Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μιχαλολιάκος κατά Περδικάρη: Ποιος έδωσε το καταστατικό της Χρυσής Αυγής στον Δημήτρη Ψαρά των Ιών...

 Πρίν από 3 εβδομάδες, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, ο Νίκος Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε (δείτε εδώ https://tinyurl.com/2fzaz82y το άρθρο του στ...


 Πρίν από 3 εβδομάδες, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, ο Νίκος Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε (δείτε εδώ https://tinyurl.com/2fzaz82y το άρθρο του στο οικογενειακό ιστολόγιο «Κοινωνικός Εθνικισμός») για πρώτη φορά δημοσίως ότι ο βασικός υπεύθυνος για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης είναι ο παλιός του φίλος και συνιδρυτής της Χ.Α., Ιωάννης Περδικάρης (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ίων Φιλίππου), επειδή έδωσε το περίφημο «ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ» καταστατικό στον Δημητράκη Ψαρρά κι αυτός το προώθησε στην Δικαιοσύνη. Η οποία Δικαιοσύνη, εξαιτίας αυτού του καταστατικού, πείστηκε πως όλα τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής οφείλονται στην ναζιστική της ιδεολογία.

Μεταφέρω επί λέξει τι έγραψε ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: «Ο κύριος λόγος στον οποίο βασίστηκε το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή μας, ήταν ένα πλαστό καταστατικό, το οποίο είχε φτιάξει συγκεκριμένο άτομο με επαφές με δημοσιογράφο μάρτυρα κατηγορίας μας. Από το καταστατικό αυτό το οποίο ουδέποτε εφαρμόστηκε, προέκυπτε κατά την κρίση τους ότι είμαστε “εγκληματική οργάνωση” γιατί πιστεύαμε σε μία εγκληματική ιδεολογία!»

Η πλάκα είναι ότι ο Περδικάρης – Φιλίππου κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με το «Εθνικό Μέτωπο» των Μάνου Κώνστα – Δ. Ζαφειρόπουλου και αυτοπροσδιορίζεται ως «ο τελευταίος εν ζωή Έλληνας ναζιστής». Η συνέχεια είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα…

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Περδικάρη

…Ώ του θαύματος, ο Γιάννης Περδικάρης (που υπήρξε ο ένας από τους τρείς συνιδρυτές της Χρυσής Αυγής μαζί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο) απάντησε στον παλιό του φίλο, μέσω απανωτών σχολίων που άρχισε να γράφει από την περασμένη Κυριακή 12 Μαΐου σε ανάρτηση της εθνικιστικής ιστοσελίδας Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ. Δείτε τα εδώ https://tinyurl.com/365kzjpa βάζοντας «ΦΙΛΙΠ» στο κουτάκι του search για να πάτε αμέσως στα σχόλια του Περδικάρη – Φιλίππου). Μεταφέρω επί λέξει, γιατί μιλάμε για κείμενο ιστορικής σημασίας που θα απασχολήσει τους ιστορικούς του μέλλοντος…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: «Ως "ο συντάκτης αυτού του εγγράφου" πρέπει να απαντήσω εν συντομία στον Ρεμπούτζουλο και τους υπαινιγμούς του. Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος συκοφαντήθηκε για το "Ναζιστικό Αρχικό Καταστατικό" από τον Ψαρρά του Ιού, δεν είχε να κάνει παρά κάτι απλό. Να καλέσει ως μάρτυρα στην δίκη τον συντάκτη του, δηλαδή εμένα καίτοι δεν ήθελε να με δει στα μάτια του, διότι από χρόνια (συγκεκριμένα από τις 6 Μαϊου 2012, την ίδια ημέρα της νίκης των εκλογών) είχαμε ριζικά διαφωνήσει και διακόψει κάθε σχέση. Διότι μόνο εγώ μπορώ και σήμερα ακόμη, να ΑΠΟΔΕΙΞΩ ότι ο Ψαρράς ψεύδεται ασύστολα. Το "έγγραφο" φέρει επ' αυτού (επί των ιδίων του των σελίδων) την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι ο ΝΓΜ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ως "Αρχικό Καταστατικό" και ότι είχε πλήρη άγνοια για την αποστολή του στον «ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ» (τότε περιοδικό του Ψαρρά), η οποία έγινε με δική μου πρωτοβουλία ένεκα υπερβάλλοντος ζήλου. Αλλά ο ΝΓΜ και η υπεράσπισή του επέλεξαν να το καταγγείλουν ως "πλαστό" δηλαδή δημιούργημα του Ψαρρά, πράγμα αυταποδείκτως ψευδές. Έτσι, η πολιτική αγωγή και ο Ψαρράς, τους τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί. Αυτά τα λέγω στο επικαιροποιημένο βιβλίο μου "Χρυσή Αυγή Πολιτικός Οδοδείκτης", αλλά και διαθέτω υπό μορφή άρθρου ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ των ισχυρισμών μου. Το άρθρο αυτό, το πρόσφερα επωνύμως προς ανάρτηση - δημοσίευση διαδοχικά στον ΠΑΝΟΥΣΗ από 3ετίας, το ΠΑΝΤΑΧΟΥ και τον ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ. Και οι τρεις αρνήθηκαν να το δημοσιεύσουν, φοβούμενοι τον πάταγο.

Εξ άλλου, είναι γνωστό ότι ο ΝΓΜ υπέπεσε και σε άλλο αμάρτημα, χαρακτηρίζοντας την Διακήρυξη Ιδεολογικών Αρχών της ΧΑ ως δήθεν "προσωπικό μου κείμενο", δηλαδή του υποφαινομένου, ενώ είναι τοις πάσι γνωστό, ότι απηχούσε αμιγώς τις αυθεντικές θέσεις της ΧΑ τότε. Το συμπέρασμα είναι ότι ο ΝΓΜ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται από τα τραγικά λάθη της υπεράσπισης και τα δικά του και όχι "εξαιτίας του μασονικού (χαρακτηρισμός αυτόχρημα γελοίος) καταστατικού που επαναλάμβανε τον χαρακτηρισμό "ναζιστική" οργάνωση".»!..

Ποιοί  λογοκρίνουν τον Ι. Περδικάρη;

…Όταν κάποιοι σχολιαστές του ζητούν περισσότερες διευκρινήσεις για το αν όντως αυτός έδωσε το «Ναζιστικό Καταστατικό» στον Δημητράκη Ψαρρά και άρα ο Πατριωτικός Χώρος μπορεί να τον αποκαλεί «καταδότη», ο Περδικάρης – Φιλίππου γράφει νέο σχόλιο διευκρινίζοντας τα εξής…

Ι. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: «Η ιστορία με τον Ψαρρά, το Καταστατικό και τον "Σχολιαστή", έγινε το 1988. Υπήρξε ένας "διάλογος" τότε με αυτό το περιοδικό και ως Χ.Α. τους στείλαμε την Διακήρυξη Ιδεολογικών Αρχών. Στον φάκελο, που διαχειρίστηκα εγώ, διότι εγώ διεξήγα τον διάλογο, εσώκλεισα και το νεότευκτο Καταστατικό που είχα συντάξει και που ο ΝΓΜ γνώριζε μεν, αλλά δεν είχε ακόμη εγκρίνει και τελικά δεν ενέκρινε ποτέ. Το γιατί και τα υπόλοιπα, μπορείς να τα διαβάσεις στο βιβλίο μου "Χρυσή Αυγή, Πολιτικός Οδοδείκτης" ή στο ανωτέρω μνημονευόμενο από εμέ ντοκουμέντο, οψέποτε δημοσιευτεί. Μέχρι σήμερα, δεν έχει προθυμοποιηθεί κανείς να το δημοσιεύσει. Όταν έγινε η Δίκη, το υπ' όψη Καταστατικό ήταν ήδη 20 χρόνια μουσειακό υλικό και κανείς δεν θυμόταν την ύπαρξη του, με πρώτο τον Μιχαλολιάκο. Ξεφουρνίζοντας το ο Ψαρράς, τους αιφνιδίασε όλους, εκτός από εμένα βέβαια, που δεν με κάλεσε κανείς να εξηγήσω την αλήθεια και να ΑΠΟΔΕΙΞΩ την αθωότητα του Μιχαλολιάκου. Και όταν λέγω "αποδείξω", κυριολεκτώ. Δηλαδή να τρίψω την απόδειξη στη μούρη της Πολιτικής Αγωγής και του Ψαρρά, που εν συνόλω εψεύδοντο ασύστολα.»!!..

ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, σε επόμενο σχόλιο, ο Περδικάρης προκαλεί τους διαχειριστές της ιστοσελίδας Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ να δημοσιεύσουν το κείμενό του για το «Ναζιστικό Καταστατικό» που αρνήθηκαν τα 5 τελευταία χρόνια να δημοσιεύσουν ο μακαρίτης Λευτέρης Πανούσης, ο «Μαύρος Κρίνος» και το «Πανταχού»!..

«Εχθροί του ανθρώπου οι οικιακοί αυτού»

 ΣΥΝΟΨΙΖΩ τί έχει βγεί στην φόρα μέχρι χθές Τετάρτη 15 Μαΐου, για να το καταλάβει και ο τελευταίος κάφρος αναγνώστης: 1) Ο Μιχαλολιάκος για πρώτη φορά παραδέχεται δημοσίως ότι η προφυλάκιση και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής από το πρωτόδικο δικαστήριο οφείλεται στο «Ναζιστικό Καταστατικό» που έστειλε στον Δ. Ψαρρά ο συνιδρυτής της Χ.Α. Ιωάννης Περδικάρης

2) Ο Περδικάρης αποκαλύπτει πως αν ο Μιχαλολιάκος τον καλούσε ως μάρτυρα υπερασπίσεως στο δικαστήριο, θα «κολλούσε στον τοίχο τον Δ. Ψαρρά» και θα αποδείκνυε πως το «Ναζιστικό Καταστατικό» ουδέποτε είχε εγκριθεί από τον Μιχαλολιάκο. Ωστόσο, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν τον κάλεσε, γιατί τον μισεί θανάσιμα!

3) Το «Εθνικό Μέτωπο» των Μάνου Κώνστα – Δ. Ζαφειρόπουλου, ενώ κατεβάζει υποψήφιο ευρωβουλευτή ένα τέτοιο «κελεπούρι» σαν τον Περδικάρη, αρνείται να του δώσει βήμα, ώστε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για το «Ναζιστικό Καταστατικό» και για το πώς η βλακώδης άρνηση του Μιχαλολιάκου να καλέσει ως μάρτυρα στο πρωτόδικο Δικαστήριο τον Περδικάρη οδήγησε στην καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και στην καταστροφή εκατοντάδων χρυσαυγίτικων οικογενειών. ΑΝ το «Εθνικό Μέτωπο» τολμούσε να δώσει «βήμα» στον Περδικάρη, είναι βέβαιον ότι θα κέρδιζε ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ εκατομμυρίων ευρώ, αφού θα το κάνανε πρώτη είδηση επί ημέρες όλα τα ΜΜΕ.

 Υπάρχει, βεβαίως, και η άποψη ότι οι υπεύθυνοι του «Εθνικού Μετώπου» δεν έχουν πάρει χαμπάρι το θέμα. Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι επίτηδες δεν δίνουν τον λόγο στον «απρόβλεπτο» Περδικάρη – Φιλίππου για να μη πεί κάτι που θα κάνει κακό στο «Μέτωπο». Υπενθυμίζω ότι στην πρόσφατη παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του «Εθνικού Μετώπου» ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος αρνήθηκε να διαβάσει τον Χαιρετισμό του απουσιάζοντος Περδικάρη, παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις του Μάνου Κώνστα. Προφανώς υπήρχε κάτι στον Χαιρετισμό που δεν βόλευε το «Μέτωπο»…

4) Καλώ τον φίλο Γιάννη Λαγό να καλέσει άμεσα ως μάρτυρα στο συνεχιζόμενο Εφετείο της Χρυσής Αυγής τον Γιάννη Περδικάρη, ώστε να μάθουν οι πάντες την Αλήθεια για το «Ναζιστικό Καταστατικό». Παρεμπιπτόντως αναφέρω το εξής σημαντικό: Μετά από πολλούς μήνες, στις 7 μ.μ. της περασμένης Δευτέρας 13/5 μού τηλεφώνησε (από τις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται στα παλιά υπόγεια κελλιά της 17 Νοέμβρη!) ο Γιάννης ο Λαγός και μου έκανε εξόχως ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την Χρυσή Αυγή και τους συγκατηγορουμένους του, τις άδειες, τις επικείμενες αποφυλακίσεις κλπ. Κι ενώ ετοιμαζόμουν να τα γράψω φόρα – παρτίδα εδώ στον «Στόχο» υπό μορφήν συνεντεύξεως, με ξαναπαίρνει στις 7.45 μ.μ. ο Γιάννης ο Λαγός στο τηλέφωνο και με ξορκίζει να μη γράψω λέξη προς το παρόν γιατί θα τον βλάψουν όσα μού είπε, αν τα δημοσιοποιήσω!

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός είχε απόλυτο δίκιο όταν έλεγε (Ματθ. 10,36) την σοφή φράση «Εχθροί του ανθρώπου οι οικιακοί αυτού»: Η Ιστορία διδάσκει (βλέπε πώς «την πάτησε» ο αφελής χριστιανός Δικτάτωρ Γιώργης Παπαδόπουλος από τον Οβρηό «κολλητό» του Μίμη Ιωαννίδη…) πως τις μεγαλύτερες ζημιές τις παθαίνουμε από τους δικούς μας ανθρώπους.

«Κοινός Νους» - Εφημερίδα Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.