πώς εννοείς εσύ την καθοδήγηση των χριστιανών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και θέμα Ιεράς Συνόδου είναι αγαπητέ μου ανώνυμε !Η Μητρόπολη είναι η πρώτη Εκκλησία της χώρας αν δεν απατώμαι !Αν δεν τη διαφυλάξουν οι Αρχιερείς ποιός θα το κάνει ?Το κράτος ?Αυτό το κράτος που έχουμε τώρα μόνο φιλοεκκλησιαστικό δεν είναι!Οσο για το φιλανθρωπικό έργο,τη βαρεθήκαμε την καραμέλα με τα παιδάκια που υποφέρουν!Και ναι μεν η Εκκλησία κάνει φιλανθρωπικό έργο,αφενός μεν όμως είναι αφανές και αθόρυβο,αφετέρου δε όταν νιώθει κανείς την ανάγκη να βοηθήσει δε λέει τι κάνει η Εκκλησία,βοηθάει από μόνος του!Και ναι,χρειάζεται καθοδήγηση των χριστιανών,και δεν εννοώ μόνο των λαικων αλλα και των αποτυχημένων κοινωνικοπολιτικών ηγεσιών που διαθέτουμε!Εν ολίγοις αναζητείται Χριστόδουλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.