Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΗ Η "ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ" ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

"ΔΙΜΟΙΡΙΑ" ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ... Προκαλεί ΣΟΚ στην κοινωνία της Πάτρας που σύντομα θα α...

"ΔΙΜΟΙΡΙΑ" ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ
...
Προκαλεί ΣΟΚ στην κοινωνία της Πάτρας που σύντομα θα απαντήσει στις προκλήσεις και την κρατική ανυπαρξία. Η "Πέμπτη Στρατιά" Ισλαμιστών (όπως κατά σύμπτωση περιγράφηκε στην προηγούμενη ανάρτηση μας αλλά και σε πρόσφατη έκδοση της εφημερίδας μας) χτύπησε με τον πιό εξοργιστικό και προσβλητικό τρόπο, λίγες ώρες μετά την παρέλαση στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
...

9 σχόλια

  1. Efharisto tin Eleftherotypia pou me enimerose meso tou Iou tis kyriakis gia ena vivlio tou K.Hidiroglou "Ohi stin palia poli" pou oposdipote prepei na promithefto.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To provlima opos to antilanvanome ego einai: Ena soro organoseis enimeronoun kai diamartironte, o kosmos ehei ftasei sto amin, alla kamia parapera kynisi na perasoume apo to stadio tou bla bla stin organosi, antistasi kai praxi.
    Xekiniste me mikres epihiriseis na sykothei o laos mazi sas. Kante ta logeia praxi, epanastatiste, tora!
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως το "στη δράση κολλάει το σίδερο" πρέπει να ξεκινήσει από τη Πάτρα. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, ο τοπικός τύπος δεν είναι πουλημένος, και εμείς έτοιμοι για βοήθεια σε ότι χρειαστεί...

    Αν δεν κάνουμε κάτι γρήγορα φοβάμαι πως οι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ που έφτυσαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ θα Ελληνοποιηθούν τα επόμενα χρόνια από τους εδώ "μπαμπάδες" που περιμένουν με αγωνία τη ψήφο τους.

    Apo Loukas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΦΓΑΝΟΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΒΕΒΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΗΜΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Zanglos

    "Xekiniste me mikres epihiriseis na sykothei o laos mazi sas. Kante ta logeia praxi, epanastatiste, tora!"

    Σε ποιον απευθύνεσαι, στην εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ"; Μου "αρέσει" που όλοι χρησιμοποιούν β' πληθυντικού και δίνουν οδηγίες. Μου θυμίζουν τον αείμνηστο Βλάση Γαβριηλίδη και το άρθρο του "Δεξιότερα Κορουπάτκιν", με το οποίο το 1904 έδινε από την Αθήνα οδηγίες στον Ρώσσο αρχιστράτηγο πρίγκηπα Κορουπάτκιν πώς να κινηθεί, ώστε να νικήσει τους Ιάπωνες. Φαίνεται, ότι ο Κορουπάτκιν δεν τον άκουσε, και .. νικήθηκε!!

    Οι Ελληνικές Γραμμές παρουσίασαν το βιβλίο βιβλίο του Χιδίρογλου πριν πέντε μήνες. Παρουσιάζουν κι άλλα ενδιαφέροντα βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ anonyme 2/11/08 4:16 μμ

    Apeftinome se olous tous mahomenous Ellines Ethnikistes ohi se sena, mi fovase, araxe kai peze me tis lexeis. Mipos eheis kati na antiprotineis?

    Apo tis Ellinike Grammes enimeronoume alla me diefige to vivlio tou Hidiroglou.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι γυφτοι που μαζεψαν οι λαοπλανοι δειχνουν τον πολιτισμο τους,αλλα και τα αισθηματα τους στην χωρα που τους φιλοξενη,προσωρινα βεβαιως....
    Ας ειναι ομως βεβαιοι,οτι οι λαοπλανοι δεν θα ειναι για πολυ καιρο στην εξουσια ,και τοτε θα βλαστημισουν την ωρα και την στιγμη που ηλθαν στην Ελλαδα μας.
    Λυκουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Zanglos 2/11/08 5:51 μμ
    Να αντιπροτείνω; Και βέβαια έχω: Η Ελλάδα είναι η χώρα όπου όλοι ξέρουν να κάνουν υποδείξεις στους άλλους, να κολλούν εύκολα ταμπέλες σε όσους το παρατηρούν και ασφαλώς να λένε με αρειμάνιο ύφος Αλήπασα «mi fovase, araxe kai peze me tis lexeis.» Αντιπροτείνω, λοιπόν, να προσπαθήσουμε να είμαστε κατά το δυνατόν σοβαροί. Στην Ελλάδα, έχουμε έλλειμμα σοβαρότητας και αυτό μας έχει κάνει ζημιά.
    @ Λυκουργος 3/11/08 2:46 πμ
    Συμφωνώ μ’ αυτά που γράφεις. Το έχουμε ξαναπεί: Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχει ένα είδος μεταναστολαγνείας. Δεν θεωρείσαι ανοιχτόμυαλος, αν δεν έχεις και τον αλλοδαπό κολλητό σου. Πληρώνουμε οι Έλληνες φορολογούμενοι (αλλά πόσοι το ξέρουμε;) για να έχει η ΕΤ1 τον αλήτη Αλβανό Καπλάνι να μας βρίζει ότι είμαστε ρατσιστές και ξενόφοβοι!! Τι άλλο θα δούμε ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουροπάτκιν λεγόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.