Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπαχτσελί και Σοΐλού σήμερα προκαλούν για την Άλωση της Πόλης, αύριο θα τρέχουν κρυφτούν πίσω από τη λίμνη ΒΑΝ...

   Β έβαια το πιθανότερο είναι πως ακόμη κι εκεί θα τους βρούν οι Κούρδοι και θα καλοπεράσουν... Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικός εταί...

  


Β
έβαια το πιθανότερο είναι πως ακόμη κι εκεί θα τους βρούν οι Κούρδοι και θα καλοπεράσουν...



Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, έγραψε με τη σειρά του τα εξής: «Εύχομαι o Αλλάχ o Παντοδύναμος να έχει πάντα καλά τον ευλογημένο σουλτάνο μας Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ Χαν, τους ηρωικούς στρατιώτες μας που έλαβαν μέρος στην κατάκτηση, τους έντιμους προγόνους μας και τους αγαπημένους μας μάρτυρες, που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία κάνοντας την Κωνσταντινούπολη τη μεγαλύτερη τουρκική πόλη στον κόσμο. Εύχομαι οι ψυχές τους να αναπαυθούν εν ειρήνη και οι θέσεις τους να είναι στον Παράδεισο. Εύχομαι η 570η επέτειος της κατάκτησης μας να είναι ευλογημένη».

Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σοϊλού, εμφανίστηκε στην Αγία Σοφία, συμμετέχοντας στην πρωινή προσευχή.

Η προσευχή έγινε από τον πρόεδρο της υπηρεσίας θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας και ανώτατο ιμάμη της χώρας, Αλί Ερμπάς.

Σε σχετική ανάρτηση στο Twitter ο Σοϊλού δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε: «Το πρωινό της νίκης του αιώνα, στη επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, κάναμε την πρωινή μας προσευχή στο τζαμί της Αγίας Σοφίας».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.