Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολιοφθορά στον Προαστιακό καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι – Τι συνέβη στις γραμμές προς Κιάτο και αεροδρόμιο

    Δολιοφθορά στον Προαστιακό Αττικής καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σημειώνοντας πως «είναι φανερό ότι κάποιοι ...

   



Δολιοφθορά στον Προαστιακό Αττικής καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σημειώνοντας πως «είναι φανερό ότι κάποιοι προσπαθούν να εμποδίσουν την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου» και καλώντας τις ελληνικές αρχές «να προστατεύουν την δημόσια περιουσία».



Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο γνωστοποιεί ότι άγνωστοι παραβίασαν και κατέστρεψαν μέρος της πόρτας εξόδου διαφυγής σε σήραγγα στην γραμμή προς Κιάτο, ενώ δολιοφθορά διαπιστώθηκε και στην γραμμή του αεροδρομίου, καθώς άγνωστοι έκοψαν καλώδιο σηματοδότησης στον σταθμό της Νερατζιώτισας, με αποτέλεσμα δύο φανάρια να τεθούν εκτός λειτουργίας.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Συνεχίζεται με μεγάλη ένταση η επίθεση ενάντια στον σιδηρόδρομο και μάλιστα εν μέσω περιόδου σημαντικής προσπάθειας από πλευράς όλων των σιδηροδρομικών να επανεκκινήσει όσον το δυνατόν συντομότερα αλλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

1.Άγνωστοι παραβίασαν και κατέστρεψαν μέρος της πόρτας εξόδου διαφυγής σε σήραγγα στην γραμμή προς Κιάτο. Τα συνεργεία που εργάζονται στα τούνελ για την ανάταξη τους αποχώρησαν στις 22:30 το βράδυ. Την επόμενη ημέρα το πρωί η πόρτα της εξόδου διαφυγής βρέθηκε παραβιασμένη και με σημαντική ζημιά η οποία αποκαταστάθηκε από τα συνεργεία την ίδια ημέρα.

2.Δολιοφθορά διαπιστώθηκε από τα συνεργεία του ΟΣΕ στην γραμμή του αεροδρομίου. Άγνωστοι έκοψαν καλώδιο σηματοδότησης στον σταθμό της Νερατζιώτισας και από τις δύο γραμμές με αποτέλεσμα να τεθούν δύο φανάρια εκτός λειτουργίας.

Είναι φανερό ότι κάποιοι προσπαθούν να εμποδίσουν την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου. Οι ελληνικές αρχές οφείλουν να προστατεύουν την δημόσια περιουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.