Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στη Ρόδο: Εκκενώθηκε το χωριό Λάερμα – Εγκλωβίστηκαν 20 πυροσβέστες και εθελοντές... Μεγάλη μάχη με τις φλόγες

  Η φωτιά στη Ρόδο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής ενώ πριν λίγο αποφασίστηκε η προλη...

 



Η φωτιά στη Ρόδο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής ενώ πριν λίγο αποφασίστηκε η προληπτική εκκένωση του χωριού Λάερμα.



Συγκεκριμένα την εκκένωση του χωριού Λάερμα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης ύστερα από εντολή της Πυροσβεστικής, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Η εκκένωση αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους καθώς στην περιοχή υπάρχει ανεξέλεγκτο μέτωπο και νέες αναζωπυρώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ περίπου 20 πυροσβέστες και εθελοντές εγκλωβίστηκαν στη φωτιά που μαίνεται στη Ρόδο. Ο πρόεδρος των φορτηγών δημόσιας χρήσεως Ρόδου, Κώστας Στυλιανού, ανέβασε το παρακάτω βίντεο για να βεβαιώσει ότι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ αναμένουν να κοπάσει η πυρκαγιά και να φύγουν από το σημείο με ασφάλεια.

Στη Ρόδο έχουν φτάσει, με το ATR, οι 2 ομάδες των ΕΜΟΔΕ από Θεσσαλονίκη (25 άτομα). Το πρωί καταφθάνουν οι Σλοβάκοι (30 πυροσβέστες και 4 πυροσβεστικά οχήματα). Επίσης, απόψε αναχώρησαν με ATR δύο ΕΜΟΔΕ από Ελευσίνα (20 άτομα με επικεφαλής Ταξίαρχο και δύο αξιωματικούς).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.