Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΟ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ...

ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ! ... Την ίδια στιγμή που ο κομμουνισταράς «Νεκροθάφτης» του Κυπριακ...

ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!
...
Την ίδια στιγμή που ο κομμουνισταράς «Νεκροθάφτης» του Κυπριακού Ελληνισμού, Χριστόφιας, αναβάλει ασκήσεις και προσπαθεί να διαλύσει την Εθνική Φρουρά, οι Τούρκοι αντιπαρατάσσουν τις ακόλουθες δυνάμεις κατοχής στη Μεγαλόνησο: Το 11 Σώμα Στρατού, με υπερπλήρη επάνδρωση 45.000 Τούρκων εισβολέων κατακτητών και 5.000 Τουρκοκυπρίων με εφεδρείες 26.000 Τουρκοκυπρίων.
...
Αναλυτικά:Οι κατακτητές διαθέτουν στη νήσο δύο ασφυκτικά γεμάτες Μεραρχίες Πεζικού (την 28η και την 39η), μία Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία (την 14η), μία Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, ένα Σύνταγμα Ειδικών Δυνάμεων, ένα Σύνταγμα Πυροβολικού και επτά (7) Τάγματα Πεζικού Τουρκοκυπρίων! Ο εξοπλισμός όλων αυτών των σχηματισμών απαρτίζεται από:387 άρματα μάχης M48AST1 και Τ2, 627 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και μεταφοράς προσωπικού YPR-765 και Μ113, 18 πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων Τ-122 των 122 χιλ., περισσότερα από 72 αυτοκινούμενα πυροβόλα Μ44Τ, Μ52Τ και Μ110Α2 των 155 και 203 χιλ., 138 ρυμουλκούμενα πυροβόλα, 8 συστήματα αντιαεροπορικών βλημάτων SA-18 "GROUSE" και 170 "STINGER", περισσότερα από 100 αντιαεροπορικά πυροβόλα, 228 ΠΑΟ των 106 χιλ., περισσότερα από 130 αντιαρματικά συστήματα Konkurs- M, TOW και MILAN, περισσότερους από 450 όλμους 120, 107 και 81 χιλ., άγνωστο αριθμό πολυβόλων βομβίδων, 9 ακταιωρούς και ταχύπλοα, 4 ελικόπτερα γενικής χρήσεως και 5 αεροσκάφη. Σε όλα τα ανωτέρω, δεν περιλαμβάνονται ασφαλώς τα μαχητικά αεροσκάφη, τα υποβρύχια, οι φρεγάτες, τα αποβατικά και οι εφεδρείες ειδικών δυνάμεων και συμβατικού στρατού ξηράς, που θα σπεύσουν σε μια σύρραξη από την Ανατολία.Το παρόν αφιερώνεται στο 54% των Κυπρίων που ψήφισε φέτος Χριστόφια!

2 σχόλια

  1. Οι Κυπριοι ειχαν τον Παπαδοπουλο τον Ελληνα και τον εδειωξαν!.
    Ο Θεος ας τους λυπηθη τωρα με τον προδοτη τον κομμουνιστη.
    Αλλα ποτε δεν ειναι αργα.Ας τον καψουν ζωντανο,πριν τους καψουν και παλι οι φιλοι του οι τουρκοι,με τις ευλογιες των "συμμαχων" αγγλο-αμερικανων βαρβαρων.
    Οι Κυπριοι θα πρεπει επιτελους να καταλαβουν οτι μονον η ενωση με την μητερα Ελλαδα ειναι η λυσις του προβληματος.Βεβαιως εμεις δεν εχουμε ουτε δολαρια ουτε λιρες να τους δωσουμε αλλα μονο την αμεριστη αγαπη και αιμα μας.
    Ας αποφασισουν τι ειναι πιο πολυτιμο.
    Λυκουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1950 ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.