Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία 27χρονος και ομολόγησε ότι τον χτύπησε

   Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση του οπαδού της ΑΕΚ που χτυπήθηκε έξω από την OPAP Arena και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα, από κρανιοεγκ...

  



Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση του οπαδού της ΑΕΚ που χτυπήθηκε έξω από την OPAP Arena και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα, από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οπαδός εμφανίστηκε και ομολόγησε ότι τον χτύπησε.

Στην υποδιεύθυνση ασφαλείας βορειοανατολικής Αττικής παρουσιάστηκε ένας 27χρονος ο οποίος ανέφερε ότι είναι το άτομο που είχε χτυπήσει τον οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος κατέληξε μετά από λίγες ημέρες.



Ο συγκεκριμένος άνδρας πήγε στην αστυνομία με τον δικηγόρο του. Ο 27χρονος (οργανωμένος της ΑΕΚ) δεν συνελήφθη (δεν υπάρχει αυτόφωρο) και μέσα σε 10 μέρες θα απολογηθεί προανακριτικά.

Ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ είχε πάει μαζί με την κοπέλα του το Σάββατο της 13ης Μαΐου 2023 στο “πάρτι” που είχαν στήσει οι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» έξω από την «OPAP Arena», για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα τους, παραμονές του ματς – φιέστα με τον Βόλο.

Σε κάποια στιγμή, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, να έρθει και να τον παραλάβει. Ο 48χρονος οπαδός νοσηλεύτηκε για έξι ημέρες στο νοσοκομείο “Γεννηματά” με συμπτώματα εγκεφαλικού, πήρε εξιτήριο στις 18 Μαΐου, επέστρεψε σπίτι του, αλλά λίγες ώρες αργότερα ένιωσε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στον “Ευαγγελισμό” και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για την υπόθεση ξεκίνησε προανάκριση, με την μητέρα του οπαδού να καταθέτει ότι ο γιός της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και ότι αυτός ήταν ο λόγος της κατάρρευσής του, την 13η Μαΐου. Κάτι ανάλογο είχε αναφερθεί και σε ανάρτηση φίλων της Ένωσης, στα social media (ανέφεραν ότι ο άτυχος οπαδός δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, που έχουν το ρόλο… σερίφη).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.