Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μόνο ο «Στόχος ασχολείται... Στις Βρυξέλλες η Ασάφογλου του τουρκοκόμματος DEB στην εως τώρα απελευθερωμένη Θράκη...

  Δεκτή η πρότασή της από την «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία» για την «εθνική» τους ταυτότητα στην Ελλάδα! Η «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία»...

 



Δεκτή η πρότασή της από την «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία» για την «εθνική» τους ταυτότητα στην Ελλάδα!



Η «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία» (EFA) εκεί στις Βρυξέλλες είναι ένα όργανο που μαζεύονται υπαρκτές και ανύπαρκτες μειονότητες ανά την Ευρώπη και εκθέτουν τα προβλήματά τους. Εκεί βρέθηκε και η Ασάφογλου του τουρκοκόμματος DEB για να συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση εκπροσωπώντας και την… «τουρκική μειονότητα» Δυτικής Θράκης! 

Στη Γενική Συνέλευση, εγκρίθηκε η στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2024 και το προεκλογικό μανιφέστο, συζητήθηκαν και τέθηκαν σε ψηφοφορία και οι προτάσεις που υπέβαλαν τα κόμματα μέλη. Η πρόταση που έφερε η Ασάφογλου αφορούσαν στα δήθεν προβλήματα στην εκπαίδευση, την άρνηση της «εθνικής ταυτότητας» από την Ελλάδα, την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι και την κατάργηση του εκλογικού ορίου του 3%, πρόταση που έγινε δεκτή ομόφωνα!

Ο δε Kerem Abdurrahimoğlu, εκπροσωπώντας το τουρκοκόμμα στη Γενική Συνέλευση, εξελέγη στην 3μελή Επιτροπή Συναίνεσης της EFA, η οποία θα υπηρετήσει για 3 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η Ασάφογλου συναντήθηκε με διάφορους των ίδιων πεποιθήσεων, αλλά και με τον ευρωβουλευτή Francois Alfonsi, που τον ευχαρίστησε για την υποστήριξή του στους… «Τούρκους της Δυτικής Θράκης» στο ευρωκοινοβούλιο Και πως να μην τον ευχαριστήσει αφού είχε κάνει ερώτηση «για τα προβλήματα εκπαίδευσης και τις απάνθρωπες συνθήκες στις οποίες ζουν οι μαθητές της τουρκικής μειονότητας»! Έτσι δουλεύει η τουρκική προπαγάνδα μέσα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, ενώ εμείς έχουμε εντρυφήσει στο πως θα λασπολογούμε την Πατρίδα μας…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.