Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναζητείται εισαγγελέας με κάκαλα... Οι αντιρρησίες «Σπαρτακαίοι» προπαγανδίζουν ότι Συνοριοφύλακες επιτέθηκαν με μαχαίρια σε «πρόφυγες»

    Είναι μόνιμη στόχευση των διεθνιστών και απάτριδων Σπαρτακαίων να επιχειρούν να ξεσηκώσουν τις ορδές των λαθρομεταναστών που βρίσκονται...

   



Είναι μόνιμη στόχευση των διεθνιστών και απάτριδων Σπαρτακαίων να επιχειρούν να ξεσηκώσουν τις ορδές των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας, διακινώντας οφθαλμοφανή ψέματα. 

Αυτή τη φορά έφτασαν στο αισχρό σημείο να… ανακαλύψουν ότι Συνοριοφύλακες «ήταν οι Τραμπούκοι Κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν με μαχαίρια στους πρόσφυγες»! 

Μάλιστα για να κάνουν πιο πιστευτά τα ψέματά τους αναφέρουν ότι «φτάνουν καταγγελίες στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από συνφάνταρους και χαμηλόβαθμα στελέχη που υπηρετούν σε μονάδες τους Έβρου....»

Στις καταγγελίες τους περιγράφουν την "Τραμπούκικη δράση των Συνοριοφυλάκων" που στρέφονται συστηματικά εναντίον των προσφύγων και μεταναστών με ακραία βία. 

«Αφού τους συλλάβει ο Στρατός, τους χτυπούν, τους κλέβουν, βιαιοπραγούν εναντίον τους, αφαιρούν ρούχα και παπούτσια, για να τους Επαναπροωθήσουν τελικά. Στις καταγγελίες περιγράφονται οι νέες μεθοδεύσεις των τραμπούκων Συνοριοφυλάκων. Όχι μόνο είναι ντυμένοι με μαύρες στολές χωρίς διακριτικά και παρουσίαση του ονόματος τους, αλλά συχνά κάνουν περιπολίες σε συγκεκριμένα περάσματα του Έβρου ντυμένοι πολιτικά. Στόχος τους να παραπλανήσουν τους πρόσφυγες και μετανάστες, που θεωρώντας τους ότι είναι "δικοί τους" οι οποίοι πέρασαν τα σύνορα, να πέσουν στην παγίδα τους και να συλληφθούν. Μάλιστα υπάρχει και ανεπίσημη κατεύθυνση που θέλει το 80% των προσφύγων που συλλαμβάνονται να επαπαναπροωθούνται, ενώ το 20%, επιλεγμένο με σεξιστικά κριτήρια καταλήγει σε Κέντρα Κράτησης. Οι καταγγελίες αποκαλύπτουν ότι από τις τάξεις αυτών των Συνοριοφυλάκων, προέρχονταν οι Τραμπούκοι που ντυμένοι με πολιτικά ρούχα και καλυμμένοι με κουκούλες, επιτέθηκαν με μαχαίρια σε πρόσφυγες σε νησίδα του Έβρου»!

Και ρωτάμε: Είναι δυνατόν οι αρμόδιες –κατά τα άλλα- Αρχές να ανέχονται αυτούς τους επικίνδυνους τύπους; Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας με κάκαλα να τους μαζέψει;

Από τον "Στόχο" που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.