Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι πίνει ο γερόλυκος; «Το τουρκικό έθνος έδωσε σε ολόκληρο τον κόσμο μάθημα δημοκρατίας» λέει ο Μπαχτσελί!

Ο πρόεδρος του MHP Devlet Bahçeli δημοσίευσε γραπτή δήλωση σχετικά με τα αποτελέσματα των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στην τουρκία  ...





Ο πρόεδρος του MHP Devlet Bahçeli δημοσίευσε γραπτή δήλωση σχετικά με τα αποτελέσματα των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στην τουρκία

 "Οι εταιρείες έρευνας χρεοκόπησαν", είπε ο Μπαχτσελί στη δήλωσή του, 

"Το Κόμμα του Εθνικιστικού Κινήματος έχει επιτύχει μια πολύ σοβαρή επιτυχία σε ολόκληρη την Τουρκία· η  προδοτική και εχθρική πολιορκία έχει σπάσει. Οι επιχειρήσεις αντίληψης που σχεδιάστηκαν εναντίον μας έχουν ηττηθεί. Όλα τα παιχνίδια τους έχουν χαλάσει από το αγαπημένο μας έθνος, που κατέχει την κυριαρχία». είπε.

Αναλυτικά πρόεδρος του MHP Devlet Bahçeli έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις

Οι προεδρικές και οι βουλευτικές εκλογές της 28ης περιόδου που πραγματοποιήθηκαν στις 14 Μαΐου 2023 σε εγχώριους και διεθνείς εκλογικούς κύκλους έχουν ιστορικό χαρακτήρα από την άποψη της τουρκικής πολιτικής και δημοκρατίας. 

Σε αυτό το πλαίσιο, το τουρκικό έθνος έδωσε σε ολόκληρο τον κόσμο ένα μάθημα δημοκρατίας και κατέστησε μάταια άδικους ισχυρισμούς, άσεμνα υπονοούμενα και αβάσιμες κατηγορίες. Το αγαπημένο μας έθνος προστατεύει την ελευθερία της βούλησης. 

Οι εκλογές έγιναν σε ένα διαφανές, έντιμο και νόμιμο πλαίσιο. Έχει γίνει φανερό ως γεγονός ότι η Τουρκία έχει φτάσει σε προηγμένα και υψηλά πρότυπα δημοκρατίας και έχει συνάψει συμμαχία με όλους όσοι είναι αμερόληπτοι και αντικειμενικοί. 

Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν σε αξιοσημείωτο επίπεδο. Το τουρκικό έθνος αντικατοπτρίζει τη βούληση και τις φιλοδοξίες του για τον νέο αιώνα στις κάλπες. Είναι αναπόφευκτη ανάγκη για όλα τα πολιτικά κόμματα και συμμαχίες να σεβαστούν την εκδηλωμένη βούληση του έθνους. 

Φυσικά, το αγαπημένο μας έθνος έχει δώσει την αδιαμφισβήτητη ετυμηγορία του. 

Ο ενθουσιασμός όσων σκοπεύουν να αμφισβητήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών, να ξεσηκώσουν τον ενθουσιασμό και να προκαλέσουν πολιτική αναταραχή έχει παραμείνει στις καλλιέργειές τους. 

Με ειρήνη και ασφάλεια διεξήχθησαν οι Προεδρικές και Βουλευτικές Γενικές Εκλογές σε όλους τους εκλογικούς κύκλους, εκτός από ελάχιστα θλιβερά γεγονότα. Στο πλαίσιο αυτό, προέκυψαν μη προσωρινά αποτελέσματα. 

Με βάση τις δηλώσεις του Προέδρου του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε να διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος στις 28 Μαΐου 2023, καθώς δεν επιτεύχθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία στις Προεδρικές Εκλογές. 

Το Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος αναμφίβολα σέβεται και τηρεί αυτήν την απόφαση. Η δέσμευσή μας στα αποτελέσματα της κάλπης και η πίστη μας στην τιμή της δημοκρατίας είναι αδιαμφισβήτητη.

 Το τουρκικό έθνος θα υποστηρίξει τη σταθερότητα, την ανεξαρτησία και το μέλλον στις Προεδρικές Εκλογές στις 28 Μαΐου 2023. 

Αυτή είναι η προσδοκία και η πεποίθησή μας. Λαμβάνοντας υπόψη την πλειοψηφία της Λαϊκής Συμμαχίας στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας, είναι επίσης ζήτημα ζωής και θανάτου η εκλογή του 13ου Προέδρου ως υποστηρικτής προκειμένου να αποτραπεί η πτώση της Τουρκίας στη δίνη πολιτικών διαφωνιών και κρίσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.