Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Στην επαρχία Σιρνάκ κηρύχθηκε «στρατιωτικός νόμος»

Το Κυβερνείο του Σιρνάκ ανακοίνωσε ότι πολλές περιοχές της επαρχίας αυτής κηρύχθηκαν ως «ειδικές ζώνες ασφαλείας», για 15 ημέρες, προκειμέν...





Το Κυβερνείο του Σιρνάκ ανακοίνωσε ότι πολλές περιοχές της επαρχίας αυτής κηρύχθηκαν ως «ειδικές ζώνες ασφαλείας», για 15 ημέρες, προκειμένου να γίνει ‘εκκαθάριση’ της περιφέρειας από τους Κούρδους αυτονομιστές.



Στη δήλωση του Κυβερνήτη, για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας, της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, για την πρόληψη της βίας και την αποτροπή κάθε αρνητικής κατάστασης που μπορεί να συμβεί, σύμφωνα με τον νόμο, το κέντρο του Σιρνάκ καθώς και οι περισσότερες περιοχές της περιφέρειας αυτής, κηρύχθηκαν «προσωρινές ζώνες ασφαλείας» για 15 ημέρες από τις 16 έως τις 30 Μαΐου.

Απαγόρευση κάθε κυκλοφορίας σε όλη την περιοχή…

Στην ανακοίνωση αναφέρθηκε ότι είναι σημαντικό για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας να μην εισέρχονται οι πολίτες στις εν λόγω περιοχές μέρα και νύχτα και σημειώθηκε ότι οι συντεταγμένες των περιοχών αυτών κοινοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα του Διοικητηρίου, γράφουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα το Anadolu.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.