Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Oι Αμερικάνοι τους χτύπησαν...!!! Νεκροί τούρκοι στρατιώτες από πυραυλική επίθεση της USAF στη Συρία! Συντρίμια βάση φιλότουρκών Ισλαμιστών!

' Ενα UCAV που πιστεύεται πως ανήκει στην USAF έπληξε επιτυχώς τουρκική αποθήκη πυρομαχικών στο Ιντλίμ της Συρίας. Σύμφωνα με τον έγκυρο...



'
Ενα UCAV που πιστεύεται πως ανήκει στην USAF έπληξε επιτυχώς τουρκική αποθήκη πυρομαχικών στο Ιντλίμ της Συρίας.

Σύμφωνα με τον έγκυρο αναλυτή BABAK TAGHVAEE, οι Τούρκοι είχαν δημιουργήσει την αποθήκη για χάρη ισλαμιστικών ομάδων που συνδέονται με την Αλ Κάιντα στην βόρεια Συρία.

.
Τοπικές πηγές ανέφεραν ότι αρκετοί Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν, μετά από πυραυλική επίθεση το βράδυ του Σαββάτου σε τουρκική στρατιωτική βάση που βρίσκεται στο χωριό «Al-Ayyun» στη βορειοδυτική αγροτική περιοχή του Χαλεπίου.

Οι πηγές ανέφεραν ότι η στόχευση πραγματοποιήθηκε με ακρίβεια και με έναν πύραυλο, που εκτοξεύτηκε -σύμφωνα με τις πιθανότητες- από τις ομάδες «Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Αφρίν», προς ένα τουρκικό φορτηγό φορτωμένο με όπλα και πυρομαχικά τη στιγμή που έμπαινε στη βάση.

Οι πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο πύραυλος χτύπησε απευθείας το φορτηγό, ενώ ακολούθησε μια τεράστια έκρηξη, ο ήχος της οποίας ακούστηκε σε πολλές περιοχές της βόρειας περιφέρειας του Χαλεπίου.

Από την εκκωφαντική έκρηξη προκλήθηκε κατάσταση σύγχυσης και χάους τόσο στους αμάχους στην περιοχή όσο και στις τάξεις των ένοπλων ομάδων που είναι πιστές στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έλαβε το «Athar», το χτύπημα στη βάση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό αρκετών Τούρκων στρατιωτών, οι οποίοι απομακρύνθηκαν γρήγορα από τη βάση με ελικόπτερα, αφού έσφιξαν τον κλοιό ασφαλείας γύρω από τη βάση, αποτρέποντας οποιαδήποτε κίνηση εισόδου ή εξόδου από τη βάση ακόμα και στους αρχηγούς των παρατάξεων που έφτασαν σε αυτήν για να μάθουν τι έγινε.

Η επίθεση προκάλεσε επίσης σοβαρές υλικές ζημιές στο αρχηγείο της φρουράς και στα δωμάτια εντός της βάσης, εκτός από την καταστροφή μέρους του τσιμεντένιου τοίχου που το περιβάλλει από την πλευρά της κύριας πύλης και πολλά στρατιωτικά οχήματα και οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά στην πύλη.

Η στόχευση της βάσης «Al-Ayyun» είναι μέρος μιας μακράς λίστας πυραυλικών επιδρομών από τις «Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Αφρίν» που στοχεύουν τις τουρκικές στρατιωτικές βάσεις που έχουν αναπτυχθεί στη βόρεια αγροτική περιοχή του Χαλεπίου τα τελευταία δύο χρόνια.

Athar Press




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.