Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πληροφορίες ότι η «Λύκαινα» Ακσενέρ υπέστη νευρικό κλονισμό και χτύπησε αστυνομικό!

   Στραμμένα στην Τουρκία είναι σήμερα τα βλέμματα όλου του κόσμου λόγω των εκλογών, με την αγωνία να έχει “χτυπήσει” κόκκινο. Τα τουρκικά...

  



Στραμμένα στην Τουρκία είναι σήμερα τα βλέμματα όλου του κόσμου λόγω των εκλογών, με την αγωνία να έχει “χτυπήσει” κόκκινο. Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για νευρικό κλονισμό της Μεράλ Ακσενέρ.

Η Yeni Safak, που πρόσκειται στο κόμμα Ερντογάν, αναφέρει σε δημοσίευμά της πως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων που δίνουν προβάδισμα στο Ερντογάν, η Μεράλ Ακσενέρ, η οποία συμμετέχει στον συνασπισμό της αντιπολίτευσης, με υποψήφιο τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, υπέστη νευρικό κλονισμό στα κεντρικά γραφεία του κόμματός της.

«Δεν σας είπα ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε»; φέρεται να είπε σύμφωνα με την εφημερίδα, η πρόεδρος του “Καλού Κόμματος”, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ακσενέρ έσπασε ένα γυάλινο πλαίσιο και χαστούκισε έναν αστυνομικό.

«Οι εικόνες αυτές καταγράφηκαν από πρακτορείο ειδήσεων, αλλά το υλικό διαγράφηκε ύστερα από έντονη επιμονή των μελών του κόμματος», αναφέρει η Yeni Safak.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και επικράτησε αναστάτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.