Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήταν ο μόνος... Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Ερντογάν στον Πούτιν για την εκλογική του νίκη

   Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, συνεχάρη τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον οποίο μίλησε τηλεφωνικά, για τη νίκη του στι...

  



Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, συνεχάρη τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον οποίο μίλησε τηλεφωνικά, για τη νίκη του στις εκλογές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Προεδρικής Διεύθυνσης Επικοινωνιών, ο Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν.



Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Ερντογάν συνεχάρη τον Πούτιν για τη νίκη του στις εκλογές και δήλωσε ότι πιστεύει ότι η θετική πορεία στις σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας θα συνεχιστεί ολοένα και περισσότερο στη νέα περίοδο.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να παίξει οποιοδήποτε ρόλο διευκόλυνσης για την επιστροφή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στην Ουκρανία.

Η Ρωσία, που βρίσκεται σε πόλεμο με την Ουκρανία εδώ και 3 χρόνια, πήγε στις κάλπες την περασμένη εβδομάδα και έδωσε στον Βλαντίμιρ Πούτιν εξουσία για άλλη μια εξαετή θητεία.

Ο Πούτιν, ο οποίος αναδείχθηκε πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας από το 2000, εκτός από τη θητεία του ως πρωθυπουργός μεταξύ 2008 και 2012, κέρδισε τις εκλογές όπως αναμενόταν, λαμβάνοντας το 87,29 τοις εκατό των ψήφων στις εκλογές, όπου το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές ήταν 77,44 τοις εκατό, γράφουν τα τουρκικά media.


The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.