Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Ρωσία σκοπεύει να παράγει περισσότερα από 32.000 drones ετησίως

  Η Ρωσία σκοπεύει στην παραγωγή περισσότερων από 32.000 μη επανδρωμένων αεροχημάτων ετησίως έως το 2030. Σχεδιάζει επίσης η τοπική παραγωγ...

 



Η Ρωσία σκοπεύει στην παραγωγή περισσότερων από 32.000 μη επανδρωμένων αεροχημάτων ετησίως έως το 2030.

Σχεδιάζει επίσης η τοπική παραγωγή να αντιπροσωπεύει το 70 τοις εκατό της αγοράς, σύμφωνα με τον Αντρέι Μπελούσοφ, πρώτο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Ρωσίας.

«Σχεδιάζεται ότι ο ετήσιος όγκος παραγωγής μη επανδρωμένων αεροχημάτων, εξαιρουμένων των εκπαιδευτικών drones, θα φθάσει τις 32.500 μονάδες», ανέφερε το TASS, σύμφωνα με τον Μπελούσοφ.



«Αυτό είναι περίπου τρεις φορές μεγαλύτερο από τον τρέχοντα όγκο παραγωγής».

Πρόσθεσε, «Ταυτόχρονα, σχεδιάζεται ότι το μερίδιο των ρωσικών μη επανδρωμένων αεροχημάτων θα είναι το 70 τοις εκατό της αγοράς αυτού του τύπου drones», σύμφωνα με το Reuters.

Η Ρωσία θα χρηματοδοτήσει τον «εθνικό σχεδιασμό drones» με 696 δισεκατομμύρια ρούβλια (7,66 δισεκατομμύρια δολάρια) έως το 2030, είπε ο Μπελούσοφ, και θα δημοσιεύσει, όπως είπε, περισσότερες λεπτομέρειες αυτόν τον μήνα.

Η Μόσχα και το Κίεβο έχουν χρησιμοποιήσει εκτενώς drones από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, τον Φεβρουάριο του 2022, και οι δύο πλευρές εργάζονται για να αυξήσουν σημαντικά τη στρατιωτική παραγωγή καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται.

Η Ουκρανία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι σχεδιάζει να παράγει περισσότερα από 11.000 επιθετικά drones μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς το 2024.


The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.