Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εσύ που δίνεις «γραμμή» για αριστερά δεν εκδικείσαι τον Μητσοτάκη αλλά την Ελλάδα!

    Και δικαιώνεις τον "Στόχο" που φωνάζει επί χρόνια, ότι αυτοί που σε καθοδηγούν, δεν νοιάζονται για την Πατρίδα! Να φτάσουν οι...

   



Και δικαιώνεις τον "Στόχο" που φωνάζει επί χρόνια, ότι αυτοί που σε καθοδηγούν, δεν νοιάζονται για την Πατρίδα! Να φτάσουν οι τούρκοι εως την Λαμία αρκεί να γίνουν βουλευτές. Και θα γίνουν σίγουρα βουλευτές αν φτάσουν οι τούρκοι μέχρι τη Λαμία... Αλλά σε ποια Ελλάδα; Αυτό αποδεικνύει η γραμμή που δίνουν για ΑΡΙΣΤΕΡΑ (που κι αυτή πολέμησε για να φτάσει η Ελλάδα στον Όλυμπο) για λόγους "τακτικής" όπως δημόσια ομολογούν κάποιοι, χωρίς ντροπή, χωρίς μυαλό και φυσικά χωρίς συνείδηση. Και δεν θα ασχολούμασταν μαζί τους αν αυτοί οι τύποι δεν κυκλοφορούσαν ανάμεσα μας κραδαίνοντας "εθνικιστικές" σημαίες, παίζοντας το "βασιλικότεροι του βασιλέως" και δηλητηριάζοντας με την άκρως μεταδοτική τοξικότητα τους, καλούς Έλληνες, με διάθεση για προσφορά στον Εθνικό Αγώνα. Όχι στον πολιτικό...

Και που αντί να σωπάσουν ή να στηρίξουν κάποιον έστω "κοντινό" τους (και όχι "κοντινό" μας), σε πλήρη εφαρμογή του ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ δόγματος "ή εμείς ή κανείς", αποφασίζουν να διαβούν τον Ρουβίκωνα και να συμπαραταχθούν με τους σύγχρονους "Ρουβίκωνες" και τους βαστάζους τους, τους δολοφόνους της ΜΑΡΦΙΝ και τους υποστηρικτές τους, τους δολοφόνους των παιδιών στο Νέο Ηράκλειο και τους συντρόφους τους, τους οπαδούς της "17 Νοέμβρη" και τους μάρτυρες υπεράσπισης στην δίκη της, τους απόγονους των κατσαπλιάδων του Κλάρα.

Ούτε καν την αποχή δεν επιλέγουν να "κοινωνήσουν" που στο κάτω κάτω, αποτελεί πιο αντισυστημική συμπεριφορά, ακόμη και από την αντισυστημική ψήφο... γιατί όπως ομολογούν ορισμένοι θέλουν να κάνουν "μεγάλη ζημιά", αδιαφορώντας αν αυτή η ζημιά γίνεται στην Πατρίδα και όχι σε κάποιον άλλον όπως αυτόν που ασκεί την εξουσία.

Ποιοί είναι αυτοί όμως που ξεσπαθώνουν με την αντικοινωνική και αντεθνική τους συμπεριφορά, αφού προτάσσουν το μίσος και το "εγώ" τους, έναντι της Πατρίδας και του εθνικού συλλογικού συμφέροντος; Ανάμεσα τους βρίσκονται και ορισμένοι που κάποτε πρότασσαν το κλεμμένο από τον "Στόχο" δόγμα ¨τα κόμματα διχάζουν, η Πατρίδα ενώνει"...

Είναι ασφαλώς ΔΗΘΕΝ Εθνικιστές που δεν μπόρεσαν να χαράξουν μια πραγματικά Εθνική γραμμή, προβλέποντας ή έστω διαβάζοντας τα γεγονότα και που εντάχθηκαν στο πλευρό εξωτερικών δυνάμεων -από προσωπικά κριτήρια ορμώμενοι- που αποτελούν προαιώνιο εχθρό του Έθνους, όπως έκαναν με την Ρωσία που μαζί με το Ιράν και την τουρκία σφυρηλατούν κάθε μέρα την δημιουργία του Ευρασιατικού Άξονα.

Λίγοι στο μυαλό και ελάχιστοι ψυχικά, ποδοπάτησαν τα εθνικά συμφέροντα όπως έχουν διαμορφωθεί από τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις και τις παγκόσμιες εξελίξεις και βυθισμένοι σε κατάμαυρες ιδεολογικές αγκυλώσεις με ρίζες ακόμη και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, κατρακυλούν πέρα και από τα όρια της προδοσίας, αλλά συνεχίζουν να αυτοαποκαλούνται "εθνικιστές", ενώ όχι μόνο δεν είναι, αλλά ποτέ δεν ήταν, και με τον μανδύα αυτό επιχείρησαν απλά να κρύψουν τα πραγματικά τους πιστεύω.

Από κοντά και με ευήκοα όντα αυτή της γραμμής, πρώην μπολσεβίκοι, που είδαν φως και μπήκαν, την περίοδο του θυμού, ή τις μέρες που ο "χώρος" αυτός έδινε την δυνατότητα στον καθένα, να φαντασιώνεται προσωπική καταξίωση μέσο του βουλευτικού θώκου. Πρώην μπολσεβίκοι που ποτέ απ' ότι φαίνεται δεν εγκατέλειψαν πραγματικά την ιδεολογία τους, δεν "βαφτίστηκαν" ποτέ στα Εθνικά ιδεώδη, αλλά μπόρεσαν να συμμαχήσουν με την αντίπερα όχθη, όπως άλλωστε είχαν κάνει και οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι τότε... με το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ - Μολότοφ...

Μαζί με τους παραπάνω, συμπλέουν και διανοητικά ανάπηροι -και υπάρχουν πολλοί- οι οποίοι στ' αλήθεια μπορεί να πιστεύουν πως είναι προς το συμφέρον της Ελλάδος η ενίσχυση εθνομηδενιστικών δυνάμεων που δεν έχουν καμιά φειδώ στην παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, χωρίς αναστολές και χωρίς αντιδράσεις από την εκλογική τους βάση, ακριβώς όπως συνέβη στο πολύ πρόσφατο ποαρελθόν. Αλλά η περιορισμένη εγκεφαλική δραστηριότητα αυτών των τύπων, που δεν είναι όμως και λίγοι, δεν τους επιτρέπει δεύτερες σκέψεις.

Μπορεί να αποτελεί δεδομένο πως αυτή εκλογική συμπεριφορά από την συγκεκριμένη μερίδα του αυτοαποκαλούμενου "πατριωτικού χώρου" δεν μπορεί να επηρεάσει καταλυτικά τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, όμως ιστορικά ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ και τραυματίζει βαθιά, την ιστορία όχι μόνο κάποιου "χώρου", αλλά της ίδιας της Πατρίδας, όπως αυτή εκφράζεται από τους σύγχρονους αγωνιστές που δεν ξεχνούν και τιμούν τους προγόνους και τους Αγώνες τους. Με τον εξωτερικό ή τον εσωτερικό εχθρό, όπως η διαχρονική μνήμη των Ηρώων για την Ελευθερία της Πατρίδας, στο Γράμμο, το Βίτσι και το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη.

Αλήθεια, θα τολμήσουν να εμφανιστούν ξανά στις Εθνικές αυτές επετείους, αυτοί οι θλιβεροί τύποι για να αποτίσουν δήθεν φόρο τιμής στα θύματα, όταν θα έχουν στηρίξει και συμπράξει πολιτικά με τους θύτες; Όταν έχουν καταστεί και οι ίδιοι σήμερα Σλαβοκίνητοι, όπως Σλαβοκίνητοι ήταν κι εκείνοι που με τα όπλα επιχείρησαν να αποσπάσουν την Μακεδονία και την Θράκη από τον Εθνικό κορμό; Την Μακεδονία και την Θράκη που παρέδωσε στους Βούλγαρους ο "μεγάλος ιδεολογικός τους αρχηγός" την ημέρα των γενεθλίων του στις 20 Απριλίου του 1941, μια μέρα που κάποιοι ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ από τους παραπάνω δεν ξεχνάνε να τιμούν;

Αυτοί οι τύποι που επί τέσσερα χρόνια μαχόντουσαν με νύχια και με δόντια ΜΟΝΟ για τα ψηφαλάκια και δηλώνουν πατριώτες, εθνικιστές και άλλα παρόμοια ή συναφή, δεν έχουν θέση πλέον ανάμεσα μας. Και σίγουρα δεν ανήκουν στον ίδιο "χώρο" με τους Έλληνόψυχους και τον "Στόχο". Κι επειδή σίγουρα δεν ντρέπονται για την κατάντια τους, που δεν μπορούν καν να την αντιληφθούν, ντρεπόμαστε εμείς, αν στο παρελθόν, κοντινό ή μακρινό, τους δώσαμε βήμα, από το οποίο κορόιδεψαν έστω και έναν Έλληνα. Το κρίμα είναι ότι ανάμεσα τους υπάρχουν και κρατικοδίαιτοι, που έφεραν το εθνόσημό και "αντιστέκονται" εκ του ασφαλούς σήμερα με τις παχυλές συντάξεις τους... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ως το μεδούλι, αλλά δεν μπορούν ούτε αυτό να αντιληφθούν... και που επιλέγουμε να μην τους "κρεμάσουμε" στα "μανταλάκια" με τα ονόματα και τις φωτογραφίες τους γιατί θα τους δώσουμε αξία!

Στην Ελλάδα, την Πατρίδας μας... Εθνικισμός σημαίνει Μάχη, Αγώνας, Θυσία, για την Πατρίδα και το Έθνος. Όχι κάλπες, παραβάν και ψηφαλάκια! Μάχη και Αγώνας για την Ελευθερία και τον Άνθρωπο και καμιά σχέση δεν έχει ο δικός μας απελευθερωτικός Εθνικισμός με τους άλλους, τους ξενόφερτους, τους απεχθείς που επιχείρησαν να διδάξουν σκ@τόψυχοι αποπροσανατολιστές. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι παραπάνω αριβίστες που δίνουν γραμμή για τον εσωτερικό εχθρό, συμπλέουν γεωπολιτικά και με τον εξωτερικό. Καθόλου τυχαίο δεν είναι... και σε ένα στιβαρό Εθνικό Κράτος θα είχαν βρεθεί ήδη οι δαδρομές ταύτισης, πολιτικές, οικονομικές, προσωπικές και ένας ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ει-σαγγελέας θα τους εμπλούτιζε την δικογαφία με τα άρθρα 138 - 152 του Π.Κ περί ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ιδιαίτερα ύποπτη όμως για τους καθοδηγητές αυτών των τύπων, είναι η συγκυρία που έχει επιλεγεί και η κρισιμότητα των καταστάσεων που την χαρακτηρίζουν. Με δεδομένο ότι από την ερχόμενη η Κυριακή η τουρκία θα έχει κυβερνητική συνέχεια ανάλογη της υφιστάμενης, ενώ η Ελλάδα για τουλάχιστον ένα δίμηνο θα ασχολείται ακόμη με κάλπες και εκλογές, συνιστούν ένα μίγμα άκρως επικίνδυνο για το φρόνημα και το ηθικό των Ελλήνων, συστατικά που αποτελούν καταλύτη για την αντιμετώπιση εχθρικών πιέσεων και δραστηριοτήτων για να μην πούμε τίποτα παραπάνω.

Κι αυτό είναι κάτι που επισημαίνουμε εδώ και εβδομάδες από τον "Στόχο"

Για αυτό για άλλη μια φορά, εφιστούμε την προσοχή, ιδιαίτερα στους Ελληνόχυχους που δεν έχουν δηλητηριαστεί από τις εκλογικές αντιπαραθέσεις -και που θα είναι αυτοί που θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά- για την αναγκαιότητα επιφυλακής και ετοιμότητας σε κάθε επιπέδο. Για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό των διασπαστικών και προβοκατόρικων στοιχείων. Για την διατήρηση του υψηλού φρονήματος και του ηθικού των Ελλήνων. Σε κάθε περίπτωση -σφαλώς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ένοπλες Δυνάμεις μας που διαθέτουν ετοιμοπόλεμη Ηγεσία και έμψυχο και άψυχο υλικό, ικανό να απαλείψει κάθε κίνδυνο εξωτερικό ή εσωτερικό...

Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.