Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκλήσεις από Δευτέρα... Στα Κατεχόμενα η πρώτη επίσκεψη Ερντογάν μετά τις εκλογές!

   Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι στο Αζερμπαϊτζάν και στην «ΤΔΒΚ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος, θα πραγμ...

  



Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι στο Αζερμπαϊτζάν και στην «ΤΔΒΚ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος, θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσκεψή του μετά τις εκλογές ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η τουρκική ιστοσελίδα Ahaber γράφει σήμερα ότι ο κ. Τσαβούσογλου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αντιπροσωπείας Βουλευτών από το Αζερμπαϊτζάν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μουράτπασα. Το Αζερμπαϊτζάν, είπε, έχει απελευθερώσει τα εδάφη του που κατέλαβε η Αρμενία και οι άνθρωποι της περιοχής θέλουν τώρα να ζήσουν με ασφάλεια και ειρήνη, υποστηρίζοντας επίσης ότι το Αζερμπαϊτζάν είναι έτοιμο για ειρήνη και έχει προσφέρει μια συνολική συνθήκη ειρήνης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ποιες περιοχές θα επισκεφθεί πρώτα ο Πρόεδρος Ερντογάν μετά τις εκλογές, ο κ. Τσαβούσογλου απάντησε ότι θα επισκεφθεί πρώτα το Αζερμπαϊτζάν και την «ΤΔΒΚ», εννοώντας το ψευδοκράτος.

Ερωτηθείς για την συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών του Ιράν, της Ρωσίας και της Συρίας στη Μόσχα, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι αξιολογήθηκαν θέματα όπως η εξάλειψη της «τρομοκρατίας» στη Συρία, η δημιουργία μιας ασφαλούς υποδομής στη Συρία, η επιστροφή των μεταναστών στη Συρία και η εγκαθίδρυση μιας διαρκούς ειρήνης και σταθερότητας στη Συρία.

Πηγή ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.