Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηγουμενίτσα - Τραυμάτισε γυναίκα και χτύπησε αστυνομικούς για 50 ευρώ

  Για να αρπάξει ένα μικρό ποσό από το ταμείο μιας επιχείρησης παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ηγουμενίτσα, τραυμάτισε την ιδιοκτ...

 



Για να αρπάξει ένα μικρό ποσό από το ταμείο μιας επιχείρησης παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ηγουμενίτσα, τραυμάτισε την ιδιοκτήτρια που προσπάθησε να τον εμποδίσει και, στη συνέχεια, επιτέθηκε και στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.



Ο λόγος για έναν 29χρονο Ιταλό, ο οποίος είχε μπει το μεσημέρι της Τρίτης στο κατάστημα δήθεν για να κάνει συναλλαγή, αλλά η ιδιοκτήτρια τον είδε να βάζει «χέρι» στο ταμείο και επιχείρησε να τον διώξει. Όμως, εκείνος την χτύπησε, άρπαξε όλα κι όλα 50 ευρώ και προσπάθησε να αποφύγει την γυναίκα που τον συγκρατούσε, χτυπώντας την και τραυματίζοντάς την ελαφρά.

Κατά την διαφυγή του, τον εντόπισαν αστυνομικοί της Τροχαίας, τους οποίους χτύπησε προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς να τα καταφέρει. Τα κλεμμένα χρήματα αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ενώ ο νεαρός Ιταλός προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ληστρική κλοπή και βία κατά υπαλλήλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.