Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαλώνουν μεταξύ τους οι άχρηστοι της Νουδου, του ΠΑΣΟΚ και του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ για το τέρας που έφτιαξαν εδώ και 50 χρόνια!

 H εξωφρενική και επίμονη ακρίβεια στην Ελλάδα έχει τη σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και των σοσιαλιστικών πολιτικών του. Έχει τη σφραγίδα...


 H εξωφρενική και επίμονη ακρίβεια στην Ελλάδα έχει τη σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και των σοσιαλιστικών πολιτικών του. Έχει τη σφραγίδα των πιο σκληρών και μακροχρόνιων λοκντάουν στην Ευρώπη, της εκτόξευσης των κρατικών δαπανών και των συνεχών επιδομάτων, της πεισματικής άρνησης να μειωθεί ο ΦΠΑ, του αυτοκτονικού εμπάργκο στη Ρωσία, της βιασύνης να κλείσoυν τα λιγνιτικά εργοστάσια και να στηριχτούμε στην πανάκριβη και κρατικοδίαιτη "πράσινη" ενέργεια.

Και αντί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει την αυτοκριτική του και να προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη του, όπως κάθε καλός σοσιαλιστής ψάχνει να βρει αποδιοπομπαίους τράγους.

Μάλιστα αυτές τις μέρες, σπάζοντας κάθε ρεκόρ γελοιότητας, άρχισε πόλεμο κατά των κακών "πολυεθνικών" που πίνουν το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας και μάλιστα οι κολαούζοι του πανηγυρίζουν επειδή αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης δεν τα έχουν τολμήσει ούτε αριστερές κυβερνήσεις.


Πληροφορίες ότι ο Αλέκος Αλαβάνος ετοιμάζεται να προσχωρήσει στη "Νέα Δημοκρατία" , ενθουσιασμένος με την προοδευτική κατεύθυνση που έχει πάρει το κόμμα, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί...


Από τον Τηλέμαχο Χορμοβιτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.