Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους φορτωνόμαστε... Έβρος: Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού των λαθρομεταναστών – Στο σημείο συνοριοφύλακες, ΕΜΑΚ και Frontex

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση των ελληνικών αρχών για τον απεγκλωβισμό των λαθρομεταναστών, στον Έβρο. Στο σημείο βρίσκονται...




Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση των ελληνικών αρχών για τον απεγκλωβισμό των λαθρομεταναστών, στον Έβρο. Στο σημείο βρίσκονται συνοριοφύλακες, δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Frontex, που θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν τους μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται σε μία νησίδα στην περιοχή Μαρασιά.



«Αυτή η στιγμή θεωρώ ότι (…) δεν είναι εγκλωβισμένοι στο νησάκι. Γιατί εγκλωβισμένος, θα λέγαμε ότι είναι κάποιος αβοήθητος, σε ένα μέρος που δε μπορεί να κάνει τίποτα» λέει χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μαρασίων, κ. Γιώργος Καραπατζάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ανακοίνωση εξέδωσε η υπηρεσιακή κυβέρνηση, ύστερα από τον εντοπισμό ομάδας περίπου 80 μεταναστών στον Έβρο.

Όπως αναφέρει το Μαξίμου, «οι ελληνικές αρχές προβαίνουν στις αναγκαίες ενέργειες ώστε, με σεβασμό στο εθνικό, ενωσιακό και το διεθνές δίκαιο, να αποτραπεί κάθε αντικανονική είσοδος αλλοδαπού στη χώρα».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.