Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βανδαλισμοί αριστεροάπλυτων στην κατάληψη της Φοιτητικής Λέσχης ΑΠΘ: Παρέμβαση εισαγγελέα [photos]

   Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε εισαγγελέας για την κατάληψη στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ. Πιο συγκεκριμένα, με εντολή του προϊσταμένου ...

  



Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε εισαγγελέας για την κατάληψη στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ.

Πιο συγκεκριμένα, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σμυρνή, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης ζήτησε από την Αστυνομία να διενεργήσει έρευνα.
Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά της παράνομης βίας, της διακεκριμένης φθοράς, της κατάληψης δημοσίου κτήματος και της διακοπής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.



Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Πανεπιστημιακής Λέσχης, αναφέρει – μεταξύ άλλων – ότι έχει διακοπεί παντελώς η λειτουργία της Λέσχης και η δυνατότητα σίτισης των φοιτητών, επισημαίνοντας ότι τις προηγούμενες μέρες σημειώθηκαν βανδαλισμοί και καταστροφές εξοπλισμού και διακυβεύεται η ασφάλεια των προσώπων που παρευρίσκονται στις υπό κατάληψη εγκαταστάσεις.

«Καλούμε εκ νέου τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να υποβάλουν αίτηση για την έκδοση κάρτας σίτισης και τις ομάδες που εμποδίζουν την πρόσβαση των εργαζομένων στους χώρους της Λέσχης και τη σίτιση των φοιτητών και φοιτητριών να σεβαστούν τη δημόσια περιουσία και να αποχωρήσουν άμεσα, διότι με τις πράξεις τους στρέφονται ενάντια στο δημόσιο πανεπιστήμιο και ενάντια στους φοιτητές που δεν έχουν τη δυνατότητα σίτισης» συμπληρώνει η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.