Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φοβερή εξέλιξη...!!! Το Ισραήλ δίνει στην Κύπρο καινούργια άρματα μάχης Merkava για την Εθνική Φρουρά!

    Πηγές από την Κύπρο και το Ισραήλ αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνομιλίες για την πώληση παλαιών αρμάτων μάχης Merkava στ...

   



Πηγές από την Κύπρο και το Ισραήλ αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνομιλίες για την πώληση παλαιών αρμάτων μάχης Merkava στην Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με την ισραηλινή Haaretz.



Την περασμένη εβδομάδα, ο επικεφαλής συντονισμού των εξαγωγών του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, Γιαΐρ Κούλας, ανακοίνωσε ότι η χώρα του «διαπραγματεύεται με δύο χώρες, μία στην Ευρώπη, για την πώληση παλαιών αρμάτων μάχης Merkava που δεν χρησιμοποιούνται πλέον από τον ισραηλινό στρατό».

Έπειτα από τα σχόλια αυτά, εκφράστηκε η εικασία ότι η «άγνωστη χώρα» είναι η Κυπριακή Δημοκρατία, της το εμπάργκο όπλων άρθηκε πρόσφατα από την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Οι ελληνοκυπριακές αρχές επιβεβαίωσαν ότι είχαν συναντηθεί με τους Ισραηλινούς ομολόγους τους, αλλά αρνήθηκαν να δώσουν λεπτομέρειες για οποιαδήποτε συμφωνία.

Η κυβέρνηση της Κύπρου ανακοίνωσε τις προηγούμενες εβδομάδες ότι θα αυξήσει τον αμυντικό της προϋπολογισμό κατά 2% την επόμενη πενταετία, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.