Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Στρατός αναλαμβάνει και τις Πανελλήνιες! Ηλεκτρονική Ασπίδα από το Υπουργείο Άμυνας φια τις εξετάσεις

   Καθησυχαστικό προς τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους μαθητές είναι το υπουργείο Παιδείας για την διεξαγωγή των Πανελλαδικών...

  



Καθησυχαστικό προς τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους μαθητές είναι το υπουργείο Παιδείας για την διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που κάνουν «πρεμιέρα» την Πέμπτη.



Μετά τις κυβερνοεπιθέσεις στην Τράπεζα Θεμάτων επί δύο ημέρες που προκάλεσε προβλήματα στην διεξαγωγή των εξετάσεων στα λύκεια της χώρας στην υπόθεση μπαίνει το υπουργείο Άμυνας. Σύμφωνα με το Open, «ασπίδα» στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έχει αναλάβει να προσφέρει η υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας του υπουργείου Άμυνας. Οι ειδικοί της υπηρεσίας έχουν αναλάβει το τεχνικός βάρος προκειμένου να εγγυηθούν την ασφαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Από το υπουργείου Παιδείας εκπέμπεται το μήνυμα ότι όλα είναι έτοιμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας που δεν θα επιτρέψουν να παρουσιαστούν προβλήματα. «Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε τις συνθήκες της ηρεμίας και της ασφάλειας, οι οποίες απαιτούνται προκειμένου στις εξετάσεις, που ξεκινούν αύριο, να αποδώσετε τα μέγιστα», ανέφερε σε ανακοίνωση προς τους μαθητές ο υπηρεσιακός υπουργός Παιδείας, Χρήστος Κίττας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.