Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραήλ: «Μείνετε στα καταφύγια, να έχετε τρόφιμα, νερό και μπαταρίες» καλεί ο ισραηλινός στρατός τους πολίτες

   Δραματικές και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Ισραήλ, με τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να «προετοιμάζουν» τους πολίτες για κλιμάκωση τ...

  



Δραματικές και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Ισραήλ, με τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να «προετοιμάζουν» τους πολίτες για κλιμάκωση της σύρραξης με τη Χαμάς.



Πιο συγκεκριμένα, καλούν τους πολίτες να μείνουν στα καταφύγια για τρεις ημέρες, έχοντας εξασφαλίσει την επάρκεια τροφίμων, νερού και συσκευών που λειτουργούν με μπαταρίες, για τις περιπτώσεις που θα υπάρχουν διακοπές ρεύματος από τους συνεχείς βομβαρδισμούς.
Επιπλέον, όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του protothema.gr, Φρίξος Δρακοντίδης, οι ισραηλινές αρχές συστήνουν στον κόσμο να μην κυκλοφορεί τη νύχτα, καθώς πληροφορίες θέλουν τη Χαμάς να έχει δώσει οδηγία για μεμονωμένες επιθέσεις στην Ιερουσαλήμ, το Τελ Αβίβ και άλλες πόλεις του Ισραήλ. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ηχούν οι σειρήνες και ακούγεται ο τρομακτικός ήχος από ρουκέτες της Χαμάς που πλήττουν το Ισραήλ και αποκρούονται από το «Iron Dome».

Η Χαμάς συνεχίζει να επιτίθεται στον αστικό ιστό των μεγάλων πόλεων του Ισραήλ, σκορπίζοντας τον θάνατο και τον τρόμο. Κτίρια και καταστήματα παραδίσονται στις φλόγες, ωστόσο πολλοί κάτοικοι, η πλειοψηφία τους, έχουν ήδη σπεύσει στα καταφύγια. Εκεί βρίσκονται και πολλοί ξένοι πολίτες, που διέμεναν σε ξενοδοχεία στο Τελ Αβίβ και σε άλλες πόλεις. Τα καταφύγια προσφέρουν ηλεκτρισμό, τουαλέτες και πόσιμο νερό.

Την ίδια ώρα, δε, έχει ξεκινήσει η μεγάλη επίθεση -στην ουσία, αντεπίθεση- του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Δημοσιοποιώντας βίντεο από τις αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, ο Νετανιάχου έγραψε σε ανάρτησή του στο Χ: «Ξεκινήσαμε. Το Ισραήλ θα κερδίσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.