Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το έχει ξανακάνει... «Ο Ράμα θα καθαιρέσει τον Μπελέρη, πριν καν αναλάβει», λένε αλβανικά μέσα!

Η αλβανία που έχει την τουρκία ως καθοδηγήτρια, δεν είναι δα και κανα κράτος δικαίου για να μας εκπλήσσουν όλα όσα συμβαίνουν ή μπορεί να συ...




Η αλβανία που έχει την τουρκία ως καθοδηγήτρια, δεν είναι δα και κανα κράτος δικαίου για να μας εκπλήσσουν όλα όσα συμβαίνουν ή μπορεί να συμβούν. 




Μπορεί να μην κρατήσει πολύ η χαρά της νίκης των υποστηρικτών του υποψηφίου της αντιπολίτευσης της Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος κρατείται εδώ και μέρες στη φυλακή, υποπτευόμενος από την αστυνομία ότι «εξαγόραζε ψήφους», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα έχει όλες τις δυνατότητες να τον αποπέμψει από τα καθήκοντά του, χωρίς ακόμη να απολαύσει τη θητεία του δημάρχου. Μάλιστα, αφού υπάρχει και σχετικό προηγούμενο.

Ποιο είναι αυτό

Στις 24 Μαρτίου 2023, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την παύση του σοσιαλιστή δήμαρχου Bulqiza, Λεφτέρ Άλλα, αφού συνελήφθη από την Ειδική Δομή Καταπολέμησης της Διαφθοράς (ΣΠΑΚ), με την υποψία ότι διέπραξε ποινικά αδικήματα της «παραβίασης της ισότητας στις προσφορές» και «κατάχρηση καθήκοντος», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.