Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρελαμένοι οι τούρκοι... Ο αμερικανικός στρατός εκπαιδεύει Κούρδους σε άρματα μάχης στη Βόρεια Συρία!

  Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που υποστηρίζουν υλικοτεχνικά τους Κούρδους της Συρίας με αποστολή φορτηγών γεμάτα όπλα και πυρομαχικά...

 



Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που υποστηρίζουν υλικοτεχνικά τους Κούρδους της Συρίας με αποστολή φορτηγών γεμάτα όπλα και πυρομαχικά, συνεχίζουν την υποστήριξή τους στους τρομοκράτες του PKK/YPG, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Μάλιστα, Αμερικανοί στρατιώτες εκπαιδεύουν τους Κούρδους αντάρτες στη χρήση των αμερικανικών τανκς όπως διαπιστώθηκε στην επαρχία Ντέιρ εζ Ζορ στην ανατολική Συρία, όπως σημειώνεται.



«Οι αμερικανικές δυνάμεις, που έχουν παρουσία στις περιοχές που καταλαμβάνει η τρομοκρατική οργάνωση PKK/YPG στη Συρία, συνεχίζουν να παρέχουν ένοπλη εκπαιδευτική υποστήριξη στην τρομοκρατική οργάνωση. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε χθες στο Ντέιρ εζ κοντά στο κοίτασμα φυσικού αερίου Koniko, όπου σταθμεύουν δυνάμεις των ΗΠΑ», σημειώνουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Εκεί, δεκάδες Κούρδοι αντάρτες του PKK/YPG έλαβαν εκπαίδευση από Αμερικανούς στρατιώτες σχετικά με τη χρήση αντιαρματικών όπλων TOW κατασκευής ΗΠΑ, εκτός από την εκπαίδευση σε τανκ.



Μυστικές τουρκικές πηγές ανέφεραν ότι οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται στην ίδια περιοχή σε βλήματα πυροβολικού και όλμων.

Οι ΗΠΑ, ως επικεφαλής του Συνασπισμού κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης του ISIS, είχαν υποστηρίξει στο παρελθόν τρομοκράτες PKK/YPG στα εδάφη της Χασάκα και της Ντέιρ εζ-Ζορ ανατολικά του Ευφράτη με διάφορες ένοπλες εκπαιδεύσεις και ασκήσεις.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και οι δυνάμεις του Συνασπισμού τους, έχουν εκπαιδεύσει χιλιάδες Κούρδους του PKK/YPG από το 2015.

The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.