Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Με διάρκεια και μεγάλο όγκο νερού η νέα κακοκαιρία - Φόβοι για τη Θεσσαλία

Ισχυρό και με διάρκεια θα είναι το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από την ερχόμενη Δευτέρα και για τουλάχιστο...





Ισχυρό και με διάρκεια θα είναι το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από την ερχόμενη Δευτέρα και για τουλάχιστον 3 ημέρες, με την Πολιτική Προστασία να είναι σε ετοιμότητα ειδικά στη Θεσσαλία που αναμένεται να «χτυπηθεί» ξανά μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.



«Έρχεται ένα πολύ οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας που δυστυχώς θα χτυπήσει του κατοίκους της Θεσσαλίας» τόνισε μεταξύ άλλων ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης. Το κύμα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην περιοχή της Ιταλίας, θα κινηθεί ανατολικά, θα εγκλωβιστεί στο Ιόνιο και εκεί θα παίρνει ενέργεια, θα στροβιλίζεται για αρκετές ημέρες και θα «χτυπήσει» με αρκετή σφοδρότητα ιδιαίτερα περιοχές που βρίσκονται από την Πελοπόννησο και πιο βόρεια.

Πού αναμένεται να είναι πιο έντονα τα καιρικά φαινόμενα

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από την Κυριακή σιγά σιγά, ενώ κοντά στο μεσημέρι θα πλήξει τη βορειοδυτική Ελλάδα, την περιοχή δηλαδή του βορείου Ιονίου και την περιοχή της Ηπείρου.

Τα πιο δύσκολα έρχονται τη Δευτέρα όπου θα χτυπηθεί η δυτική, κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, δηλαδή Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λάρισα αλλά ακόμη και η βόρεια Εύβοια και η Λαμία, όπου θα πέσει και πάλι πολύ μεγάλος όγκος νερού. Την Τρίτη το ισχυρό κύμα θα κινηθεί πιο ανατολικά και θα βλέπουμε και πάλι πολύ μεγάλο όγκο νερού και προς την ανατολική και νότια Θεσσαλία, προς το Πήλιο, το Βόλο και άλλες περιοχές που δοκιμάστηκαν από την «κακοκαιρία Daniel». Την Τετάρτη επίσης θα είναι δύσκολη ημέρα, καθώς φαίνεται να επιμένει το κύμα της κακοκαιρίας που ευνοεί βροχές τις περιοχές της Θεσσαλίας, της βορειοανατολικής Στερεάς και της βόρειας Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.